ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Ακτιβισμός από το πεζοδρόμιο,όχι από τον καναπέ.


Αντιγράφω από το blog www.mediablog.gr
Ήταν 21.05 και στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ έπαιζε απόσπασμα από την εκπομπή ΦΑΚΕΛΟΙ με συνεντεύξεις της Αλέκα Παπαρήγα και του Αλέξη Τσίπρα, όταν μέλη του ΠΑΜΕ, εισέβαλλαν στο κεντρικό στούντιο του ΣΚΑΪ.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν την συμβολική κατάληψη για να διαμαρτυρηθούν για την έλλειψη προβολής της πανελλαδικής απεργίας της 13ης Φεβρουαρίου και διευκρίνισαν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια δε στρέφεται εναντίον του ΣΚΑΪ, αλλά αφορά όλα τα Μέσα.

Σε αντίθεση με τις προχθεσινές επισκέψεις στα υπόλοιπα κανάλια, εδώ τα μέλη του ΚΚΕ δεν έμειναν εκτός κτιρίου, αλλά εισέβαλαν στο ισόγειο στούντιο. Ωστόσο, ο σταθμός κινήθηκε άμεσα "έκοψε" τη μετάδοση από το κεντρικό στούντιο και συνέχισε το δελτίο από την αίθουσα σύνταξης, όχι με τη Σία Κοσιώνη, αλλά με τον Ηλία Σιακαντάρη που κλήθηκε άρον-άρον να την αντικαταστήσει…

Ο σταθμός μάλιστα χαρακτηρίζει την ενέργεια του ΠΑΜΕ "επιεικώς αψυχολόγητη", "προκλητική" και "πρωτόγνωρη".
Οταν κάποιοι το παίζουν ακτιβιστές από τον καναπέ του σπιτιού τους με ριζοσπαστικά αιτήματα του στύλ "κλείστε τις TV για 24 ώρες",κάποιοι άλλοι προχωράνε στην δράση.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

1 σχόλιο:

fanis panagiotopoulos είπε...

Όπως είπε κι ο Αντρέας, ούτε δεξιά, ούτε κομμουνισμός:Δημοκρατική Αριστερά!

Αν προτιμάς την εισβολή σε ιδιωτικό χώρο, από τη ενεργοποίηση "από τον καναπέ" τότε διαφωνώ κάθετα! Οι δημοκρατικοί πολίτες σέβονται τους νόμους της δημοκρατικής τους πολιτείας...