ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Και ξαφνικά εγένετο θαύμα.Ανακάλυψαν όλοι ακόμα και ο...ΓΑΠ ότι η λαθρομετανάστευση έχει κάνει την ζωή των πολιτών αφόρητη.


Τελικά έπρεπε απ'ότι φαίνεται να τρομοκρατήσει τους πάντες με τα ποσοστά του ο Καρατζαφέρης για να συνειδητοποήσουν όλοι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Ξαφνικά τηλεόραση,ραδιόφωνα,έγκριτοι δημοσιογράφοι,εφημερίδες,ακόμα και το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη μιλάνε για κατάσταση που δεν πάει άλλο.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα πεί κάποιος. Απλά με αυτόν τον τρόπο όσο κι αν δεν το καταλαβαίνουν κάνουν ακόμα πιό ισχυρό τον αρριβίστα Καρατζαφέρη και το κόμμα του. Στόχος του συγκεκριμένου πολιτικού είναι ένας και μόνος. Να επανέλθει δριμύτερος στην Ν.Δ. ως σωτήρας. Και για να πετύχει τον σκοπό του πανέξυπνος ων,χρησιμοποιεί την ανασφάλεια του κοσμάκη. Πάντως εδώ που τα λέμε από τους υπόλοιπους που είτε κάνανε την πάπια,είτε θέλουν μια Ελλάδα ισλαμοποιημένη και τριτοκοσμική,η στάση του Καρατζαφέρη ήταν και είναι πιό τίμια. Κι αν ήταν λίγο πιό μάγκας θα γινότανε άνετα ο επόμενος Ανδρέας Παπανδρέου. Αλλά είπαμε τα όνειρα του εξαντλούνται στα της διαχείρισης της πολυκατοικίας.

Θετικό γεγονός ότι ο Γιώργος έστω και τώρα ανακάλυψε το πρόβλημα. Διαβάζω στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ τις προτάσεις του και πραγματικά μένω με το στόμα ανοιχτό. Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση,στόχος 0% λαθρομετανάστες,ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων κ.λ.π. Οταν τα φωνάζαμε κάποιοι εδώ και χρόνια είμασταν οι κακοί,οι ρατσιστές,οι ξενόφοβοι. Τώρα που τα λέει και ο ΓΑΠ,μάλλον είναι...σοσιαλιστικά!!!

Ας είναι,το θέμα είναι τελικά να γίνει κάτι γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Δεν μπορεί η χώρα να είναι όμηρος θλιβερών μειοψηφιών που με τον τσαμπουκά και τις μολότωφ προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους στην κοινωνία. Οσο για την αριστερά,αυτήν την αλλοτριωμένη και μπερδεμένη αριστερά,μάλλον το μήνυμα της κάλπης το έλαβε. Οχι ότι περιμένω αλλαγή της στάσης της στο θέμα της λαθρομετανάστευσης,αλλά τουλάχιστον ας ξέρουν ότι ο Ελληνικός λαός ακόμα και οι ψηφοφόροι τους,έχουν σταματήσει προ πολλού να είναι πιστά στρατιωτάκια. Οσο στηρίζουν τα παιχνίδια του διεθνούς κεφαλαίου για το οποίο λαθρομετανάστευση σημαίνει φτηνά εργατικά χέρια και συμπίεση του κόστους παραγωγής,τόσο θα απομακρύνονται από αυτά οι γνήσιοι αριστεροί.

Σκεφτείτε ότι κάποτε φεύγανε οι πολυεθνικές και πήγαιναν στην Ασία για να έχουν φτηνό εργατικό δυναμικό,ενώ τώρα βρίσκουν αυτό το δυναμικό στις χώρες τους. Σκεφτείτε μόνο πόσο έχουν μειωθεί τα μεροκάματα στην Ελληνική οικοδομή,εκεί που κάποτε το συνδικάτο το οποίο ελεγχόταν από το ΚΚΕ ήταν πανίσχυρο.

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ως συνήθως δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιληφθούν τα πραγματικά αίτια της λαθρομετανάστευσης. Θα μου πείτε εδώ το ΚΚΕ ακόμα δεν έχει αντιληφθεί ότι διαλύθηκε η Σοβιετική Ενωση. Ο κόσμος καίγεται και αυτοί συζητάνε στα συνέδρια τους για τον ρόλο του Στάλιν και την συμβολή του στον παγκόσμιο κομμουνισμό. Δεν ιδρύουν καλύτερα έναν σύλλογο αναζήτησης της ιστορικής αλήθειας,τι το θέλουν το κόμμα; Τι είπατε,είναι πολλά τα λεφτά Αρη; Μπά σωπάτε καλέ,αφού η συντρόφισα Αλέκα το είπε ξεκάθαρα,ότι στο ΚΚΕ δεν βρίσκεται κανένας για να λύσει το βιοποριστικό του. Μόνο ο Γερμανός το έλυσε,αλλά μην το λέτε φωναχτά γιατί θα σας κατηγορήσει το τιμημένο ΚΚΕ για αντικομμουνισμό και ποιός σας σώζει μετά. Λες και το να μην γουστάρω τις παλαιολιθικές τους ιδέες είναι έγκλημα.

Τελειώνοντας αυτήν την μακροσκελή ανάρτηση θα ήθελα να πώ και δυό λόγια για την εσωκομματική έριδα του ΣΥΡΙΖΑ. Θλίβομαι πραγματικά όταν αξιόλογοι άνθρωποι σαν τον Κουβέλη ή τον Παπαδημούλη είναι αναγκασμένοι να συνυπάρχουν στο ίδιο κόμμα με τους τυχάρπαστους και τους τυχοδιώκτες. Υπάρχει μιά φήμη ότι σύντομα θα γίνει μιά κίνηση προσέγγισης μεταξύ Οικολόγων-πράσινων και της ανανεωτικής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την συνένωση των δυνάμεων τους. Γιατί με την εξαίρεση του Τρεμόπουλου οι Οικολόγοι διαθέτουν αξιόλογα στελέχη όπως ο Διάκος και ο Χρυσόγελος που μπορούν να προσφέρουν στην ανανέωση της πολιτικής μας ζωής.

2 σχόλια:

ασημωνης είπε...

Μεγιστη υποκρισια!
Καλημερα φιλε

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα Θοδωρε!

Επιτελους επανηλθες στο blogging...

Το αρθρο σου ειναι εξαιρετικο!

Ευχομαι να μπορεις να αφιερωνεις περισσοτερο χρονο απο εδω και περα στο blogging και ισως να ανεωσεις σχεδιαστικα το blog.

Τα λεμε!