ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

MERCI NICOLAS!!!


Ενας από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές των Ελληνικών θέσεων για το θέμα της πρόσκλησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ,αποδείχθηκε ο Νικολά Σαρκοζί.

Αντιγράφω από ανταπόκριση της εφημερίδας ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.

Ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής των ελληνικών θέσεων ήταν ο Γάλλος πρόεδρος κ. Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος ανέφερε στην τοποθέτησή του ότι "είμαστε αλληλέγγυοι με τους Έλληνες, πιστεύουμε ότι πρέπει να βρεθεί λύση. Έχω ουγγαρέζικες ρίζες, αλλά έχω και ελληνικές και τις αποδέχομαι πλήρως".

Δεν μπορούμε λοιπόν παρά να του πούμε:"Merci beaucoup notre ami Nicolas".

6 σχόλια:

Grammateas είπε...

Δήλωσε επίσης "je suis salonicien"...!

theodore είπε...

@grammateas.
Αντε τυχεροί,φαντάζεσαι να σας έλθει για επίσκεψη μαζί με την Κάρλα;
Αν και οταν έχει την Κάρλα δίπλα του,δεν νομίζω ότι ασχολείται κανείς μαζί του :-)
Μάγκας,ωραίος και Θεσσαλονικιός λοιπόν ο Nicola.

Ανώνυμος είπε...

Θόδωρε,

να εκφράσω κι εγώ ευχαριστίες στον Πρόεδρο Σαρκοζί. Αν επισκεφθεί την Ελλάδα θα πάω να χειροκροτήσω!

(Στο γαλλικό λίγο μου το χάλασες. Αν εννοείς "φίλε μας Νικολά" πρέπει να γράψεις "NOTRE ami NicolaS". Ρίξε μια διόρθωση. Μη μας περάσουν και για αστοιχείωτους!!!!)

theodore είπε...

@αριστείδης
Αχ,αυτά τα άτιμα τα Γαλλικά,από το σχολείο με παιδεύουν:-)
Το διορθώνω αμέσως.

Sofia Maria Angelara είπε...

Κι εγώ δηλώνω θερμή υποστηρίκτρια του Σαρκοζί. Από την εποχή των εκλογών ακόμα στη Γαλλία ήθελα αυτός να νικήσει. Ευτυχώς και για μας όπως φαίνεται, λοιπόν, που νίκησε.

Ανώνυμος είπε...

Συντροφοι θελω να πιστευω οτι πλακα κανετε όταν ευχαριστειτε τον Σαρκοζι. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΦΩ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΥΣ. Για μια στιγμη νομισα οτι μπηκα σε δεξια ιστοσελιδα, γιατι μονο για δημοκρατη δεν μπορουμε να χαρακτηρισουμε τον καραδεξιο Σαρκοζι με την αλλαζονια του προς τους Γαλλους και την αγρια νεοφιλελευθερη πολιτικη του. Αν παρακολουθειτε τον ξενο τυπο. ΜΟΝΟ ΕΚΣΥΓΧΟΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΔΩ...