ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Κόμματα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.


Η άποψη του ΠΑΣΟΚ για τα ΜΜΕ.


"Μας αφορά όλους, εάν Μέσα Ενημέρωσης έχουν εμπλακεί, με τρόπο αθέμιτο, με έναν τρόπο που καταργεί τον ρόλο τους, την ανεξαρτησία τους, την ελευθερία του Τύπου. Αν υπάρχει χειραγώγηση των Μέσων Ενημέρωσης, ή αν υπάρχει συναλλαγή των Μέσων Ενημέρωσης με την κυβέρνηση. Μας αφορά, εάν η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την εξουσία, που έδωσε ο Ελληνικός λαός σε αυτήν, αν τη χρησιμοποιεί για να υπηρετεί, όχι το συμφέρον του λαού, αλλά τα συμφέροντα τα άνομα, τα αδιαφανή και των ισχυρών."


Απόσπασμα από ομιλία του ΓΑΠ στην Χίο.



Η άποψη της ΝΔ για τα ΜΜΕ.


"Πως είναι δυνατόν να δέχεται τέτοια επίθεση από τα καναλαρχικά συμφέροντα η κυβέρνηση και να μην ωφελείται το Πασόκ! Πως είναι δυνατόν να μην πέφτει ο Καραμανλής, αλλά να πέφτει η συμμαχία νταβατζήδων-Παπανδρέου;

Γιατί τώρα ο Παπανδρέου υποκινεί τους βολεμένους αρχισυνδικαλιστές σε μια μάχη άνευ ουσίας αλλά ουσιαστική για τα «εκβιαστικά» δελτία των 08:00; Δεν αποδεικνύεται έτσι, ότι ο πρόεδρος Γιώργος έχει υποκύψει στα αδηφάγα συμφέροντα των καναλιών;

Η προσπάθεια να μετατραπεί η Βουλή σε ένα απέραντο ανακριτικό γραφείο είναι αποκλειστικά και μόνο κίνηση πολιτικού εντυπωσιασμού, «στηρίζεται» από τα ύποπτα συμφέροντα των καναλιών, «προβοκάρεται» από τα γιουσουφάκια της παραπληροφόρησης και σαμποτάρεται η πολιτική ζωή του τόπου. Αυτό δεν θέλουν άλλωστε οι νταβατζήδες; Πλήρης αναταραχή για καλύτερη και μεγαλύτερη παρακρατική εξασφάλιση των κερδών τους."




Κοινή συνισταμένη και των δύο ότι τα ΜΜΕ,οι νταβατζήδες και οι διαπλεκόμενοι τους πολεμούν.Αξιοπρόσεκτη ταύτιση απόψεων δεν νομίζετε;

Οταν τελικά δεν έχεις τίποτα άλλο να πείς,το μόνο που σου μένει είναι η συνωμοσιολογία και η εφεύρεση φανταστικών εχθρών.

Παλιό,καλό και δοκιμασμένο κόλπο.

Χάρισε την νίκη στον Καραμανλή,χάρισε την νίκη στον ΓΑΠ στην αναμέτρηση με τον Βενιζέλο και απ'ότι φαίνεται πιάνει ακόμα.

Εγώ θα ονόμαζα το φαινόμενο ως "Κόμματα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης".

Α,να μην ξεχάσω και την Αλέκα που προ καιρού διαμαρτυρόταν με την σειρά της για την αντιμετώπιση του ΚΚΕ από τα ΜΜΕ.

Τελικά μάλλον όλοι είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ,αφού είναι οι μόνοι που μέχρι τώρα δεν χρησιμοποίησαν τα ΜΜΕ ως άλλοθι.

Κατάντημα,τι άλλο να πείς πλέον.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ και ΠαΣοΚ είναι δύο όψεις του αυτού νομίσματος. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι καλόπιστοι και ανιδιοτελείς, εκτός κι αν δεν είναι, που επιλέγουν την μία ή το άλλο. Τρεις οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά και ιδού τα χάλια μας.

theodore είπε...

Συμφωνώ ότι το φαινόμενο της οικογενειοκρατίας πρέπει καποια στιγμή να εκλείψει ως φαινόμενο στην πολιτική ζωή της χώρας.

Συμφωνώ επίσης ότι τα τελευταία χρόνια έχει επέλθει σύγκλιση στις θέσεις των δύο μεγάλων κομμάτων.

Γι'αυτό εγώ σαν πασόκος θέλω ν'ακούσω και να δώ από το κόμμα που στηρίζω,θέσεις και πρωτοβουλίες που να κανουν διακριτή την διαφορά από την συντηρητική παράταξη.

Οπως αντιδρούμε στο ξεπούλημα των κερδοφόρων λιμανιών,έτσι θα μπορούσαμε π.χ.να αντιδράσουμε και στο ξεπούλημα άλλων ευαίσθητων δημόσιων οργανισμών.

Αλλά δυστυχώς δεν τις βλέπω.

Aris είπε...

ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ το ίδιο μαγαζί. Το ΠΑΣΟΚ να μήν ξεχνά ότι κι αυτό είναι δεξιά!

theodore είπε...

@aris
Φίλε μου,πολύ απλοϊκό αυτό που λές.
Τι πάει να πεί το ΠΑΣΟΚ είναι δεξιά.
Για μένα π.χ. το ΚΚΕ είναι πολύ πιο δεξιό κόμμα.
Τα έχει κάνει πλακάκια τα τελευταία χρόνι με την ΝΔ κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Ο Γερμανός και η Τυποεκδοτική να είναι καλά κι όλα τ'άλλα.....