ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Κύριε Παπανδρέου δεν έχουν μόνο οι μετανάστες προβλήματα αλλά και οι φουκαράδες οι ντόπιοι ψηφοφόροι σας.Αυτούς θα τους συναντήσετε ποτέ;


Αρκετά πετυχημένο σχόλιο από το σημερινό ΕΘΝΟΣ.

5 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Dear Teo, o president, ως μετανάστης, και ως μετανάστης "μες την ίδια μου πατρίδα", που λέει και το άσμα, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για τους μετανάστες. Ξεχνάς τι έχει πει σε βιβλίο του ο brother Nikos;

ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ είπε...

Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου…και φυσικά να πάθεις αυτό που επιθυμείς…

theodore είπε...

Παιδιά χρόνια πολλά.
Μ'οίς γύρισα από Θεσσαλονίκη.
Ελπίζω να περάσατε καλά με τις οικογένειες σας.

Ανώνυμος είπε...

Η Πολυπολιτισμική κοινωνία είναι η κοινωνία της βίας, αναπαράγει συνεχώς την βία διότι είναι η ίδια προιόν της βίας (φτώχεια, πόλεμοι, προσφυγιά).
Συνεπώς το όραμα του ΠΑΣΟΚ και όλης βεβαίως της Αριστεράς για την Ελληνική κοινωνία, είναι η βία και ο θάνατος.
Φερειπείν, δεν έχω πεισθεί από την Αριστερά, γιατί είναι προοδευτικό και αναγκαίο, το να μεταφερθούν από τα βάθη της Ασίας και να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα εκατομμύρια μουσουλμάνων Ασιατών.
Ποιό θα είναι το ώφελός για μας και τα παιδιά που θα γεννηθούν σε αυτόν τον τόπο.
Εντάξει, και μόνο που το αναφέρει η Αριστερά θα πρέπει να θεωρείται θέσφατο και εγώ θα πρέπει να θεωρώ τον εαυτόν μου ως μιαρό φασιστόμουτρο που και μόνο κάνω τέτοιες σκέψεις...

Και η Παγκόσμια Κυβέρνηση του Γιώργου και Ροκφέλλερ θα γίνει, και το "φασιστικό" Ελληνικό Έθνος θα εκλείψει και ο περιούσιος λαός θα μας εξουσιάσει,
αλλά όταν η κόρη σου κάποια στιγμή στο μέλλον σε ρωτήσει: "γιατί μπαμπά με τόσο πάθος τα υπερασπίστηκες όλα αυτά;" εσύ τι θα της απαντήσεις;

theodore είπε...

@ΑΝΏΝΥΜΟΣ
Αγαπητέ φίλε δεν διαφωνώ σε τίποτα απ'όσα έγραψες.
Μάλλον όμως δεν έχεις παρακολουθήσει τα γραπτά μου,ειδάλλως θα είχες καταλάβεις ότι ο διαχειριστής του ταπεινού αυτού blog πολεμά με πάθος τα σχέδια πολλών και μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
Κατ'επανάληψη έχω τονίσει τον ρόλο τόσο του ΓΑΠ όσο και διάφορων κολλητών του όπως της Κοππά,του Ρόντου και άλλων πολλών στα σχέδια εξανδραποδισμού του Ελληνικού Εθνους.
Γι'αυτό και στήριξα με πάθος τον Βενιζέλο στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007.
Οσο για την "παγκόσμια διακυβέρνηση" έχω γράψει πολλές φορές στο blog.
Αρα αν με ρωτήσει η κόρη μου αύριο μεθεύριο τι έκανα για όλα αυτά,θα της απαντήσω με όλη μου την ειλικρίνεια πως έκανα ότι μπορούσα.
Γι'αυτό άλλωστε παλεύω και μέσα στο ΠΑΣΟΚ,για να απαλλαγούμε κάποια στιγμή από όλα αυτά τα βαρίδια που κουβαλήθηκαν στο Κίνημα από την εποχή του Σημίτη μέχρι και σήμερα με μοναδικό στόχο την αλλοτρίωση της φυσιογνωμίας του.
Ημουν,είμαι και θα είμαι πιστός στις πατριωτικές παρακαταθήκες του μοναδικού Ανδρέα Παπανδρέου οι οποίες εκφράστηκαν τόσο γλαφυρά από το σύνθημα της τότε εποχής "Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες".
Θέλω να πιστεύω ότι και άλλοι πολλοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ σκέφτονται έτσι.
Θέλω να ελπίζω ότι υπάρχουν ακόμα πατριώτες και σοσιαλιστές σ'αυτό το κόμμα έστω και αν οι φωνές τους δεν ακούγονται πιά.