ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Γειά σου...σύντροφε!!!


Δεν κατανοεί τον εκνευρισμό των Κυπρίων ο Σρέντερ


Τη δυσκολία του να κατανοήσει τον εκνευρισμό που προκάλεσε στις ελληνοκυπριακές αρχές εξέφρασε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στα κατεχόμενα ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, πρώην καγκελάριος της Γερμανίας.


«Ήρθα εδώ ως φιλοξενούμενος και αναμένω από τις δύο πλευρές να καλωσορίσουν τους ανθρώπους που ήρθαν από το εξωτερικό για να τους συναντήσουν. Δεν βλέπω κανένα λόγο μη συνάντησης», τόνισε ο κ. Σρέντερ.


Ο κ. Σρέντερ πραγματοποιεί επίσκεψη δύο ημερών στο βόρειο τμήμα της Κύπρου μετά από πρόσκληση του κ. Σογιέρ, του «πρωθυπουργού» των κατεχομένων.


Ο γερμανός πρώην καγκελάριος τόνισε ότι αποδέχθηκε την πρόταση για την επίσκεψη «από σεβασμό προς τους ανθρώπους του Βορρά, που αποδέχθηκαν το Σχέδιο Ανάν» για να προσθέσει ότι «δεν κατακρίνω τους ανθρώπους στο Νότο που το απέρριψαν».


Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ εξέφρασε την ελπίδα ότι η επίσκεψή του θα συμβάλει θετικά προς την κατεύθυνση μιας νέας πρωτοβουλίας των Ηνωμένων Εθνών. «Η Ευρώπη χρειάζεται πάρα πολύ την ενότητα, η Ευρώπη δεν χρειάζεται ένα μοιρασμένο νησί» είπε.


Ο κ. Σρέντερ έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.


Μετά τον Μπλέρ,ο οποίος εξαργύρωσε την φιλία του με τους Αμερικάνους,με μιά καλοπληρωμένη θέση στην JP MORGAN και την υπόσχεση ότι θα γίνει πρόεδρος της Ε.Ε.,ένα ακόμα λουλούδι του Ευρωπαϊκού σοσιαλισμού προκαλεί τους Κυπρίους με τις ενέργειες του.
Αλήθεια ο Κύριος Παπανδρέου σαν πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς τι έχει να πεί για τους συγκεκριμένους "συντρόφους";
Επικροτεί τις ενέργειες τους;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οτι πεί η Λέσχη, ότι πεί η Λέσχη, αγαπητέ μου... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