ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Επιτέλους τέλος για την...σανίδα σωτηρίας της ανίκανης κυβέρνησης.

Καλοφάγωτη η σύνταξη γίγαντα.
Εκοψες και έραψες τόσο καιρό με αποκλειστικό γνώμωνα την προστασία της αγαπημένης σου κυβέρνησης.
Οχι ότι περιμένουμε τίποτα καλύτερο από τον διάδοχο σου,αλλά θέλω να πιστεύω ότι κανείς δεν θα μπορέσει να σε φτάσει.
Απέδειξες περίτρανα σε όλη την Ελλάδα ότι η δικαιοσύνη δεν είναι μόνο τυφλή,αλλά και κουφή και κουτσή,γενικά έχει ειδικές ανάγκες!
Οσο για τα Blogs και την ανωνυμία των διαχειριστών τους,με την όρεξη θα μείνεις.
Οσο λυσσάτε εναντίον των blogs,τόσο θα ισχυροποιούνται.
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ο θόρυβος που ξεσηκώνετε κάθε τόσο και λιγάκι,είναι η καλύτερη διαφήμιση για τους bloggers.
Κάποιοι δεινόσαυροι σαν εσένα έχουν μείνει στην Παλαιόκαινο περίοδο όπου μπορούσατε να ελέγξετε την ενημέρωση του λαουτζίκου και να του πασάρετε την προπαγάνδα σας.
Οταν θα συνειδητοποιήσετε τις εξελίξεις θα έχετε εξαφανιστεί όπως και οι αυθεντικοί δεινόσαυροι.
Καληνύχτα κυρ εισαγγελέα.

3 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Θα διαφωνήσω, επειδή πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι: γιατί όταν κάποιος μιλάει για τ blog, πρέπει να ξεσηκώνει μετά την μήνη των bloggers; Έχουν τα blog το ακαταδίωκτο ή το αλάθητο; Γιατί, από τη στιγμή που εσύ έχεις ένα επίπεδο και είσαι σοβαρός, να μην είσαι επώνυμος; Θα μπορούσες να βγάλεις εφημερίδα ανώνυμα;
Τα blog είναι όπως τα γήπεδα. Μπάινουν μέσα όποιοι θέλουν, κι αν πετάξουν κάτι στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να τιμωρηθεί η ομάδα. Ασφαλώς, αλλά, η ανωνυμία, εσένα που επαναλαμβάνω, είσαι σοβαρός, σε τι αποσκοπεί;

theodore είπε...

@Μάρκος
Αγαπητέ φίλε ξεχνάς κάτι.
Οι περισότεροι δεν είμαστε δημοσιογράφοι.
Εχουμε την δουλειά μας,την οικογένεια μας,τα χόμπυ μας.
Αν τρέχαμε κάθε βδομάδα στα δικαστήρια λόγω των μηνύσεων που θα μας έριχνε ο οποιοσδήποτε θεωρούσε ότι του προσβάλλαμε τα ιερά και τα όσια,δεν θα προλαβαίναμε τίποτα άλλο.
Εκτός κι αν γράφεις συνταγές μαγειρικής αν και γι'αυτό κινδυνεύεις να μηνυθείς από κανέναν τρελλαμένο μάγειρα που θα θεωρήσει ότι του έκλεψες την ιδέα του σουφλέ.
Ο Ελληνας φίλε είναι δικομανής και έχει βαθιά ριζωμένη μέσα του την νοοτροπία του ασφαλίτη και του ρουφιάνου.
Αν τα blogs γίνουν επώνυμα,η μισή Ελλάδα θα τρέχει την άλλη μισή στα δικαστήρια.

Μάρκος είπε...

Συγνώμη, αλλά με την ίδια έννοια που ο Έλληνας είναι δικομανής, έχει και τη λόξα να το παίζει δημοσιογράφος. Κι επειδή οι γνώμες είναι σαν τις...τρύπες στους πισινούς, και όλοι έχουν από μια, φτιάχνουν ένα blog και γράφουν ό,τι θέλουν. Δηλαδή τι το περάσαμε, μέσο εκτόνωσης το blog και θέλουμε να λέμε ό,τι θέλουμε, αλλά να μη μας ελέγχει και κανείς;
Και σου επαναλαμβάνω, αν είσαι επώνυμος, τότε και το επίπεδο του blog σου θα ανέβει, καθώς για να το προστατεύσεις, δεν θα αφήνεις τον κάθε λαλάκα να γράφει ό,τι θέλει.
Θέλεις ένα παράδειγμα; Ο γνωστός PREZA-TV έγραφε προχθές για τον Άνθιμο της Θεσσαλονίκης. Ανεξάρτητα αν τον πας ή όχι, αν συμφωνείς ή όχι μαζί του, είναι δυνατόν να αναρτάς ανάρτηση που τον αποκαλεί "η μαυροφορεμένη τσούλα της ορθοδοξίας"; Δεν σηκώνει μύνηση αυτό το πράγμα;