ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Πότε αλήθεια έγιναν οι Ελληνες ρατσιστές;


Πρίν πολλά χρόνια στα χωράφια της επαρχίας δούλευαν πολλοί Πακιστανοί,τους οποίους δεν ενοχλούσε κανείς,Μάλλον τότε οι Ελληνες δεν ήταν ρατσιστές.

Μετά ήρθαν οι Φιλιπινέζες για να νταντεύουν τα παιδιά των καλών οικογενειών χωρίς να τις ενοχλήσει ποτέ κανείς.Μάλλον ούτε τότε οι Ελληνες ήταν ρατσιστές.

Ακολούθησαν Πολωνοί,Ρώσοι,Αλβανοί,Ρουμάνοι,Σέρβοι τους περισότερους από όλους αυτούς δεν τους ενόχλησε ποτέ κανείς.



Ηρθαν και χιλιάδες Αφρικανών που πουλούσαν πειρατικά DVD και CD χωρίς και πάλι να μας πούν ρατσιστές.



Ξέρετε πότε ξεκίνησε η πιπίλα του ρατσισμού στην Ελλάδα;



Οταν ξαφνικά πρίν λίγα χρόνια άρχισαν να ξεπηδάνε σαν τα μανιτάρια διάφορες ΜΚΟ και οργανώσεις που χρηματοδοτούνταν αδρά τόσο από το Ελληνικό κράτος όσο και από την Ε.Ε. για την δράση τους.



Προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα ποσά που εισέπραταν κατάφεραν και εφεύραν το θέμα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας τα οποία φυσικά θα αντιμετώπιζαν με την κατάλληλη αμοιβή.



Αν ρίξετε μιά ματιά στην ιστοσελίδα http://www.anthropos.gr/search.asp?Mode=advanced&Categ=4 θα μετρήσετε 64 τέτοιες ΜΚΟ που αμφιβάλω αν είναι και όλες όσες υπάρχουν στην Ελλάδα.



Ο κάθε επιτήδειος έχει φτιάξει μιά τέτοια οργάνωση,έβαλε στο Δ.Σ. και όλο του το σόι να φαίνονται ότι έχουν μπούγιο και άρχισε την αφαίμαξη.



Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν βγάλαν την ετυμηγορία ότι οι Ελληνες είναι ρατσιστές και μάλιστα από τους χειρότερους του κόσμου.



Στην Ρωσία ο Πούτιν όταν κατάλαβε τον ρόλο κάτι τέτοιων οργανώσεων που ο μόνος τους ρόλος ήταν η αποσταθεροποίηση της χώρας,τις έκλεισε κακήν κακώς μην υπολογίζοντας τις αντιδράσεις των δήθεν αγανακτισμένων δυτικών που ωρύονταν για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.



Και μάλλον έχει δικαιωθεί από το αποτέλεσμα αφού πλεόν η Ρωσία είναι αναμφισβήτητα μιά από τις ανερχόμενες υπερδυνάμεις.



Εμείς εδώ ως.....δυτικοί τρομάρα μας,επιτρέπουμε στους Δημητράδες και τους Βαλλιανάτους όχι μόνο να μας βρίζουν από το πρωί ως το βράδι αλλά και να διασύρουν την χώρα στο εξωτερικό ασκώντας ανθελληνική προπαγάνδα.



Θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι κυβερνώντες θα ξυπνήσουν και θα αντιμετωπίσουν με τον δέοντα τρόπο αυτήν την ιδιότυπη πέμπτη φάλαγγα που δρά στο εσωτερικό της χώρας.



Εν κατακλείδι πρέπει να πούμε ότι υπάρχει και ένα ποσοστό συμπολιτών μας,αρκετά μικρό βέβαια σε σχέση με άλλους λαούς,που είναι πράγματι ρατσιστές.



Αυτοί οι ελάχιστοι πρέπει να απομονωθούν και να περιθωριοποιηθούν από το σύνολο του Ελληνικού λαού.




Αλλά πιστέψτε με,δεν χρειαζόμαστε τις καθοδηγούμενες ΜΚΟ για να το πετύχουμε.

2 σχόλια:

Αριστείδης είπε...

Αποκλείεται να ξυπνήσουν οι κυβερνώντες Θόδωρε. Έχουν τα ίδια αφεντικά με τις Μ.Κ.Ο.

theodore είπε...

@Αριστείδης
Αν πιστέψουμε ότι όλοι είναι πουλημένοι φίλε,χέστα κι άστα.
Προσωπικά θέλω να ελπίζω ότι πάντα υπάρχουν γνήσιοι πατριώτες που βάζουν το συμφέρον της χώρας πάνω από την τσέπη τους.