ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

ΓΑΠ:Να αλλάξει το άρθρο 16


Το είπε;Μπά δεν νομίζω.Τι,το είπε τελικά;

Οχι ρε παιδιά δεν το πιστεύω,πλάκα με κάνετε που λένε και στην Σαλονίκη.

Για σταθείτε, θα το τσεκάρω από την ιστοσελίδα του κόμματος.

Μισό λεπτό,μισό λεπτό....ωχ νάτο!!!

"Το άρθρο 16, προφανώς, δεν προστατεύει το δημόσιο πανεπιστήμιο. Και πρέπει να αλλάξει για το καλό των δημόσιων ιδρυμάτων. Ίσως σήμερα να προστατεύει μόνο συντεχνιακά κατεστημένα."

Τελικά αυτό το παιδί ή πάει να αυτοκτονήσει πολιτικά ή τι να πώ...

Ας μην το πώ καλύτερα,γιατί μέρες που είναι,μπορεί να φάω καμιά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Μανία όμως να το αλλάξει.Του είπαν"Γιώργο άλλαξε τα όλα" κι αυτός το πήρε τοις μετρητοίς.

Τέλος πάντων,πάλι ο Τσίπρας θα ανοίγει σαμπάνιες από αύριο.

Διαβάστε και ένα ενδιαφέρον άρθρο του καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ,Γιάννη Μυλόπουλου και ίσως καταλάβετε που το πάει το πράγμα ο ΓΑΠ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακου βρε Γιώργη:Εσύ ήσουν στο εξωτερικό δεν γνώριζες ότι τα blogs έχουν Admin = όπως στην Ελλάδα λέν οι γύφτοι:και το λουμνό το αφεντικό.Αυτός φταίει διότι η google.gr είναι μιά από τις εταιρίες που δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να γίνουν διαχειριστές ιστολογίου.Η Ελλάδα τι έκανε με αυτήν την εταιρία;;και τις άλλες;;;;;τι σημαίνει γιά τις εταιρίες: οι όροι;;;Πως θα φταίνε οι κάτοχοι blog=ιστολόγιο;;;αφού εσείς τους δίνεται σε μικρούς και μεγάλους το όπλο να πυροβολούν όπου ο καθένας θέλει;;;Δεν φταίνε λοιπόν οι bloggers αλλά οι πολιτικοί στην Ελλάδα που έχουν άγνοια και μεσα΄νυχτα.Γιά να σας θυμίσω την περίπτωση του Βουλγαράκη στο υπουργρίο Δ.Τάξης;;πήγε στον χάρτη να κάνει τον ειδικό και την πάτησε.Ετσι λοιπόν,όπως και με το πανεπιστημιακό άσυλο άντε και στο διάολο όλοι τους,εμείς θα γράφουμε από το σπίτι μας σε τούρκικα BLOGS.