ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Τα σχέδια Τατούλη αποκαλύπτονται!!!


Εδώ και καιρό σας έχω υποσχεθεί να σας ενημερώσω για τις επόμενες κινήσεις του Πέτρου Τατούλη στην πολιτική σκακιέρα του τόπου.

Από το μυαλό του Αρκά πολιτικού πέρασαν πολλές σκέψεις μετά την διαγραφή του από το κυβερνών κόμμα.

Κατ'αρχάς υπήρξε έντονος ο προβληματισμός για ίδρυση νέου κόμματος που όμως ξεχάστηκε γρήγορα αφού ταυτόχρονα ξεπήδησαν δύο νέοι πολιτικοί σχηματισμοί,οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ" και η "ΔΡΑΣΗ".

Ο Στέφανος Μάνος συναντήθηκε μαζί του και του πρότεινε να γίνει ένας από τους συνιδρυτές του νέου κόμματος,προοπτική που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Τατούλη αφού πρόβλεψε σωστά κατά την γνώμη μου ότι το νέο κόμμα των εβδομηντάρηδων δεν θα έχει καμία απήχηση στην Ελληνική κοινωνία.

Ο προβληματισμός του Τατούλη οδεύει σιγά,σιγά προς το τέλος του αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα του γίνει αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτό,πρόταση από τον ΓΑΠ για κάθοδο του με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία.

Τους δύο άνδρες ενώνει κοινή αντίληψη των πραγμάτων,στην ουσία τους ενώνουν πολλά περισότερα απ'ότι ένωναν τον Τατούλη με τον Καραμανλή.

Ενα ακόμα σημαντικό γεγονός είναι ότι στην Αρκαδία θα χηρέψει μιά θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αφού ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος έχει αποφασιστεί ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Και μετά τον σίγουρο Ρέππα το χάος αφού ο έτερος υποψήφιος με πιθανότητες εκλογής.ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε στηρίξει Βενιζέλο το 2007,προοπτική που δεν ενθουσιάζει τον ΓΑΠ και τους συν αυτώ.

Ενα ακόμα σύν στην επιλογή Τατούλη είναι το γεγονός ότι αδιαμφισβήτητα έχει ρεύμα στους πολίτες της Αρκαδίας ανεξάρτητα κομματικής τους επιλογής και μπορεί άνετα να διεισδύσει σε ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Ετσι όλοι θα κερδίσουν από αυτήν την συνεργασία.

Αλλωστε ο Τατούλης σαν επιλογή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ δεν θα ξενίσει τόσο τους ψηφοφόρους όσο οι επιλογές Μάνου και Ανδριανόπουλου,

Οι δικές μας πληροφορίες πάντως μας διαβεβαιώνουν ότι ήδη έχει υπάρξει συνάντηση του ΓΑΠ με τον Πέτρο και τα έχουν βρεί σε όλα.

Γι'αυτό και ο Πετράν έχει ήδη αρχίσει να προλειαίνει το έδαφος.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ φυσιολογικη εξελιξη.
Οχι ομως και τοσο διαφορετικη απο την υποθεση Μανου - Ανδριανοπουλου.
Ο Τατουλης ως πρωην ΕΚΚΕ ειναι στη φιλελευθερη,φιλοδυτικη και αντιεθνικιστικη πλευρα της ΝΔ και αρα ταιριαζει με τον ΓΑΠ για τους ιδιους λογους που ταιριαζαν Μανος,Ανδριανοπουλος (και Δαμανακη,Ανδρουλακης θα έλεγα).
Αλλωστε η αντιπολιτευση του αρχισε οταν ο Καραμανλης εβαλε βετο στα Σκοπια και αρχισε να αλλοιθωριζει προς Ρωσια.Η συναντιληψη του με τον ΓΑΠ ειναι φανερη.

theodore είπε...

