ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2008

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΡΟ ΣΤΟ ΠΙΤΣ...ΦΥΤΙΛΙ!!!-Καίμε το κατάστημα σας αυθημερόν. Άμεση εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε επίσης τα διαδικαστικά γιά την καταβολή των 10.000 ευρώ. Τιμαί λογικαί.
-Συνεργείο πεπειραμένων διακοσμητών αναλαμβάνει την μεταμόρφωση του καταστήματος σας σε καμένο. Μην περιμένεις τα επόμενα επεισόδια, τηλεφώνησε τώρα. Δέκα χιλιάδες ευρώ μπορούν να γίνουν δικά σου.
-Κουκουλοφόρος, γνωστός-άγνωστος, νεαρός και εχέμυθος έρχεται στο χώρο σου και στο κατάστημα σου και στο καίει στο πιτς φυτίλι. Καθαριότητα, ακρίβεια, δωρεάν γριά γιά πλιάτσικο.
-Η αντιεξουσιαστική ομάδα "Μαύρος Νοέμβρης" πληροφορεί τους αγαπητούς καταστηματάρχες ότι λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας δεν θα δέχεται πλέον άλλες αιτήσεις γιά εμπρησμούς. Ζητάμε συγνώμη και την κατανόηση σας.
-Έχει να πατήσει πελάτης κανένα τρίμηνο στο μαγαζί σου ? Μην περιμένεις άδικα. Κάψε το μαγαζί σου τώρα με το "BURNING KIT". Πλήρες σετ εμπρηστικών υλικών με αναλυτικές οδηγίες χρήσεως γιά γρήγορο δεκαχίλιαρο.
-Διακόπτουμε τις διαφημίσεις γιά μιά έκτακτη είδηση : Καταστηματάρχης έχει λουστεί με βενζίνη στο Σύνταγμα και απειλεί να αυτοπυρποληθεί αν δεν του κάψουν τώρα αμέσως το μαγαζί.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οργίστηκε και κάηκε όλη η Ελλάδα,
η Θεσσαλονίκη της Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιό της,
και ο λαλίστατος Νομάρχης της συμπρωτεύουσας,
Πανίκας ΨΩΜΙΑΔΗΣ,
ούτε μία λέξη!!!

Μέχρι και γιά το μίνι της Θώδη έβγαινε στα κανάλια!!

Τώρα;
Μούγκα;

Μιχάλης είπε...

Νομίζω ότι οι Αμερικάνοι έχουν χαρτονόμισμα 10.000 δολλαρίων(απορώ που βρίσκουν ρέστα). Εδώ αυτά τα 10.000 ευρώ που είπε να δώσει ο Καραμανλής δεν φτάνουν ούτε γι' αστείο γι' αυτό που πάθαν οι καταστηματάρχες...

theodore είπε...

@Ανώνυμος
Εχεια απόλυτο δίκιο για τον...Νομάρχη.
Γράψαμε και σχετικό post.
Ετσι όμως είναι τα ψευτοκουτσαβάκια φίλε μου.
Οταν δούν τα σκούρα λουφάζουν και η μαγκιά πάει περίπατο.

@Μιχάλης
Σίγουρα τα δεκαχίλιαρα είναι ποσό της πλάκας για τις ζημιές που έπαθαν οι έμποροι.
Ετσι κι αλλιώς η μεγαλύτερη ζημιά που έπαθαν είναι η νέκρωση της αγοράς αυτές τις ημέρες που τις περίμεναν πως και πως.
Απορώ αλήθεια με τι μούτρα θα πάει να δεί αυτούς τους ανθρώπους ο Αλαβάνος με τον Τσίπρα.
Θα τους φτύσουν οι έμποροι και δεν θα έχουν άδικο.