ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΟΥΡΤΗ


Μόλις σήμερα πήρα χαμπάρι την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε ο γνωστός συγγραφέας,στιχουργός και νύν αρθογράφος της ΖΟΥΓΚΛΑΣ,Γιώργος Σκούρτης εναντίον μου με αφορμή ένα περσινό πόστ όπου ασκούσα κριτική σε ένα άρθρο του για τους μετανάστες και μετέφερα κάποιες προσωπικές μου εμπειρίες για το πρόσωπο του.


Ο κύριος Σκούρτης αφού με αποκαλεί μαλάκα και σιχαμενόπουστα μου απέστειλε ένα σχόλιο όπου απειλεί ότι θα μου κάνει αγωγή και θα μου πάρει μέχρι και το...ρόζ στριγκάκι μου!!!


Επίσης μου απέστειλε ένα e-mail όπου ζητά να του εξηγήσω γιατί έγραψα γι'αυτόν όσα έγραψα και αναρωτιέται γιατί η ανάρτηση υπάρχει ακόμα.


Θα αντιπαρέλθω τις εκφράσεις πεζοδρομίου και θα του απαντήσω ως εξής.


Θα αρκούσε ένα e-mail τότε και όχι ένα χρόνο μετά όπου απλά θα μου ζητούσε να διαγράψω την ανάρτηση εφ'όσον θεωρούσε τα όσα έγραψα προσβλητικά.


Ειλικρινά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να την κατεβάσω όπως θα κάνω και με οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση που κάποιος θεωρεί ότι θίγεται προσωπικά.


Μόλις είδα το πρόσφατο e-mail του,έσπευσα να την διαγράψω παρ'όλο που στην ανάρτηση δεν υπήρχε ούτε ένας υβριστικός χαρακτηρισμός προς το πρόσωπο του.


Τον Γιώργο τον Σκούρτη τον σέβομαι ως συγγραφέα,τον σέβομαι ως άνθρωπο του πνεύματος,αλλά θα μου επιτρέψει να έχω το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα να κριτικάρω τις απόψεις του αφού τις δημοσιεύει σε ένα δημόσιο μέσο μαζικής ενημέρωσης.


Οσο για τις απειλές και τους τσαμπουκάδες,να του πώ ότι με αυτόν τον τρόπο χάνει το δίκιο του,αν υποθέσουμε ότι έχει αυτός δίκιο και εγώ άδικο.


Επίσης με αποκαλεί κουκουλοφόρο όπως και όλους τους bloggers επειδή έχω διαλέξει την ανωνυμία.


Μα αγαπητέ κύριε Σκούρτη αν σας κάναμε το χατήρι και γράφαμε επώνυμα,θα μας είχατε ταράξει στις αγωγές όπως απειλείτε, κάνοντας εσάς πλουσιότερους κι εμάς μουγγούς και πειθήνιους.


Ισως στην δική σας άποψη περί Δημοκρατίας αυτό να είναι το ζητούμενο,στην δική μας κοινότητα όμως θεωρείται απλά φασιστικό.


Τις διαφορές μας εμείς οι...κουκουλοφόροι bloggers κύριε Σκούρτη τις λύνουμε με τον διάλογο και μόνο.


Αν απειλούσα όσους έχουν γράψει άσχημα για μένα ή τις ιδέες μου,δεν θα έκανα άλλη δουλειά απο το να πλακώνομαι κάθε μέρα.


Εμείς οι...κουκουλοφόροι κύριε Σκούρτη αφιερώνουμε ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να συντελέσουμε στην ανταλλαγή απόψεων που σε μιά εποχή τηλεοπτικού φασισμού μόνο θετικά προσφέρει.


Εμείς οι...κουκουλοφόροι κύριε Σκούρτη έχουμε συνεισφέρει ακόμα και από την τσέπη μας όταν έχει χρειαστεί όπως για την Κωνσταντίνα Κούνεβα.


Εμείς οι...κουκουλοφόροι κύριε Σκούρτη δεχόμαστε κάθε μέρα απειλές,εκβιασμούς,φοβέρες,τραμπουκισμούς μόνο και μόνο επειδή τολμούμε να εκφράζουμε λόγο σε μιά εποχή εκκωφαντικής σιωπής.


Εμείς οι...κουκουλοφόροι τέλος κύριε Σκούρτη έχουμε καταφέρει να μπούν στην πολιτική ατζέντα του τόπου θέματα που τα παραδοσιακά ΜΜΕ πέρναγαν στο ντούκου όπως π.χ. η δραματική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι στον Αγιο Παντελεήμονα.


Αν πιστεύετε ότι η περσινή μου ανάρτηση σας έθιξε ως άνθρωπο,σας ζητώ συγνώμη αφού η πρόθεση μου δεν ήταν αυτή.


