ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

GOOD MORNING 2009!!! ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.


-Η πιό αστεία σκηνή από την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στο Σύνταγμα ήταν αναμφισβήτητα την ώρα που ο Νικήτας Κακλαμάνης ξεκινά την προσφώνηση του στο συγκεντρωμενο πλήθος λέγοντας "Αθηναίες,Αθηναίοι" και από κάτω να ακούγονται ουρλιαχτά και αλαλαγμοί χιλιάδων Ινδών,Αφγανών,Πακιστανών,Μπαγκλαντεσιανών και άλλων πολλών...Αθηναίων!!!




-Η πιό αστεία δήλωση για την σφαγή στην Γάζα, ανήκει ασφαλώς στον Ισραηλινό συγγραφέα και...ειρηνιστή Αμος Οζ. "Το Ισραήλ δεν βομβαρδίζει γυναίκες και παιδιά,αυτά τα κάνει η Χαμάς" δήλωσε. Αν αυτός είναι ο πλέον διακεκριμένος ειρηνιστής της χώρας, φανταστείτε τι μυαλά κουβαλάνε τα "γεράκια" τους όπως ο Νετανιάχου και η Λίβνι!!!



-Η πιό αστεία πολιτικός, η Αλέκα Παπαρήγα η οποία απέρριψε την πρόταση για συνάντηση που της απηύθυνε το ΠΑΣΟΚ,λέγοντας "δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με το ΠΑΣΟΚ". Αν την καλούσε όμως ο κολλητός της ο Καραμανλής, τρέχοντας θα πήγαινε η συντρόφισσα. Οι αδυναμίες βλέπετε δεν κρύβονται από το κάποτε και θεωρούμενο ως κόμμα του λαού!!!



-Το πιό αστείο κράτος, το Ελληνικό βέβαια, που επιτρέπει εδώ και ένα μήνα σχεδόν σε μιά χούφτα αλητάμπουρες, κρυμένους πίσω από κουκούλες να καταστρέφουν, να καίνε, να βεβηλώνουν εκκλησίες, να κρατάνε εν τέλει μιά ολόκληρη κοινωνία όμηρο της θέλησης τους και των ορέξεων τους.



-Το πιό αστείο "πρόσωπο της χρονιάς", ο ένας και μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος. Σε ψηφοφορία της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ οι αναγνώστες ψήφισαν ως πρόσωπο του 2008 τον Λάκη γιατί έκανε λέει μεγάλες τηλεθεάσεις. Τελικά κάθε χώρα έχει το "πρόσωπο της χρονιάς" που της αξίζει. Τσού ρε Λάκη εσύ και η τηλεθέαση σου!!!




-Η πιό αστεία πορεία, αυτή των αντιεξουσιαστών στην Θεσσαλονίκη δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα με κεντρικό σύνθημα "Ενάντια στην κανονικότητα των γιορτών". Ρε τι πίνουν τελικά αυτά τα παληκάρια και δεν μας δίνουν;



-Το πιό αστείο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα πολιτικού αρχηγού, αναμφίβολα είναι αυτό του εκλεγμένου, το τονίζω, του εκλεγμένου, μην παρεξηγηθεί κανάς Κρόγιας πάλι, του ενός και μοναδικού, του ανεπανάληπτου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Γεωργίου Ανδρεα Παπανδρέου. Πήρε τις ομιλίες του Ομπάμα, έκανε copy paste και τσούπ πάρτε το μήνυμα σας. Change o Barak, αλλαγή ο Γιώργος. Yes we can ο Αμερικάνος, ναί μπορούμε οι Ελληνες ο Ελληνοαμερικάνος. Από πρωτοτυπία τουλάχιστον δεν μπορώ να πώ, σκίζει το επιτελείο του Γιώργου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θα μπορούσε να συζητήσει η Παπαρήγα δηλαδή; το πόσο αβάντα να κάνει στο ΠΑΣΟΚ για να ικανοποιήσει την λύσσα για εξουσία;
Και θα καμαρώνεις μετά για την παραχώρηση ιθαγένειας στα μύρια των Ασιατών, την Παγκόσμια Κυβέρνηση των τραπεζιτών του Γκόγκου, την πολιτική πυγμή του αρχηγού σας; γιατί θα καμαρώνεις

theodore είπε...

@Ανώνυμος
Αβάντα η Παπαρήγα στο ΠΑΣΟΚ;
Τι είναι αυτό πάλι,το καινούργιο με τον Τοτό;
Κοίτα φίλε, το στόμα μας το έδωσε ο Θεός για να συζητάμε, ειδάλλως ας πάρουμε ένα πιστόλι ο καθένας και να καθαρίσουμε όποιον διαφωνεί με εμάς.
Απλά η Παπαρήγα έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να στηρίζει την κυβλερνηση της δεξιάς, αφού έτσι πιστεύει ότι ενισχύεται το κόμμα της.
Και φυσικαα να μην ξεχνάμε τα κόμπλεξ του ΚΚΕ απέναντι στο ΠΑΣΟΚ εδώ και τριάντα χρόνια.
Οσο για τον αρχηγό μας,μην ξύνεις πληγές εδώ μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Kαλά το είδαμε και το ΚΚΕ...

ολο ανυπακοη ζηταει...

εξω απο την ΕΕ...

και τους ευρωβουλευτες τι τους στελνει τοτε στις Βρυξελλες?

Και πως το ειπε το αλλο? Βασικο μισθο νεοδιορισμενου 1200-1300€? δεν θυμαμαι ακριβως...
Δηλαδη στον 902 και στον Ριζοσπαστη ποσα δινουν στους υπαλληλους τους;

theodore είπε...

@chris
Καλή χρονιά φίλε.
Εχεις απολυτο δίκιο σε όσα καταμαρτυρείς στο λεγόμενο κόμμα του λαού.
Και όχι μόνο αυτά.
Το ΚΚΕ αποτελεί από μόνο του έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες, ειδικά στον χώρο των εκδόσεων με την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.
Τα δε εργασιακά δικαιώματα εκεί είναι ανύπαρκτα.

Ανώνυμος είπε...

Το κομμα το λαου...Χαχαχχα\Το αστειο της χρονιας! Καλη χρονια

Μάρκος είπε...

Ποια κυβέρνηση της Δεξιάς μωρέ; Αμάν με αυτό το ανέκδοτο...πιο Δεξιά από την κυβέρνηση Σιμήτη έχει περάσει από τον τόπο;

Μάρκος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Η πιό αστεία δήλωση για την σφαγή στην Γάζα, ανήκει ασφαλώς στον Ισραηλινό συγγραφέα και...ειρηνιστή Αμος Οζ.


Δεν γνωρίζω τι είπε ο Οζ, ευτυχώς όμως που είναι κι άλλες φωνές ισραηλινών διανοουμένων. Σαν του πρόσφατα χαμένου Πιερ Βιντάλ Νακέ:

Ο 76χρονος Π. Βιντάλ - Νακέ έχασε τους γονείς του στο στρατόπεδο του Αουσβιτς. Ουδέποτε, όμως, έχασε την ορθή κρίση του. Οπως είχε καταδικάσει τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους κατά του Βιετνάμ, της Αλγερίας, έτσι καταδίκασε και τη ΝΑΤΟική εισβολή στη Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ. Υπεράσπιζε το δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού, να έχει τη δική του, ανεξάρτητη πατρίδα και κατάγγελλε την προπαγανδιστική εκμετάλλευση του Ολοκαυτώματος από το Ισραήλ, για να δικαιολογεί και να συγκαλύπτει την επεκτατική του πολιτική και τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού (από τον Ριζοσπάστη)