ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και η κατάσταση στην περιοχή μου δεν συγκρίνεται με το χάος του Αγ. Παντελεήμονα ή του κέντρου, συμπάσχω με τους δοκιμαζόμενους Έλληνες μειονοτικούς αυτών των συνοικιών.
Βασανίζω αρκετό καιρό το κεφάλι μου, για το τι μπορεί να γίνει.
Η επίσημη πολιτεία απούσα (ειδικώς επί Ν.Δ), τα ανδρείκελα που κυβερνούν (είτε ουσιαστικά είτε στις δημοσκοπήσεις) και οι "οργανώσεις" (κυβερνητικές και μη) εναντίον μας (μεταναστολαγνεία και "αντιρατσιστικό" παραλήρημα κατά κόρον), οι "κοινωνικά ευαίσθητοι" και "προοδευτικοί" των κοινωνικών επιστημών (ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και λοιποί μακάκες) υπέρ των παρανόμων Ελλήνων και ξένων ("να τους αγκαλιάσουμε", "να τους επανεντάξουμε", "να τους ενσωματώσουμε"), οι εξίσου "ευαίσθητες" ΕΟΚικες ντιρεκτίβες επιβραβεύουν τους κακοποιούς (τα ισόβια γίνονται 12-15 χρόνια, οι βαρυποινίτες παίρνουν άδειες στις οποίες υποτροπιάζουν) και πάει λέγοντας.
Υποθέτω ότι μόνο με μαζικές διαμαρτυρίες και αυτοοργάνωση σε επίπεδο γειτονιάς μπορεί ΙΣΩΣ κάτι να γίνει. Φυσικά αναμένονται και αντιδράσεις (η ροζ (σοσιαλ)αριστερά θα μας καταδικάσει μετά βδελυγμίας και μαζί με τα "φόρα" θα μας τα ζαλίσουν πάλι με κανα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο).

Ανώνυμος είπε...

Πω πω ρατσισμός.Επι τέλους πότε θα συμμορφωθείς με τη γραμμή του κόμματος που είναι υπέρ των μεταναστών;