ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Τι εννοεί ο Παπανδρέου λέγοντας 'μηδενική λαθρομετανάστευση";


Το διάβασα κάπου και μου άρεσε.
Λέτε ο Γιωργάκης με το "μηδενική λαθρομετανάστευση"να εννοούσε ότι θα τους νομιμοποιήσει όλους, οπότε πράγματι δεν θα υπάρχει κανείς παράνομος;

Υ.Γ.Χρόνια πολλά πρόεδρε και...καλά μυαλά κυρίως.

5 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Μάλλον εννοούσε κάτι άλλο, πολύ χειρότερο: ότι ακόμη κι αν κάποιος μπαίνει χωρίς χαρτιά ή με λαθρεμπόριο, εμείς θα τον θεωρούμε αμέσως νόμιμο! Έτσι, δεν θα υπάρχει πια ο όρος "λαθρομετανάστης"! Λες;

Αριστείδης είπε...

Γάτε Θόδωρε! Το έπιασες βλέπω το υπονοούμενο! Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ εννοεί!

theodore είπε...

@Μάρκος,Αριστείδης
Ξέρετε κυρίως με ποιούς τα έχω;
Με αυτούς που προσπαθούν να πείσουν ότι οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ευρώπη λόγω πολέμων.
Κι έρχεται ακόμα και η έκθεση του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ για την παράνομη διακίνηση ανθρώπων και λέει με σαφήνεια ότι "Στην έκθεση σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι χώρα προορισμού και διέλευσης για γυναίκες και παιδιά που διακινούνται για σκοπούς σεξουαλικής εκμετάλλευσης, κυρίως από την Αλβανία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Νιγηρία και τη Βραζιλία, ενώ η διακίνηση με σκοπό την καταναγκαστική εργασία προέρχεται κυρίως από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Ινδία και το Μπανγκλαντές."
Διακίνηση με σκοπό την καταναγκαστική εργασία λοιπόν.
Φτηνά εργατικά χέρια για τους μεγαλοεργολάβους του καζινοκαπιταλισμού της Ευρώπης.
Και φυσικά όσους συμφέρει οικονομικά η λαθρομετανάστευση,τους συμφέρει να υπάρχουν και τα παπαγαλάκια τους ή ακόμα οι λεγόμενοι "χρήσιμοι ηλίθιοι" που θα αβαντάρουν τα σχέδια τους.
Να 'στε σίγουροι πως όταν πιά δεν θα τους χρειάζονται άλλο τότε θα τους διώξουν και μάλιστα κακήν κακώς.

Μάρκος είπε...

Εμ, αυτή είναι η ουσία του προβλήματος. Ουδείς ασχολείται με τους δουλέμπορους. Είναι σαφές ότι γι'αυτό έρχονται οι λαθρομετανάστες, κι επίσης, είναι δυνατόν να μου λένε ότι έχουν 6χιλιάδες ευρώ από τις...οικονομίες τους; Πόσα παίρνει δηλαδή κάποιος στο Αφγανιστάν, που μπορεί να μαζέψει 6 χιλιάδες ευρώ; Κι έχεις τους "προοδευτικούλιδες" να μην τους απασχολεί το δουλεμπόριο και να λένε "ανοιχτά σύνορα, όλοι οι μετανάστες να είναι ευπρόσδεκτοι". Ανάθεμα κι αν έχουν πάρει ποτέ έναν από αυτούς να του δώσουν ένα πιάτο φαγητό!

theodore είπε...

@ΜΑΡΚΟΣ
Είναι πολλά τα φράγκα φίλε,γι'αυτό κάνουν όλοι σχεδόν την πάπια.
Αντί να φεύγουν οι πολυεθνικές στην Ασία για να βρούν φτηνά χέρια,τώρα έρχονται τα χέρια εδώ.
Ασε τα ναρκωτικά του Αφγανιστάν που επιτέλους για τους εμπόρους βρήκαν νέες αγορές,άσε τα φράγκα στις ΜΚΟ από την Ευρώπη για εκαπαίδευση των μεταναστών,άσε τα ακίνητα που κάποιοι αγοράζουν για ένα κομμάτι ψωμί στις υποβαθμισμένες περιοχές.
Και όπως καταλαβαίνεις όπου τα φράγκα είναι πολλά,τα στόματα κλείνουν.