ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Είδα το φώς το αληθινό!!!

Από σήμερα το blog αλλάζει στάση απέναντι στα πολιτικά δρώμενα.
Μετά από έντονες διαμαρτυρίες "συντρόφων" για αντικομματική προπαγάνδα,σπεύδω να συμμορφωθώ πάραυτα.


Από σήμερα συντασσόμενος με την πλειοψηφία,θα ακολουθήσω πιστά την κομματική γραμμή και θα γράφω μόνο τα καλύτερα για το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του.


Ξεκινώντας λοιπόν,αναμορφωμένος πλέον και παραδεχόμενος τα σφάλματα μου δηλώνω ότι ο ΓΑΠ είναι ο καλύτερος,ο εξυπνότερος,ο ικανότερος πολιτικός,όχι μόνο της Ελλάδας,αλλά και ολόκληρης της υφηλίου.


Είναι επίσης δυναμικός,πρωτοπόρος,καινοτόμος,ριζοσπαστικός και πάνω απ' όλα Αριστερός με το άλφα κεφαλαίο.


Αντίθετα ο Τσίπρας είναι ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του ο τεμπελχανάς,είναι ρεβιζιονιστής,φραξιονιστής,σεχταριστής και οπορτουνιστής.

Επίσης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες (λέγε με Πάγκαλο),είναι κρυφοφασίστας,emo και ουχί trendy,νεφελίμ,ελοχίμ και....πλουσιόπαιδο.


Συνεχίζω την κομματική μου αναβάπτιση λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ περνά την καλύτερη φάση της σύγχρονης ιστορίας του.

Η δυναμική του είναι σαφέστατα ανοδική,πλατιές μάζες του λαού εντάσσονται κάθε μέρα στις γραμμές του κινήματος,ενώ όλα δείχνουν ότι τις επόμενες εκλογές τις έχουμε στο τσεπάκι.

Η πρόβλεψη όλων των εταιριών δημοσκοπήσεων είναι ότι θα καταγράψουμε ποσοστά εφάμιλλα του 1981,που θ' αφήσουν άφωνους φιλους και εχθρούς.


Τώρα "σύντροφοι" θα δείτε πως θα βάλω στην θέση τους τους υπονομευτές του κινήματος και του υπέροχου και μοναδικού προέδρου μας.


Ο Βενιζέλος κακό,κακό παιδί.Τα ΜΜΕ κακά,κακά,κακά.Ο Πρετεντέρης ο γυαλαμπούκας παλιόπαιδο.Ο ΔΟΛ και ο Λαμπράκης θα δούνε τι θα πάθουνε που δεν μας παίζουνε.Ο Μπόμπολας δεν πρόκειται να πάρει ποτέ του ξανά δημόσιο έργο όταν με χρόνους,με καιρούς θα ξαναγίνουμε κυβέρνηση.


Ενα ακόμα γεγονός που θα ήθελα να καταγγείλω,είναι τα σκάνδαλα της δεξιάς.


Είχαμε εμείς ποτέ τέτοια συμβάντα;Είχαμε μίζες;Είχαμε λαδιάρηδες υπουργούς;


Κι αν υποκινούμενα στελέχη όπως η Βάσω Παπανδρέου,τολμούν να υπαινίσσονται ότι κάποιοι πασόκοι πλούτισαν,εμείς οι αφοσιωμένοι οπαδοί του"πατερούλη" θα της δείξουμε τι θα πάθει.


Τόλμησες κυρία μου να πείς τέτοια πράγματα,έξω από κάθε θέση ευθύνης.Για να μάθεις άλλη φορά να καρφώνεις.Αντε θα μας χαλάσεις και την πιάτσα κι ετοιμαζόμαστε να κυβερνήσουμε ξανά.


Εμείς είμαστε Σοσιαλιστές κυρία μου,αυτο-οργανωνόμαστε,συμμετέχουμε σε ΜΚΟ,παπαρολογούμε ώρες ατελείωτες,δεν είμαστε παίξε-γέλασε.


Τελειώνοντας το πρώτο μου post μετά από την αυτοκάθαρση μου,δηλώνω στους "συντρόφους" μου.

Σύντροφοι ψηλά το κεφάλι.Ολα πάνε καλά,όλα είναι υπέροχα,όλα είναι τέλεια.

Κι αν νοιώθετε και λίγο υγροί μην ανησυχείτε.Δεν βρέχει (ευτυχώς),λίγες ροχάλες πέφτουν.

Σιγά τα ωά που θα ιδρώσει το δικό μας το αυτάκι.Ο βρεγμένος την ροχάλα δεν την φοβάται.

Ελπίζω "σύντροφοι" να με συγχωρήσετε για την μέχρι ΄τωρα αισχρή προπαγάνδα μου και να με παίζετε και μένα στα παιχνίδια σας.

Σας ευχαριστώ που με τα ακλόνητα επιχειρήματα σας και την πειθώ σας,με κάνατε να ξαναβρώ την πίστη μου στον έναν και μοναδικό Θεό,συγνώμη αρχηγό εννοούσα.

Υ.Γ.Ρε μάνα τα χάπια που μου έδωσες βλέπω ότι λήξανε.Λές να έχουνε τίποτα παρενέργειες;


1 σχόλιο:

blogger είπε...

Τι να σου πω ρε φίλε τώρα...