ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Θα δούμε κάποτε άσπρη μέρα;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
Διαδήλωση διαμαρτυρίας απ' τους ομογενείς του Καναδά
Συλλαλητήριο στην Μελβούρνη
"Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία"Με κεντρικό σύνθημα "Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία"πάνω από δεκαπέντε περίπου χιλιάδες Έλληνες τηςΜελβούρνης διαδήλωσαν κατά της σύνθετης ονομασίας τουκρατιδίου των Σκοπίων.
Προσφυγή στο Ευρωπ. Δικαστήριο γιά τ' όνομα, από την ΠαΜακεδονικήΠιθανή προσφυγή και κατά της ελληνικής κυβέρνησης γιά τον ίδιο λόγο... "Πολιτική ταραχή" σε Αθήνα, ΟΗΕ, Σκόπια, Ουάσιγκτον, Βρυξέλλες...
Με εντατικό ρυθμό ξεκίνησαν στη Μελβούρνη οι προετοιμασίες για την διοργάνωση πανομογενειακού συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στις 18 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει ο Νέος Κόσμος στο συλλαλητήριο ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να λάβουν μέρος και οι ομογενείς από τις άλλες Αυστραλιανές πολιτείες.
Ο Στηβ Λάλας από το 1977 έως το 1993 που «αποκαλύφθηκε» η δράση του, δεν αμείφθηκε ποτέ, το κίνητρο του δεν ήταν τα χρήματα, αλλά η αγάπη του για την Ελλάδα. Σε όλο αυτό το διάστημα των 16 ετών προμήθευσε τις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες με σημαντικότατα απόρρητα έγραφα που αφορούσαν το Σκοπιανό, την Τουρκία, την Κύπρο, την Γιουγκοσλαβία, τα Βαλκάνια.
==============================================
Σε όλο τον κόσμο οι ομογενείς μας είναι μπροστάρηδες στον αγώνα.
Και αρχίζεις να αναρωτιέσαι;Για ποιό λόγο αυτοί σηκώνουν το βάρος
της αντίστασης ενάντια στα ανθελληνικά κέντρα;
Είναι μήπως περισότερο Ελληνες από αυτούς που κατοικούν στην Ελλάδα;
Eίναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι εθνικιστές και ακροδεξιοί;
Μήπως τους ελέγχει ο Καρατζαφέρης,ή ο Λιακόπουλος;
Τι τους έχει πιάσει και ασχολουνται με το Σκοπιανό;
H απάντηση είναι απλή.Οι άνθρωποι αυτοί μακρυά από τα κέντρα προπαγάνδας που λειτουργούν στην χώρα μας και βαφτίζουν ακροδεξιό κάθε τι πατριωτικό,νοιώθουν ότι το χρέος τους προς την μάνα πατρίδα απαιτεί από αυτούς εγρήγορση και συμμετοχή.Τρανό παράδειγμα ο Στήβ Λάλας.Πλήρωσε με 15 χρόνια φυλακή,σε αμερικάνικες φυλακές υψίστης ασφαλείας,την αφοσίωση του και την προσφορά του στην πατρίδα.Πως του το ανταπέδωσε αυτή είναι μία πονεμένη ιστορία.
Βέβαια οι ομογενείς σε αυτόν τον αγώνα τους για να κάνουν γνωστά τα εθνικά δίκαια,χρειάζονται συμπαραστάτες και από την Ελλάδα.Θα πίστευε κανείς ότι τα πολιτικά κόμματα και η επίσημη πολιτεία θα έκαναν ότι και η Σκοπιανή,η Τουρκική,η Βουλγαρική,η Αλβανική κι άλλες.
Να συμπαρασταθεί στους ομογενείςμε κάθε τρόπο.
Αμ δε,εδώ είναι Ελλάδα,σύγχρονη,μοντέρνα,ακομπλεξάριστη.
Αν και κάποιοι θα έλεγαν ότι υπάρχει μιά Ελλάδα ενδοτική,φοβισμένη,παραδομένη.
Για να δούμε λοιπόν τι λένε τα δύο μεγαλύτερα κόμματα:
====================================================
ΑΘΗΝΑ
- Η ΝΔ δεν ενθαρρύνει κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια για το θέμα της αναγνώρισης της ΠΓΔΜ από τις Ηνωμένες Πολιτείες με το συνταγματικό της όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας», δήλωσε το Σάββατο ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.Μιλώντας σε περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε: «Καταλαβαίνουμε και την οργή και την αγανάκτηση που δημιουργεί στους Έλληνες πολίτες η απόφαση των ΗΠΑ. Η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με συναίσθημα αλλά με σχέδιο και πρόγραμμα. Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στη μάχη που δίνει για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο θέμα του ονόματος. Η ΝΔ δεν ενθαρρύνει κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια».

Το ΠΑΣΟΚ, από την πλευρά του, έχει καταστήσει ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε συλλαλητήρια, διαδηλώσεις, πορείες κτλ. για το Σκοπιανό, από όπου και αν προέρχονται. Αντιθέτως, θα εντείνει τις πρωτοβουλίες του τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στις ΗΠΑ προς την κατεύθυνση της συμβιβαστικής λύσης.
================================================
Τι να πεί κανείς;Μήπως είναι καλύτερα τελικά να φύγουμε εμείς από την χώρα και να έλθουν οι ομογενείς μας να κατοικήσουν και να κυβερνήσουν.
Μπορεί μ'αυτόν τον τρόπο να δούμε και καμιά άσπρη μέρα.
Γιατί εδώ στο Ελλάντα εμείς περιμένουμε απλά να...χιονίσει για να συμβεί αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: