ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Ευτυχώς η ομάδα γυρνάει ζωντανή από την ζούγκλα της Τούμπας.


Συγχαρητήρια κατ'αρχάς στην ομάδα μας που ανήμερα των γενεθλίων της απέδειξε στους αντίπαλους της πως παίζεται η μπάλα σε μιά φλογισμένη έδρα.

Πολλά μπράβο στους παίκτες μας αλλά και στον προπονητή για το έξυπνο στήσιμο.

Και πάμε τώρα στα καθέκαστα στην γνωστή ζούγκλα της Τούμπας.

Αλήθεια πόσο περήφανοι μπορεί να αισθάνονται οι Παοκτήδες βλέποντας μιά βουλγάρικη σημαία να κρέμεται στα κάγκελα της θύρας 4;

Θα βγούν άραγε οι γνωστοί μακεδονομάχοι να υπερασπιστούν τα ιερά και όσια της Μπαοκάρας ή θα το κάνουν γαργάρα γιατί δεν λέει να τα βάζεις με την...πελατεία σου;

Πόσο περήφανοι αισθάνονται οι Παοκτζήδες για την άνανδρη αλλά τόσο συνηθισμένη πιά επίθεση μετά το τελος του μάτς στους παίκτες μας,άσχετο αν κατάληξε με΄εναν από αυτούς φυτεμένο στο γκαζόν της Τούμπας από τον...κηπουρό Νικοπολίδη;

Πόσο περήφανοι μπορεί να είναι για την ομάδα τους που παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο,απέδωσαν χειρότερα και από ομάδα Β'εθνικής;

Πόσο περήφανοι μπορεί να είναι τέλος για όλα τα αίσχη που έκαναν (είπαμε όμως συνηθισμένα πράγματα) και που σίγουρα θα κοστίσουν στην αγαπημένη τους ομάδα;

Οσο για την χθεσινη επίθεση στα παιδάκια της ομάδας νέων του Ολυμπιακού,εκεί πράγματι έδειξαν όλον τον ανδρισμό τους χτυπώτας αμούστακους νεαρούς αλλά και τους γονείς όσων τόλμησαν να ανέβουν επάνω.

Για να τελειώνουμε λοιπόν με το παραμύθι του υπέροχου λαού του ΠΑΟΚ,προτείνω όπως και άλλη φορά να μην ανεβάζει ο Ολυμπιακός την πρωτη του ομάδα στην Θεσσαλονίκη μέχρι επιτέλους να μπούν κανόνες και σ'αυτό το γήπεδο όπως σε όλα τα άλλα ανά την επικράτεια.

Δεν είναι δυνατόν σ'αυτό το γήπεδο και μόνο να αλωνίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ανενόχλητοι οι χουλιγκαναραίοι και η αστυνομία να κάνει τα στραβά τα μάτια.

Δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα παικτών επειδή ο Ζαγοράκης και ο Ποικιλίδης θέλουν να τα έχουν καλά με τον...Φίδια και τον Μασκοφόρο.

Ας καταλάβει επιτέλους η διοίκηση του ΟΣΦΠ ότι εκεί επικρατούν άλλοι νόμοι και άλλα ήθη.

Τα ήθη της...ζούγκλας!!!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα συντροφε,δεν θα πω τιποτε σε παραπεμπω στο bet-gr.Καληνυχτα.sofia

theodore είπε...

@Σοφια
Καλησπέρα συντρόφισα.
Προσπάθησα να μπώ στην ιστοσελίδα αλλά τζίφος.

ασημωνης είπε...

Θοδωρε, θεωρω πως η αληθεια ειναι καπου στην μεση...

theodore είπε...

@ασημώνης
Αγαπητέ φίλε λύσε μου αν μπορείς μιά απορία.
Γιατί δεν έχει αναρτηθεί ποτέ βουλγάρικη σημαία σε μάτς του ΑΡΗ ή του Ηρακλή αλλά μόνο του ΠΑΟΚ;
Γιατί αυτά τα αίσχη γίνονται κατ'επανάληψη στο συγκεκριμένο και μόνο γήπεδο;
Προσωπικά δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με τους Θεσσαλονικείς,άλλωστε η γυναίκα μου απο εκεί είναι,αλλά έχω πρόβλημα με την νοοτροπία που καλλιεργούν κάποιοι δήθεν "μακεδονομάχοι".
Δεν λέω προς θεού ότι στην Αθήνα ζούν άγιοι και ότι εδώ τα πράγματα είναι πάντα καλά.
Αλλά οπαδούς να κυνηγούν παίκτες είχα χρόνια να δώ ειλικρινά.
Και από πάνω να ευχαριστεί ο Ζαγοράκης τον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ.
Αστεία πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

Θόδωρε,
Για το περιστατικό της Σουρωτής έπαιζε η ομάδα Νέων, άρα όχι πιτσιρίκια, και ο πατέρας ήρθε με φανέλα Ολυμπιακού και ringtone τον ύμνο... Αν θεωρείς ότι ο τύπος έπραξε σωστά ΟΚ.
Το αίσχος 2 ημερών με 1000 μπάτσους στην Τούμπα να μην αφήνουν την κυκλοφορία να πετάνε 70δακρυγόνα εναντίον αθώων και ενόχων, έπειτα από εκκλιση του Σάββα πώς το βλέπεις εσύ; Στρατιωτικός νόμος κηρύχθηκε. Το Δεκέμβρη κάηκε ο ντουνιάς, εισαγγελέα δεν είδαμε, τώρα ήρθαν 3...
Γιατί ρε Θόδωρε στο πρώτο ματς του Κυπέλλου έγινε τίποτα; Στο περσινό στην Τούμπα έγινε τίποτα; Πρόπερσι έγινε τίποτα; Φέτος τι άλλαξε;;;;
Την Τρίτη θα δεις στη συνέντευξη Τύπου την υποδοχή των 50 ΠΑΟΚτσήδων την Τετάρτη στο Κύπελλο στο Καραϊσκάκη, που ήρθαν με προσκλήσεις της ΠΑΕ σου, τί άκουσαν και τι δέχθηκαν με ονόματα και φωτογραφίες.Α! και μάντεψε! Κανένας αστυνομικός!! Ενώ εδώ ήρθαν 50 διμοιρίες.
Για τη Βουλγάρικη σημαία, όταν το ακούς από χείλη επώνυμου υπεύθυνου της ΠΑΕ (πάλι θα ακούσεις την Τρίτη ποιος)ε λέμε να το υιοθετήσουμε. Και ποτέ δεν τιμωρήθηκε ομάδα για το Βούλγαροι παρότι υπάρχει σχετικός νόμος!
Για τον οπαδό που μπήκε λάθος αλλά πίσω τρέχαν και 30 σεκιουριτάδες να τον πιάσουυν. Τρελοί μπαίνουν και σε άλλα γήπεδα, φέτος με τον Μπαστία του Αστέρα στο ΟΑΚΑ θυμάσαι...
ΥΓ: Εδώ λέγεται ότι θα γίνουν και μηνύσεις.
Μπορώ να πω και αλλα για την Κυριακή αλλά ξέρεις ότι υπάρχουν πράγματα που γίνονται, αλλά δεν λέγονται (κλισέ μοδάτη έκφραση)...
Φώτης

Μάρκος είπε...

Θόδωρε, συμφωνώ σε όλα όσα λες για τη νοοτροπία αυτών εκεί πάνω, αλλά ως προς τα επεισόδια, μην κάνεις τιν..."μωρά παρθένο". Άλλωστε, τα μεγαλύτερα οργανωμένα επεισόδια σε γήπεδο, με συγκεκριμένο σκοπό και αποτέλεσμα, τα έχει οργανώσει και εκτελέσει η ομάδα σου, με την συνεργασία της τότε κυβέρνησης...μην το ξεχνάμε αυτό. Κατά τα άλλα, επαναλαμβάνω, συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα. Αλλά μην κάνεις ότι ξαφνικά ανακάλυψες ότι γίνονται επεισόδια...

theodore είπε...

@Φώτης
Ας τα πάρουμε ένα ένα.
Ο ΟΣΦΠ έδωσε στον Ζαγοράκη 60 προσκλήσεις για το μάτς του κυπέλου παρ'όλο που ο ίδιος δεν πήρε ούτε 10 για το πρώτο μάτς στην Τούμπα με σκοπό όπως είχε πεί ο Ζαγόρ να τις δώσει σε συγγενείς παικτών.
Μέχρις εδώ όλα καλά.
Οταν αντίκρυσαν οι υπεύθυνοι του ΟΣΦΠ τους 60 προσκεκλημένους διαπίστωσν ότι επρόκειτο για σκληροπυρηνικούς χούλιγκανς οι οποίοι μάλιστα άρχισαν να προκαλούν τους πάντες.
Το τι έγινε μετά και εγώ το διάβασα.
Απλά έχω μιά απορία.
Αν γινοταν το ίδιο στην Τούμπα και ο Κόκαλης ανέβαζε τον Τσουκαλά με τους φίλους του,πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα έβγαιναν ζωντανοί από εκεί;
Οταν κοροϊδεύεις ασύστολα,θα πρεπει να είσαι προετοιμασμένος να πληρώσεις το αντίτιμο της κοροϊδίας σου.
Κι αυτό ακριβώς έκανε ο Ζαγοράκης στο μάτς του κυπέλου.
Πάμε τώρα στο περιστατικό της Σουρωτής.
Το ringtone οι κάφροι το άκουσαν από κινητό που είχα μαζί του το δωδεκάχρονο κοριτσάκι του εν λόγω κυρίου.
Το ακολούθησαν και εντόπισαν που κάθεται.
Ο μπαμπάς της την φανέλα την φόραγε κάτω από μπουφάν και δεν προκάλεσε κανέναν.
Απλά όταν τον εγδυσαν και ανακάλυψαν τι φοράει από κάτω,τον έκαναν του αλατιού.
Για την συμπεριφορά της αστυνομίας άκουσα πολλά.
Αλλά δεν πιστεύω ότι οι μπάτσοι πέταγαν τα δακρυγόνα για τον χαβαλέ.
Δέχτηκαν επιθέσεις από χιλιάδες αφιονισμένους και απάντησαν.
Αν η απάντηση ήταν ή όχι υπερβολική,δεν το γνωρίζω.
Πάντως εκ του αποτελέσματος δεν πρέπει να τα κατάφεραν και πολύ καλά,αφού και το αμάξι που μετέφερε τον Κάκο,σπάσνε και περάσανε στο γήπεδο κάθε είδους πολεμοφόδιο.
Οσο για τον οπαδό μην ξεχνάς ότι δεν ήταν ένας αλλά καμιά σαρανταριά που μπούκαραν στο τέλος του μάτς.
Κι αυτό επαναλαμβάνω γίνεται συνέχεια στην Τούμπα.
Είναι απαράδεκτο να γίνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες με την απειλή των οπαδών να μπουκάρουν ανά πάσα στιγμή στο τερρέν.
Φαντάζεσαι να βάζαμε γκόλ;
Δεν θα έφευγε ζωντανός κανείς.
Οσι για τον νόμο που θεωρεί το "Βούλγαροι" αδίκημα,αλλά δεν ιδρώνει το αυτί του με το "Τούρκοι" ή ακόμα και το "Ελβετοί",το θεωρώ γελοιότητα.
Δηλαδή ρε Φώτη αν εγώ σε αποκαλέσω "Βούλγαρο" κι εσύ εμένα "Αλβανό",εγώ θα μηνυθώ κι εσύ όχι.
Είπαμε κουταμάρες που εκτρέφουν κάποια φαεινά μυαλά "μακεδονομάχων".
Για να ανακεφαλαιώσω λοιπόν έκτροπα είχαμε,έχουμε και θα έχουμε στα ελληνικά γήπεδα.
Σε κάποια η κατάσταση έχει βελτιωθεί κυρίως επειδή οι διοικήσεις πασχίζουν γι'αυτό.
Σε κάποια άλλα όχι επειδή ακριβώς διοικήσεις του τύπου Ζαγοράκη χρειάζονται τους οπαδούς αφού αυτοί αποτελούν την βασική πηγή χρηματοδότησης.
Κατ'αυτούς ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Ειλικρινά θα ήθελα μιά φορά,έστω μία να καταδικάσει ο Ζαγοράκης τον "υπέροχο λαό" για έκτροπα που έκανε όπως αυτά στις Σέρρες το καλοκαίρι σε φιλικό μάλιστα.
Θα ήθελα να τον δώ μιά φορά,έστω μία να καταδικάζει συμπεριφορές σαν αυτές του Κονσεϊσάο ή του Πάμπλο Γκαρσία.
Και ο Ντέμης είχε ανάγκη τους οπαδούς αλλά δεν δίστασε να τα βάλει μαζί τους πολλές φορές.
Ο Ζαγοράκης απλά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.

theodore είπε...

@Μάρκος
Προσωπικά σιχαίνομαι τα επεισοδια απ'όπου κι αν προέρχονται.
Σιχαίνομαι οπαδούς τύπου Τσουκαλά που κονομάνε πουλώντας οπαδιλίκι.
Αλλά ρε φίλε στο Καραϊσκάκη τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια δεν κινδυνεύεις από λυντσάρισμα (εννοώ τους παίκτες)αν κερδίσεις.
Ηρθε ο βάζελος πρίν δύο χρόνια μας έβαλε γκολάκι στο 90'και δεν άνοιξε ρουθούνι.
Στην Τούμπα όμως κινδυνεύει η κάθε φιλοξενούμενη ομάδα να φύγει μισή αν τυχόν στραβώσουν τα παιδιά της θύρας 4.
Θυμάμαι παλιότερα τον Βαρδινογιάννη να τα βάζει με τους οργανωμένους,τον Ντέμη πιό πρόσφατα,είμαι σίγουρος ότι και ο Ζαγοράκης θα καταλάβει κάποια στιγμή ότι περισότερο κακό θα του κάνει ο εναγκαλισμός μ'άυτούς,παρά καλό.
Απλά είναι νέος ως παράγοντας και έχει ακόμα το ακαταλόγιστο της απειρίας.

