ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Τι κάνει νιάου,νιάου στα κεραμίδια!!!


Μούφα αποδείχτηκαν οι καταγγελίες Χιώτη κατά του Press-gr.blogspot.com.

Τα υβριστικά σχόλια που ισχυρίζεται ότι τον έθιξαν έγιναν από κάποιον ανώνυμο αναγνώστη που τα έστειλε στα σχόλια και όχι από το ίδιο το blog.

Ωραία φάμπρικα ρε παιδιά.

Μ' αυτή την λογική όλοι όσοι διαβάσαμε μπινελίκια στα σχόλια του Press να κάνουμε μηνύσεις και να ζητήσουμε και καμιά αποζημίωση.

Να στείλουμε και δυό e-mail στον εαυτό μας με εκβιαστικό περιεχόμενο και έδεσε το γλυκό.

Ρε είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Εδώ κάνει μπάμ η υπόθεση ότι κάποιοι κάτι φοβούνται.

Κι αυτό το κάτι είναι ξεκάθαρο ότι συνδέεται με το DVD Ζαχόπουλου.

Γι' αυτό προσπαθούν να φιμώσουν τα blogs,γι'αυτό αποφάσισαν τώρα ότι η χρήση κρυφά μαγνητοφωνημένων και βιντεοσκοπημένων αποσπασμάτων αποτελεί κακούργημα.

Και δεν μου κάνει καμία εντύπωση ότι το θέμα των δήθεν εκβιασμών το ανακίνησε ο κολλητός του Ρουσόπουλου,δημοσιογράφος Χιώτης.

Τι κάνει νιάου,νιάου στα κεραμίδια δηλαδή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΩΡΑ:ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΟΣΕΡΦΑΡΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ:Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.ΜΑΘΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΝΥΣΟΡΟΠΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΣΟΚΑΚΙ;;;;ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΥΛΟΔΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙ ΣΥΜΒΑΝ ΣΕ ΣΟΟΥ;;;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ;;ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ,ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΩΛΟΒΑΡΕΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΨΩΡΙΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ;;ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ'ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;;ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ;;;ΑΥΤΟ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΡΧΙΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ:ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛΦ,ΜΠΑΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός.
Αυτή ειναι σωστή ανάληση.
Αλλα θυμίζει το "θα καταρίψουμε τους δορυφόρο" του Μαρούδα.

Τόσα καταλαβαίνουν τόσα κάνουν !!!!