Σίγουρα ταυτίζεται με τον ΓΑΠ σε πάρα πολλά θέματα.
Πάντως σου διαφεύγει το γεγονός ότι ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ συμφωνούσαν με το βέτο στα Σκόπια.
Αρα σε αυτό τουλάχιστον δεν συμπίπτουν οι απόψεις τους.
Από την άλλη στο κόμμα που ονειρεύεται ο ΓΑΠ,άτομα σαν τον Τατούλη θα βρίσκουν πάντα θέση.

Skinious είπε...

Καλά όλα αυτά, αλλά ίσως δεν ξέρετε ότι ΔΗΜΟΣΙΩΣ ο Πετράν έχει δηλώσει ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! Ναι, το μισεί.

Αν γίνει αυτό (όλα είναι πιθανά πλέον μια και οι δυο είναι πιστοί fun της Νέας Τάξης πραγμάτων) τότε σημαίνει ότι η ΝΤ εφαρμόζει το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".

Ξεχάστε μετά και πατρίδα και "μακεδονικό" και.. και.. Θα ξεφτιλιστούμε τελείως.

Πιο τίμια ακούγεται η σοσιαλιστική φωνή του ΔΗΚΚΙ, πάντως από το ΠΑΣΟΚ και βέβαια από το ΚΚΕ που έχασε άλλη μια φορά το τρένο.

theodore είπε...

@Skinious
Οταν πρόκειται για την πολιτική του επιβίωση ξεχνά κανείς και μίση και έρωτες.
Και η πολιτική επιβίωση του Πέτρου περνά μονάχα μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

ασημωνης είπε...

Λεεεες;;;;

theodore είπε...

@ασημώνης
Μωρέ λέω και παραλέω.

ai-vreS είπε...

Θεωρώ ότι ο Τατούλης μπορεί να είναι κοντά στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ δεν έχει θέση όμως στα ψηφοδέλτιά του. Καλησπέρα από Σέρβια Κοζάνης. Συγχαρητήρια για το ιστολόγιό σου και να σου ζήσει η μπέμπα!!!

theodore είπε...

@aivreS
Σ'ευχαριστώ για τα καλ'α σου λόγια και τις ευχές.
Χαιρετίσματα στην Κοζάνη.
Οσο για τον Τατούλη,προσωπικά τον θεωρώ γυρολόγο της πολιτικής και κλασσικό Ο.Φ.Α.(Οπου Φυσά ο Ανεμος).
Κάτι τέτοιοι συγκινούν ιδιαίτερα τον ΓΑΠ.
Δές Καφετζόπουλο,Ανδριανόπουλο,Μάνο κι άλλους πολλούς.
Τουλάχιστον δεν μας κάνει να βαριόμαστε με τις επιλογές του ο πρόεδρος.

Ανώνυμος είπε...

Και με την Φιλελεύθερη Συμμαχία www.greekliberals.net νομίζω ότι φλέρταρε ο Τατούλης για ένα διάστημα, δεν είμαι σίγουρος όμως. Μίλησε σε ένα συνέδριο τους κάποτε. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία Θεσσαλονίκης πάντως άρχισε επιτίθεται ανοικτά την αριστερά και ξεκινάει εκστρατεία προσέλκυσης νέων και φοιτητών στον φιλελευθερισμό
http://thessaloniki.greekliberals.net/0010000018

Ανώνυμος είπε...

Αν αρχίσει πάλι τα ίδια το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή να μαζεύει τα αποδιαλέγματα, να ψάχνουμε για κόμμα! Εκτός της -πολιτικά οξυδερκούς, είναι η αλήθεια- διαφοροποίησής του με τη ΝΔ, τι άλλο έχει κοινό με το ΠΑΣΟΚ ο Τατούλης; Καλά θα κάνει ο Γιώργος να κρατήσει μια καθαρή γραμμή και να δώσει βήμα σε νέους και αποδεδειγμένα έντιμους ανθρώπους. Ας αποφασίσει τελικά σε ποιους απευθύνεται. Η -και καλά- πολυσυλλεκτικότητα, όπως αποδείχτηκε, είναι και άχρηστη και βλαβερή. Και, κυρίως, το περίφημο "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" μυρίζει καιροσκοπισμό και μελλοντικές υποχωρήσεις.
jb