ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Είσαι Αλβανός λαθρέμπορος,δολοφόνος,βιαστής,UCKάς; Αθωώνεσαι!!!


«Είχα πει την τελευταία φορά ότι πάω για διακοπές και το ίδιο λέω και τώρα»… Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτισε, πριν από λίγες ημέρες, τους οπαδούς του ο Ραμούς Χαραντινάι, πριν ξεκινήσει για τη Χάγη, όπου δικάζεται, κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για φόνους, βιασμούς και βασανισμούς Σέρβων και άλλων μειονοτήτων του Κοσόβου.
ΧΑΓΗ, Κάτω Χώρες -- Ο εισαγγελέας εγκλημάτων πολέμου Ντέιβιντ Ρις, επιμένει ότι ο πρώην Πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι είναι ένοχος για εγκλήματα πολέμου που διεπράχθησαν όταν διατελούσε περιφερειακός διοικητής του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου (KLA). Αναφέροντας τα τελικά επιχειρήματά του τη Δευτέρα (21 Ιανουαρίου), στη δίκη εναντίον του Χαραντινάι και δυο άλλων πρώην μαχητών του KLA, ο εισαγγελέας τόνισε ότι υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Χαραντινάι ενέκρινε το βιασμό, το διωγμό και τη δολοφονία Σέρβων πολιτών κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης του 1998-1999. Ανέφερε επίσης ότι στην περιοχή που ήλεγχε ο Χαραντινάι δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 40 Σέρβοι πολίτες. Οι εισαγγελείς επιθυμούν 25-ετή ποινή κάθειρξης για κάθε ένα κατηγορούμενο, ενώ και οι τρεις έχουν δηλώσει αθώοι.
«Γκάνγκστερ με στολή που κατείχαν και εξουσία... Ενας θανάσιμος συνδυασμός». Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε η εισαγγελέας Κάρλα ντελ Πόντε για τον πρώην πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου, Ραμούς Χαραντινάι, και τους συνεργάτες του, Ιντρίζ Μπαλιάι και Λάχι Μπραχιμάι.
Τελικά σήμερα βγήκε η απόφαση για τον πρωην οπλαρχηγό του UCK και πρωθυπουργό του Κοσόβου και όπως όλοι περίμεναν ήταν αθωωτική,παρά την αντίθετη άποψη του εισαγγελέα.
Για το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης φαίνεται ότι το κριτήριο ενοχής ή αθωότητας είναι η εθνικότητα.
Αν είσαι Σέρβος π.χ. θεωρείσαι εκ των προτέρων ένοχος,σου αρνούνται κάθε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και στο τέλος σ' αφήνουν να πεθάνεις σαν το σκυλί (Μιλόσεβιτς).
Αν είσαι Αλβανός,θεωρείσαι εκ των προτέρων αθώος κι ας έχεις διατάξει σφαγές,βιασμούς,λαφυραγωγίες.Κι ας είσαι σεσημασμένος λαθρέμπορος και μαφιόζος.
Να την χαιρόμαστε λοιπόν όλοι μας την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ της πολιτισμένης δυτικής Ευρώπης.
Την αδέκαστη και τυφλή δικαιοσύνη.
Είμαι σίγουρος ότι θα κόστισε κάτι παραπάνω στον κύριο Χαραντινάϊ η αθωωτική απόφαση,αλλά χαλάλι.

Πηγές:
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=06.03.2007,id=67843932
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=887959&lngDtrID=245


http://www.diplomatia.gr/main.php?issueID=36&articleID=840&lang=

Η φωτό είναι του Assosiated press.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομος ειναι το δικιο του ισχυρου. Και αυτη την στιγμη οι ισχυροι θελουν αυτους τους δολοφονους εξω. Για την αποκατασταση της ηθικης ταξης του αμοραλισμου

theodore είπε...

@MEDIASPOTGR
Ξέρεις τι δεν έχουν προβλέψει όλοι αυτοί οι ισχυροί;
Οτι οι ευνοούμενοι τους,θα έλθει η ώρα που θα δαγκώσουν το χέρι που τώρα τους ταίζει.
Είναι στην φυλή τους,στο αίμα τους να μην αποδέχονται εύκολα αφέντες.
Οταν οι Αλβανοί νοιώσουν αρκετά ισχυροί,είμαι σίγουρος ότι θα σηκώσουν το δικό τους μπαϊράκι.
Δυστυχώς η άγνοια της Ιστορίας των Βαλκανίων εκ μέρους των ισχυρών της γής θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια την περιοχή μας σε μεγάλες περιπέτειες.

Zorba the Greek είπε...

Αλήθεια, εκείνη η αδέκαστη Κάρλα Ντελ Πόντε που είναι; Έμαθα ότι δε δικάζει πλέον, αλλα δεν πειράζει. Σίγουρα υπάρχουν άξιοι συνεχιστές της - να αθωώνουν διάφορους σφαγείς των Βαλκανίων.

Ανώνυμος είπε...

Σάλος από τις αποκαλύψεις για τις θηριωδίες του UCΚ

Κόσοβο: Ενα νέο μαφιόζικο κράτος!