Μάρκος είπε...

Και πάλι σου λέω ότι συμφωνώ με όσα λες. Αλλά πρέπει να ξέρεις, και φαντάζομαι ότι το ξέρεις, ότι υπάρχουν πολλών ειδών "επεισόδια".
Υπάρχουν τα συνηθισμένα, που γίνονται κάθε Κυριακή και δυστυχώς τα λέμε όπως βλέπεις συνηθισμένα. Αλλά υπάρχουν και τα οργανωμένα, που γίνονται για κάποιο σκοπό, όπως ήταν αυτά της Ριζούπολης το 2003. Κι αποδείχθηκε ότι ήταν οργνανωμένα τότε, γιατί υπήρχε ο στόχος του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έπρεπε πάσει θυσία να νικήσει και με διαφορά γκολ, κι αυτό έγινε. ΚΑι το ότι την αμέσως επόμενη χρονιά, πάλι στη Ριζούπολη, δεν έγινε το παραμικρό, αυτό που λέω αποδεικνύει. Όπως και όταν νίκησε ο Παναθηναϊκός με 0-1 όπως λες, δεν έγινε τίποτα, γιατί βαθμολογικά ήταναδιάφορο το παιχνίδι. Τα επεισόδια που γίνονται πάντα στην Τούμπα, είναι από αυτά που μπορεί κάποιος να τα χαρακτηρίσει κάπου...στη μέση. Διότι έγιναν όσα συνήθως γίνονται κάθε χρόνο, αλλά με μια δόση υπερβολής, λόγω της αυξημένης "οργής" των ΠΑΟΚτζήδων για τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη. Εννοείται ότι δεν τα δικαιολογώ.

theodore είπε...

@Μάρκος
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι αν το πρωτάθλημα αντί της Ριζούπολης κρινόταν στην Λεωφόρο θα είχαμε ακριβώς τα ίδια έκτροπα.
Κάθε χρόνο κρίνεται το πρωτάθλημα του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ και απο θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει νεκρό.
Αυτό αποδεικνύει ότι οι χούλιγκανς σε ολες τις ομάδες είναι ίδιοι.
Απλά στην Τούμπα με ενοχλεί ιδιαίτερα η ευκολία με την οποία σουλατσάρουν οι ανεγκέφαλοι μέσα στο γήπεδο.
Αν π.χ.μπώ εγώ μέσα στο Καραϊσκάκη,θα με έχουν μπαγλαρώσει και σε 5 λεπτά θα είμαι στο τμήμα.
Εκεί η αστυνομία παραδόξως τους κάνει χάζι.

Μάρκος είπε...

Ναι, είπαμε όμως, εκεί πάνω είναι...άλλοι άνθρωποι :-)...Διαφωνώ όμως για το τσουβάλιασμα, όσο κι αν σε δυσαρεστεί. Επεισόδια οργανωμένα, με τη συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ. και την κάλυψη του Ελληνικού Κράτους, για να νικήσει ο Παναθηναϊκός, δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει. Σου είπα, μην συγχέεις τα οργανωμένα και υποκινούμενα επεισόδια, με αυτά που κάνουν οι ανεγκέφαλοι πάντα. Και για το μπάσκετ είσαι υπερβολικός. Γίνονται πάντα ό,τι γίνεται παντού. Εκεί ούτε ο Ολυμπιακός έχει χρησημοποιήσει μεθόδους Ριζούπολης, έτσι άλλωστε ανάτρεψε την έδρα το 1999 ο Παναθηναϊκός και το πήρε στο ΣΕΦ, και δεν έγινε το παραμικρό. Γιατί στο μπάσκετ Κόκκαλης και Γιαννακόπουλος ήταν πάντα χωρίς κόντρα, δεν υπάρχουν διαταγές ή εντολές "κάντε ό,τι είναι δυνατόν να πάρουμε την κούπα", όπως το 2003 στη Ριζούπολη. Ρώτα τον Τσιρώνη να σου πει...:-)

Stefan είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.