ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Ράδιο αρβύλες στα ΜΜΕ!


Χθές το πρωί στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA δυό υποτιθέμενοι έγκυροι δημοσιογράφοι,ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας μίλησαν για μιά μεγάλη πρόκληση των Σκοπιανών.
Για το γνωστό χαρτονόμισμα που απεικονίζει τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.
Με το γνωστό λιγδιάρικο ύφος του ο πρωτος και με την παγιωμένη αφέλεια καρφωμένη στο βλέμμα του ο δεύτερος,ωρύονταν για το θράσος του γειτονικού κράτους.
Σίγουρα θα πίστεψαν οι δύσμοιροι ότι έπιασαν λαβράκι.
Το θέμα το αναπαρήγε ο Χατζηνικολάου λίγο αργότερα στον Real FM,κρατώντας πάντως και μία πισινή σαν έμπειρος δημοσιογράφος που είναι.
Η αλήθεια είναι ότι το χαρτονόμισμα αυτό εκδόθηκε το 1992 από μιά διαφημιστική εταιρία των Σκοπίων ως αναμνηστικό της ανεξαρτησίας τους.
Υπήρχε ακόμα και χαρτονόμισμα με τον Μεγαλέξανδρο.
Το θέμα πήρε δημοσιότητα και τότε,πολλοί νόμιζαν ότι είναι αληθινό χαρτονόμισμα,αλλά τελικά κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται.
Μιά αναλυτική έρευνα γύρω από το θέμα μπορείτε να δείτε εδώ:
http://internetakias.gr/2007/11/09/lefkos-pirgos-se-xartonomisma

Αυτό που αποδεικνύεται πάντως είναι η προχειρότητα με την οποία τα συμβατικά ΜΜΕ υϊοθετούν και αναπαράγουν τις ράδιο αρβύλες που κυκλοφορούν.

Λίγη σοβαρότητα σε ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα δεν θα έβλαπτε τις δημοσιογραφάρες της TV.

Μετά τους φταίνε τα blogs.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τί λέει η νέα δημοσκόπηση;

Ανώνυμος είπε...

REPUBLIC OF MEZADONIA!!!

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΟΥ.

REPUBLIC OF MEZADONIA!!!

ΟΥΤΕ "ΑΝΩ", ΟΥΤΕ "ΒΟΡΕΙΑ", ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ.

REPUBLIC OF MEZADONIA!!!

Ανώνυμος είπε...

Υψηλή δυσαρέσκεια για τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας και εντυπωσιακή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτει η δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής, καταδεικνύοντας τις σημαντικές αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη στο πολιτικό σύστημα.
Ενδεικτικό της δυσπιστίας των πολιτών απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ είναι το γεγονός ότι το 73,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο με τον τρόπο που η ΝΔ ασκεί τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ το 87,9% αναφέρει ότι δεν ικανοποιείται από την αντιπολιτευτική δράση του ΠΑΣΟΚ.
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29,1% και το ΠΑΣΟΚ 23,2%. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «άλμα» στο 18,4%, με το ΚΚΕ να συγκεντρώνει 7,5% και τον ΛΑΟΣ 5,1%.Καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Κ.Καραμανλής (με 41,2%) και ακολουθούν ο Γ.Παπανδρέου (19,3%), ο Αλ.Τσίπρας (13,1%), ο Γ.Καρατζαφέρης (4,7%) και η Αλ.Παπαρήγα (2,4%).
Σημειώνεται ότι με αυτά τα ποσοστά, δεν προκύπτει δυνατότητα αυτοδυναμίας ούτε με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, αλλά ούτε και με το νέο που θα ισχύσει στις μεθεπόμενες εκλογές.
Στο επίκεντρο των αλλαγών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο πολιτικό σύστημα είναι το ΠΑΣΟΚ, καθώς από τη δική του υποχώρηση αντλεί δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!!!

Grammateas είπε...

@ chris
Εγώ απορώ με τι κλίμα θα πάει ο ΓΑΠ στο Συνέδριο. Και πόσο κακή εικόνα θα είναι αλαλάζοντες σύντροφοι να χειροκροτούν τον ηγέτη ενός κόμματος σε ελεύθερη πρώση. Το Συνέδριο και οι αμέσως επόμενες μέρες είναι κρισιμότατες. Εκεί θα ληφθούν οι σημαντικές αποφάσεις...