ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.


Σε μιά δύσκολη εποχή,που τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη προς τα εθνικά μας δίκαια εντείνονται,κάθε φωνή που προστίθεται στην αντίσταση των σχεδίων των ισχυρών του πλανήτη είναι καλοδεχούμενη.

Ετσι με αφορμή την εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο με θέμα "Μειονότητες στην Ελλάδα: Τούρκοι Δυτικής Θράκης και Μακεδόνες",οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ με «ανοιχτή επιστολή» προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τους προέδρους των πολιτικών ομάδων και τους ευρωβουλευτές αποκαλύπτουν τον ιμπεριαλισμό και τα καταχθόνια σχέδιά του στα Βαλκάνια - και ειδικότερα στην Ελλάδα.

Το ΚΚΕ κάνει φανερό ότι διαφωνεί πλέον με τις ανιστόρητες επιλογές του πρώην Γενικού Γραμματέα του,Νίκου Ζαχαριάδη και τηρεί μιά γνήσια αριστερή και πατριωτική στάση αντάξια των αγώνων του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από τον Ριζοσπάστη.


Αλήθεια ο Βαλλιανάτος και η Κοππά τι γνώμη έχουν για όλα αυτά;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρωτάς,δεν ξέρεις;Η Κοππά και πολλοί άλλοι στο ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ της εκδήλωσης και θεωρούν το ΚΚΕ εθνικιστικό.

Zorba the Greek είπε...

Βαλλιανάτος; Κοππά; Ε, όχι να δώσουμε και σημασία σε άτομα που δεν την αξίζουν. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

theodore είπε...

@anonymos,zorbas

Δυστυχώς όμως οι σχέσεις συγκεκριμένων ατόμων με το ΠΑΣΟΚ,μας εξισώνει όλους στα μάτια της κοινής γνώμης.
Να ένας από τους λόγους της πτώσης.
Μίλαγα τις προάλλες με κάτι γνωστούς για το άδικο των Σκοπίων και την καπήλευση της Μακεδονικής ταυτότητας και ξέρετε τι μου απάντησαν;
Καλά μιλάτε εσείς οι πασόκοι,που έχετε πρόεδρο του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι,τον κολλητό του προέδρου σας,και την Κοππά την ευρωβουλευτή,μέλος του ΚΕΜΟ;
Τι να απαντήσεις τώρα,ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι;
Οτι στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν μόνο νεοταξίτες,αλλά και γνήσιοι πατριώτες;
Και που το λές άδικος κόπος.
Μας έχουν στιγματίσει όλους πλέον.
Αυτό είναι το έργο της ηγεσίας του Κινήματος.
Αυτό το στίγμα πολεμάμε κάποιοι να αποτινάξουμε από πάνω μας.
Ελπίζω να τα καταφέρουμε.
Αλλά είναι ελπιδοφόρο ότι πλέον η υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων δεν αφήνεται ως προνόμιο της ακροδεξιάς προπαγάνδας.
Σιγά,σιγά ξυπνάνε πολλοί,απ'όλες τις πολιτικές τάσεις της χώρας.
Βλέπουν τα βρώμικα παιχνίδια και αντιδρούνε.

Ανώνυμος είπε...

Μη μασάτε παιδιά. Οι αγνοί δημοκράτες πατριώτες είμαστε πλειοψηφία. Απλώς ένας-δυό ξεγάνωτοι ντενεκέδες κάνουν περισσότερη φασαρία από π.χ χιλιάδες αρχαίους αμφορείς γεμάτους χρυσό. Δεν θα τους περάσει. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε τη βρώμικη και πανίσχυρη προπαγάνδα τους. Αρκεί να κάνουμε όλοι ό,τι κάνετε εσείς τώρα (σας συγχαίρω και σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε): να αντιδρούμε άμεσα και συνεχώς στη βρωμιά της νεοταξίλας, ακόμη κι αν προέρχεται από τον "Πρόεδρό μας", το "σύντροφό μας", το "γείτονα" ή τον "κολλητό μας"

theodore είπε...

@Αριστείδης
Να 'σαι καλά φίλε.
Τα λόγια σου με κάνουν να αισθάνομαι ότι ο αγώνας που κάποιοι δίνουμε,δεν είναι επί ματαίω.
Οπως είπα,το ΚΚΕ ξύπνησε.
Ας ελπίσουμε ότι θ'ακολουθήσουν κι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Κανενα ΚΚΕ δεν ξυπνησε απλα εχουν μπερδευτει μεταξυ αντιμπεριαλισμου στο Κοσσυφοπεδιο, οπου εινα ο κακοι αλβανοι τσιρακια των αμερικανων και του νεου συνθηματος στην Ελλαδα 'λαθρομεταναστες ολων των χωρων ελατε να νομιμοποιηθειτε' δηλαδη εδω ειναι καλοι οι αλβανοι. Τωρα πως τα συνδυαζουν μαλλον ουτε αυτοι ξερουν και σε ερωτηση που εκανα σε μελος του ΚΚΕ τα μασησε και μετα αρχισε την θεωρια περι περασματος της ..ταξικης, αντιαμερικανικης κλπ. θεωριας στους αλβανους!!