Θέλω να ελπίζω ότι θα βρείτε κι εσείς το θάρρος να ζητήσετε συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς σας προς το πρόσωπο μου.


Αν πάλι όχι,σας διαβεβαιώ ότι εγώ δεν θα σας απειλήσω με αγωγές και μηνύσεις.

7 σχόλια:

Stefan είπε...

Θεόδωρε ...γνώμη μου κάνε ένα capture το mail ανέβασε το βάλε και τα κατάλληλα link να καταλάβουμε και μεις περί τίνος πρόκειται αν και τον κύριο εγώ προσωπικά πρώτη φορά τον ακούω ... απότι είδα όμως σε κάτι postakia που λίγοι τα διαβάζουν στο zougla-lamogia (πω πω είπα και την λέξη και παθαίνω αλλεργία) είναι λίγο ο τύπος διανοούμενος ....χμμ κάτσε να βρώ την κατάλληλη λέξη ...ψευτοδιανόηση της τρύπιας κάλτσας με ντετερμινιστικούς μηχανισμούς που βγάζουν ένα και μόνο αποτέλεσμα πάντα ....

Theodore διαφωνούμε σε πολλά αλλά που τον πέτυχες αυτόν ??

Stefan είπε...

επίσης μη ξεχνάς πως μέσα στην κρίση που περνά η αριστερά εκφυλίζει πολλούς που βρίσκονται στις όχθες
(άκρα) όλοι αυτοί χάνουν το βηματισμό τους ξεχνώντας τι τους ενέπνευσε παλιότερα και μετατοπίζουν όλο τους το πάθος και τη νοσταλγία σε λάθος εποχή !

Αριστείδης είπε...

Κατέβασες την ανάρτηση; Θαυμάσια. Τώρα μένουν μόνο οι δικές του ύβρεις. Ούτε καν ισοπαλία. Στο δικαστήριο κερδίζεις εσύ. Νομικές συμβουλές από δημοκράτη-πατριώτη δικηγόρο, δωρεάν, αν σε στριμώξουν. Μη μασάς.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ο Σκούρτης το έπαιζε άνθρωπος του περιθωρίου ντεμέκ επαναστάτης που δεν είχε πρόβλημε ούτε με τους ποινικούς ούτε με τις πουτάνες όλα αυτά όμως χωρίς να του πατήσουνε τον κάλο. Άπαξ και του τον πατήσουνε όμως όπως εσύ κακομοίρη θα σε κυνηγήσει μέχρι να σε διαλύσει. Η ουσία είναι ότι άμα γίνεις καθεστωτικός και αφομοιωθείς απ'το σύστημα που έβριζες μια ζωή γίνεσαι χειρότερος και απ'τους καραμανλήδες. Ο μίστερ γαμάω Σκούρτης έχει γίνει αυτό που πάντα έβριζε αλλά δυστυχώς δεν το έχει πάρει χαμπάρι. Αν τύχει να του το υπενθυμήσει κανείς μαύρο φίδι που τον έφαγε. Τα λέω αυτά γιατί κι εγώ στην ίδια κατηγορία ανήκω αλλά τουλάχιστον εγώ σε κατ'ιδίαν συνομιλίες όλο και κάτι θα παραδεκτώ. Χωρίς να έχω διαβάσει θωδορή τι του είχες ξώσει θα σου πω ότι και λίγα είναι αν αυτά τα πιστεύεις και τα γράφεις. Ο κύριος αυτός δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει στα μπλογκς και στο ίντερνετ και η αυταρέσκειά του δεν θα τον αφήσει ποτέ να καταλάβει. Σε όλους μας χρειάζετε ένας εκτελεστής.

Μάρκος είπε...

Καλά, κάτι τέτοιοι τύποι σαν τον Κοροβέση, έχουν την ίδια φάτσα. Και ψάρωσες; Έπρεπε να του πεις να έρθει να του δείξεις το στρινγάκι. Γιατί σίγουρα από το βρώμικο και χεσμένο σώβρακο που θα φοράει αυτός, θα είναι καλύτερο. Και μπορεί να του κάνει κι όλας!

Ανώνυμος είπε...

sthn kardia mas, poia? koita poioi se sxoliazoune re giorgo....

Stetoual_Stergis είπε...

και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες ...Ανώνυμε 12.05 π.μ ... στην δευτερη απάντησή σου ο γιος μου από 2 μηνων θα γίνει 20 χρονων

πω πω ρε Γιώργο κοιτα ποιοι σε σχολιάζουν ρε Γιώργο που από το πολύ σκατό και μπόχα που έχεις γύρω σου θα μας πνίξεις και χωρις να φταίμε δηλαδή ..ρε ουστ !!!