ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Στις 5 του Οκτώβρη δεν πανηγυρίζουμε.Σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε σκληρά για την προκοπή της Ελλάδας.


Τρείς μέρες μας χωρίζουν από την ημέρα των εκλογών. Τρείς μέρες επαγρύπνησης και αγώνα για να μην χαθεί καμία ψήφος για το ΠΑΣΟΚ. Την Κυριακή πρέπει επιτέλους ο "κουρασμένος" πρωθυπουργός και η παρέα του που ταλαιπώρησαν την χώρα επί σχεδόν πεντέμισι χρόνια να πάνε σπίτια τους. Πεντέμισι χρόνια στα οποία η διαφθορά, η φαυλότητα και η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος έφτασαν σε επίπεδα πρωτόγνωρα για την χώρα.

Αν θέλει κάποιος να συνειδητοποιήσει πραγματικά το μέγεθος της οικτρής αποτυχίας του Καραμανλή και της Ν.Δ. δεν έχει παρά να ανατρέξει στο προεκλογικό πρόγραμμα του 2004 αφού το 2007 δεν παρουσίασαν καν πρόγραμμα. Ούτε μία προεκλογική τους δέσμευση δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν όλα αυτά τα χρόνια.

Πατώσανε την οικονομία, διέλυσαν τους εισπρακτικούς μηχανισμούς του Κράτους, κάψανε επανειλημμένα με την αδιαφορία τους τα δάση μας, διορίσανε κάθε γαλάζιο παιδί, ανήψι, εγγόνι στο Δημόσιο, το ίδιο Δημόσιο που κατακρίνουν για την αναποτελεσματικότητα του.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή διορίζανε μέσω των προγραμμάτων STAGE χιλιάδες παιδιά για να εκβιάσουν την ψήφο τους. Αναγάγαν το ρουσφέτι σε επιστήμη και φέραν την χώρα στην εποχή του...Μαυρογιαλούρου!!! Ηταν εντέλει πεντέμισι τραγικά χρόνια για την Ελλάδα, πεντέμισι χρόνια που θα τα πληρώνουμε όλοι μας για πολύ, πολύ καιρό.

Σήμερα το μόνο τους επιχείρημα είναι ότι ο Καραμανλής είναι καλύτερος ρήτορας από τον Παπανδρέου χωρίς να καταλαβαίνουν ότι έτσι επιβεβαιώνουν το ρητό "Οπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι". Ο Καραμανλής είναι πράγματι καλύτερος στο σπρέχεν και κυρίως στις μεγαλοστομίες, στις παρλαπίπες και στις φιοριτούρες. Εκεί πράγματι αποδείχθηκε μέτρ ο Κωστάκης.

Δέσμιος των μεγαλοσυμφερόντων που υποτίθεται ότι θα πολεμούσε, υποτακτικός των βαρόνων του κόμματος του, νωθρός και τεμπελάκος, ο Καραμανλής ο νεώτερος συνέδεσε το όνομα του, ένα ιστορικό όνομα αναμφισβήτητα με την πλήρη κατάρρευση της χώρας. Επίτευγμα για το οποίο δεν θα είναι ιδιαίτερα υπερήφανος ο θείος του από εκεί ψηλά που θα τον βλέπει.

Στις 4 του Οκτώβρη ο Ελληνικός λαός θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, όχι γιατί πιστεύει σε μαγικές λύσεις για τα προβλήματα του, αλλά για να ξανανοιώσει ο κάθε πολίτης υπερήφανος, για να γίνουν και πάλι η αξιοκρατία και η ισότητα προαπαιτούμενα και όχι ζητούμενα. Στις 4 του Οκτώβρη η χώρα γυρνά σελίδα και ξεκινά ο δύσκολος αγώνας της ανάκαμψης.

Ας σηκώσουμε όλοι μας τα μανίκια λοιπόν και από την επόμενη των εκλογών ας εργαστούμε σκληρά για την προκοπή και την ευημερία της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: