ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη, 1 Απριλίου 2008

Ποιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ συνέφαγαν με τον Ζαγορίτη;Αποκλειστικό!!!Εχθές το βράδυ στο γνωστό restaurant 18 του Κολωνακίου,συναντήθηκαν Ζαγορίτης,Διαμαντοπούλου και Χρυσοχοίδης.Φίλος του blog που έτυχε να τρώει στο διπλανό τραπέζι,κατέστη αυτήκοος μάρτυς της πρότασης που έκανε ο Γραμματέας της Ν.Δ. προς τα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ.Πρότεινε λοιπόν ο Κύριος Ζαγορίτης την μεταπήδηση των δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στό κυβερνών κόμμα με αντάλλαγμα για την μεν Αννούλα υπουργική θέση και μάλιστα πολύ σημαντική και στον Μιχάλη την θέση του επίτροπου στην Ε.Ε.Τα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ αφού ευχαρίστησαν τον Λευτέρη Ζαγορίτη για την πρόταση,υποσχέθηκαν ότι θα την σκεφτούν.Μάλλον κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν απ'ότι φαίνεται μακρυά από την εξουσία και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να γευτούν και πάλι τις χαρές της.Ας ελπίσουμε ότι τα δύο σημαντικότατα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θα παρασυρθούν από τις υποσχέσεις της Ν.Δ. και θα παραμείνουν στο κόμμα που τους ανέδειξε.Υ.Γ. Καλό μήνα να' χουμε!!!

7 σχόλια:

Grammateas είπε...

Τι λες τώρα; Δηλαδή η ΝΔ θέλει να κάνει ότι και ο Σαρκοζύ στη Γαλλία. Να παίρνει στελέχη για την κυβέρνηση από το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Μακάρι να φύγουν και οι δύο να ξεβρωμίσει το Κίνημα!

Παρρησία είπε...

Αν ο φίλος σου ακουσε καλά τη συνομιλία τους, τότε στο καλό, να πάνε και να μην ξαναρθουνε

Π

Lupus είπε...

Παραλίγο να το ...πιστέψω
Καλή πρωταπριλιά

theodore είπε...

@grammateas,παρρησία.
Καλό μήνα παιδιά,μάλλον σας την έφερα.
@lupus
Σαν λύκος,δεν πιάνεσαι εύκολα στην παγίδα.
Καλό μήνα φίλε.

Παπαχατζής Παναγιώτης είπε...

Ο Χρυσοχοίδης υπήρξε ενας αρκετά επιτυχημένος υπουργός δημόσιας τάξης. Απο την άλλη η Διαμαντοπούλου δεν έχει αναλάβει ποτέ υπουργείο (και ως εκ τουτου δεν μπορεί να κριθεί κυβερνητικά). Το μόνο δείγμα γραφής που υπάρχει είναι απο την θητεία της ως ευρωπαικής επιτρόπου η οποία, κατα γενική ομολογία, ήταν εξαιρετική.
Δεν νομίζω οτι αυτά τα στελέχη πρέπει να φύγουν απο το ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινά αυτοί οι δυο μαζί με Λοβέρδο, Βενιζέλο θεωρώ οτι μπορούν να αναλάβουν ορισμένα απο τα κορυφαία υπουργεία όταν (με το καλό) το ΠΑΣΟΚ, γίνει κυβέρνηση.

Grammateas είπε...

Φαντάσου την άποψή μου για αυτούς που το πίστεψα άνετα...

Ανώνυμος είπε...

Καλό το πρωταπριλιάτικο...αρκετά καλό ήταν και αυτό της Ελευθεροτυπίας,που έλεγε ότι ο Γιώργος βάζει θέμα Σούδας.