ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Καραγκούνης.Τον έχασε το τσίρκο,τον κέρδισε το ποδόσφαιρο.


Ο Καραγκούνης, γνωστός και ως "τυπάρας" τρομάρα του, είναι ποδοσφαιριστής.

Εχει αδιαμφισβήτητη ποιότητα κάτι άλλωστε που αποδεικνύεται και από την διεθνή του καριέρα σε γνωστές ομάδες του εξωτερικού.

Αλλά έχει ένα απωθημένο.

Οταν ήταν μικρό παιδί πήγαινε στο τσίρκο και έβλεπε τους κλόουν να κάνουν υπέροχες κολοτούμπες κάνοντας τον κόσμο να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Φανταζόταν τον εαυτό του ντυμένο με τα φανταχτερά ρούχα και ονειρευόταν την ώρα που θα ξεκαρδίζονταν με τις δικές του τούμπες.

Δυστυχώς το όνειρο του δεν έμελλε να πραγματοποιηθεί ποτέ.

Και όμως ο "τυπάρας" έχει καταφέρει έστω και από άλλο πόστο να κάνει τον κόσμο να ξεκαρδίζεται στα γέλια βλέποντας τις απίθανες τούμπες του,τα σπαγκάτα του και τους μορφασμούς πόνου που κάνει ενώ ο αντίπαλος παίκτης δεν τον έχει ακουμπήσει κάν.

Δυστυχώς για τον ίδιο,δεν εκτιμούν όλοι το ταλέντο του στο να προσφέρει διασκέδαση.

Απηυδισμένος ο Γερμανός προπονητής του Πανιωνίου,Εβαλντ Λίνεν δήλωσε μετά το τέλος του προχθεσινού μάτς μεταξύ της ομάδας του και του "πολυμετοχικού":

"Σέβομαι τον Καραγκούνη,είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές,αλλά κινδυνεύει να γελοιοποιήσει την καριέρα του με το να πέφτει συνέχεια κάτω.Ολο το γήπεδο του φώναζε να πέφτει κάτω.Στην Αγγλία δεν θα τον ανέχονταν πάνω από 15 λεπτά στο παιχνίδι μ'αυτήν την συμπεριφορά.Είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας και δεν έχει ανάγκη να συμπεριφέρεται μ'αυτόν τον τρόπο".

Σιγά,σιγά όλοι αντιλαμβάνονται πλέον την μεγάλη απώλεια για το Μεντράνο.

Αν και ποτέ δεν είναι αργά.

Στην περίπτωση που το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής είναι αυτό που όλοι αναμένουν,δηλαδή νίκη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ο Βγενόπουλος ίσως πραγματοποιήσει την απειλή του να τους διώξει όλους από την ομάδα του "πολυμετοχικού".

Οπότε τυπάρα να η ευκαιρία.

Παράτα το ποδόσφαιρο και ξεκίνα να ψάχνεις τις αγγελίες για κλόουν.

Η επιτυχία σου θεωρείται δεδομένη.
Η φωτό από το www.sport24.gr

Υ.Γ. Την Κυριακή είχαμε και την παραίτηση του Ντέμη από την προεδρία της ΑΕΚ.

Δεν το κρύβω ότι τον Ντέμη πάντα τον σεβόμουνα ως ποδοσφαιριστή.

Σε εποχές πλήρους επαγγελματισμού,αυτός έμεινε πιστός στην ομάδα του και δεν δίστασε να παρατήσει το ποδόσφαιρο για να την βοηθήσει.

Μακάρι η ΑΕΚ να βρεί κάποιον με τις γνώσεις και την όρεξη του Ντέμη γιατί το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη μιά ισχυρή ΑΕΚ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε ηλίθιε, θα σε πάει στο τσίρκο, αφού κλείσει το σπίτι του ΠΑΣΟΚτζή ρουφιάνου πράκτορα προέδρου του θρήνου, του τσίρκου που μακρυά από το λυόμενο κάνει γαργάρα τα γκολάκια παρά τη βοήθεια από τις χήρες.

Άντε χάσου ρουφιανάκο, εσύ και το άλλο λυόμενο το πασοκάκι σας.

zalmoxis είπε...

Είναι γνωστό νούμερο! Όταν ακούω "καραγκούνης", αμέσως μου έρχεται στο μυαλό ένα τύπος με τα χέρια ανοιχτά και με μια έκφραση μεταξύ Βασιλάκη Καϊλα και Ξανθόπουλου, να ετοιμάζεται να ξαπλωθεί σφαδάζοντας σαν να έχει δεχτεί 100 σφαίρες αλλά και χωρίς να πεθαίνει' Σαν ταινία ουέστερν σπαγγέτι!
Μεγάλο ταλέντο! Ποιό ΜΕDRANO? Μη σου πω από... EMBELLRIVA και πάνω!

theodore είπε...

@γκρεγκ
Γιατί θα πρέπει εσεις οι βάζελοι να επιδεικνύετε σε κάθε ευκαιρία το ήθος σας και τον πλούτο του λεξιλόγιου σας;
Ειδικά ο συνδυασμός βάζελος και δεξιός είναι θανατηφόρος.
Το άκρον άωτον του πιθηκισμού.

theodore είπε...

@zalmoxis
Το κακό μ'αυτόν τον "τυπάρα" είναι που δεν κατανοεί ότι χαραμίζει το ταλέντο του μ'αυτήν την συμπεριφορά.
Γιατί σαν παίκτης είναι πολύ καλός αναμφισβήτητα.
Απόδειξη το γκόλ με την Βέρντερ που πράγματι ήταν φοβερό.
Αν σοβαρευτεί λίγο και σταματήσει τις αναίτιες κολοτούμπες και τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες είναι σίγουρο ότι θα ανέβει στην εκτίμηση όλων των οπαδών και όχι μόνο στους οπαδούς του ΠΑΟ.