ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

Ενα μήνυμα από το blog προς όλα τα κόμματα που μετέχουν στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Ας ψάξουν για ψήφους στους φίλους τους, τους μουσουλμάνους που σήμερα κάψανε ότι έχει απομείνει στην Αθήνα σχεδόν ανενόχλητοι.

Αει σιχτίρ λοιπόν όλοι σας άχρηστοι ρεμπεσκέδες που καταντήσατε την πόλη που γεννήθηκα Καμπούλ.

Αει σιχτίρ καραγκιόζηδες που το μόνο που ξέρετε είναι να κονομάτε εσείς και οι κολλητοί σας, την ώρα που ο λαουτζίκος στενάζει.

Αει σιχτίρ κι εσείς και οι ρημάδες οι ευρωεκλογές σας.

Προτιμώ την θαλασσίτσα και το ουζάκι ρε γελοίοι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα λες αυτα γιατι ξερεις πολυ καλα οτι υπαρχουν κομματα που ειναι αντιμεταναστευτικα αλλα δεν μπορεις να ξεπερασεις τα προοδευτικα ταμπου και να τα ψηφισεις.
Δυσκολο ενας πασοκος να ψηφισει ΛΑΟΣ αλλα αν θελεις να ισχυσει το ρητο του Ανδρεα "Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες" δεν εμεινε τιποτε αλλο.
Σκεψου το ως εξης : Δεν φταις εσυ αν μονο οι ακροδεξιοι εμειναν να θελουν ελληνικη την Ελλαδα.Δεν ειναι δικο σου το συνειδησιακο προβλημα ή ακροδεξια ή ξεπουλημα,αλλοι στο δημιουργησαν.
Πολυ καλυτερα θα ηταν να υπηρχε ενα πατριωτικο δημοκρατικο κομμα.Δεν υπαρχει ομως και δε φταις εσυ γιαυτο.Εσυ πρεπει να διαλεξεις αναμεσα στις υπαρχουσες καταστασεις.

theodore είπε...

@Ανώνυμος
Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει ένα πατριωτικό και δημοκρατικό κόμμα σύμφωνα με τις δικές μου επιλογές,προτιμώ να απέχω.

Μάρκος είπε...

Κι όμως Θοδωρή, μπορείς κάλλιστα να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή, αλλά όπως κι εγώ έτσι κι εσύ, δεν τολμάμε να το κάνουμε. Γιατί αυτόματα θα μας πουν φασίστες, ενώ στην πράξη φασίστες είναι ολοι αυτοί που ξαφνικά απέκτησαν...θρησκευτική συνείδηση και βρέθηκαν στο πλευρό των μουσουλμάνων, ενώ μέχρι πρόσφατα κορόιδευαν τον Παπαθεμελή, τον Ψωμιάδη ή τον Χριστόδουλο και τους κατηγορούσαν για σκοταδισμό.
Θα μπρούσαμε άνετα να ψηφίσουμε ΛΑΟΣ, αλλά η "κολεγιά" με την "κοκκαλική" Τζαβέλλα εμένα τουλάχιστον, με αποτρέπει. Οπότε, ως γνήσιος δεξιός, ίσως ψηφίσω...ΚΚΕ:-)