ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!


Μετά τις ζαρντινιέρες,τους ματατζήδες-χρυσαυγίτες,τους πραίτωρες του Βύρωνα,ήρθε ακόμα ένα περιστατικό να μας αποδείξει ότι η Δεξιά δεν αλλάζει ποτέ σ'αυτόν τον τόπο.
Το εικονιζόμενο λουλούδι είναι ο αρχιφύλακας Νικόλαος Τσίντζας ο οποίος απεικονιζόταν σε βίντεο να κακοποιεί βάναυσα δύο αλλοδαπούς μέσα στο Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.
Αφού πέρασε λίγο καιρό στον Κορυδαλλό παρέα με τον Καλούση και τους εναπομείναντες χουντικούς σε ειδική πτέρυγα,αποφυλακίστηκε, καθώς η κατηγορία μεταβλήθηκε από βασανισμός σε προσβολή της προσωπικότητας, που δεν αποτελεί κακούργημα.
Πρόταση μας είναι όπου πετύχετε τον συγκεκριμένο υπάνθρωπο,προσβάλλετε του με τον ίδιο τρόπο την προσωπικότητα.
Θυμηθείτε το βίντεο της ντροπής εδώ.
Την φωτό δανείστηκα από το πολύ καλό PREZA TV

4 σχόλια:

Zorba the Greek είπε...

Προφανέστατα απολύτως καταδικαστέος ο εν λόγω "κύριος" και οι πράξεις του. Όπως και καταδικαστέα η δικαστική απόφαση.

Επέτρεψε μου όμως να μη συμφωνήσω με την τελευταία πρόταση που κάνεις - στη βία και την ηλιθιότητα δεν πρέπει να απαντάμε με τον ίδιο τρόπο. ;)

theodore είπε...

Ισως έχεις δίκιο,αλλά εκνευρίστηκα τρομερά μαθαίνοντας ότι ο συγκεκριμένος υπάνθρωπος με την συνδρομή της "αδέκαστης" δικαιοσύνης,αφέθηκε ελεύθερος.
Μου την δίνει το γεγονός ότι οι "φύλακες της τάξης" μπορούν ανενόχλητοι να δέρνουν,να σκοτώνουν και να μην τιμωρούνται ποτέ.
Αν αυτό είναι το Κράτος Δικαίου που έχουμε,χέσε ψηλά κι αγνάντευε.

Nikos Goudanakis είπε...

Theodore, δεν είμαι σίγουρος εάν με εξοργίζει πιότερο το θράσος των γουρουνιών, ή η βέβαιη ατιμωρησία που έχει κυριαρχήσει στη χώρα, με αποτέλεσμα να μην τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Πιστεύω, ότι το β' με θυμώνει περισσότερο, μιας και πνευματικά ανάπηροι όπως ο κύριος της φωτό θα γεννιούνται πάντα, ενώ ο πολιτισμός μας επιβάλλει να λειτουργεί η δικαιοσύνη και τα δικαστήρια, ή έστω, τα ψυχιατρεία. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε ακόμα τα γενετικά λάθη που φτιάχνουν τέτοιους υπανθρώπους, αλλά μπορούμε να έχουμε δικαστήρια. Σε χαιρετώ, Συνπειραιώτη.

theodore είπε...

@νίκος γουδανάκης
Γειά χαρά Νικόλα.
Ετσι είναι.Τέτοιοι υπάνθρωποι πάντα υπήρχαν.
Το θέμα είναι η λεγόμενη ευνομούμενη πολιτεία να φροντίζει ώστε να τους περιορίζει.
Ενώ τώρα το παράδειγμα που δίνει είναι κάντε ότι γουστάρετε και μην φοβάστε τίποτα.
Καθαρίζουμε εμείς για την πάρτη σας.