ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Ο ΚΑΠΛΑΝΙ,ΤΟ ΙΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.



Το ΙΣΤΑΜΕ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ διοργανώνει την Δευτέρα 9 Ιουνίου εκδήλωση ανοιχτού διαλόγου με θέμα:"Η μεταναστευτική πραγματικότητα στον Δήμο της Αθήνας.Κοινωνική ένταξη και προώθηση της πολυπολιτισμικής ταυτότητας".


Μεταξύ των συμμετεχόντων και ο Κώστας Σκανδαλίδης.


Την εκδήλωση θα συντονίζει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γκαζμέντ Καπλάνι.


Από αυτό το blog σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και μήνες ότι ο ΓΑΠ έχει μεγάλα σχέδια για τον "επαγγελματία μετανάστη".


Σιγά,σιγά αρχίζει να τα υλοποιεί.


Ο Καπλάνι,προορίζεται από τους κύκλους που τον αβαντάρουν να αποτελέσει τον πρώτο μετανάστη που θα λάβει πολιτικό αξίωμα μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ.


Ο ΓΑΠ ευελπιστεί να πετύχει με τον Καπλάνι ότι πέτυχε και με την Καραχασάν.


Οπως έχει κερδίσει την προτίμηση των μουσουλμάνων της Θράκης,υποστηρίζοντας μιά φανατική Τουρκόφιλη μουσουλμάνα,έτσι τώρα θέλει να κερδίσει τις μελλοντικές ψήφους των μεταναστών και ειδικά των Αλβανών.


Οσο περνά ο καιρός θα τον βλέπετε να συμμετέχει όλο και πιο ενεργά σε κομματικές εκδηλώσεις,ως ο κύριος εκφραστής των μεταναστών,όπως και ο άλλος κολλητός του Γιώργου,ο Βαλλιανάτος θεωρείται ο κατ'εξοχήν εκφραστής των ομοφυλόφιλων.


Ο Γιώργος έχει καταλάβει εδώ και καιρό ότι τα κουκιά από τους Ελληνες ψηφοφόρους δεν του βγαίνουν κι έτσι θα πιέσει για να δοθούν πολιτικά δικαιώματα στους μετανάστες.


Ποιός καλύτερος λοιπόν για να του μαζέψει τα κουκιά,από τον πανταχού παρών και τα πάντα πληρών,Γκαζμέντ;


Δείτε την επίσημη πρόσκληση του ΙΣΤΑΜΕ. http://www.pasok.gr/portal/gr/000F4240/Data/prosklisi%20athina%201.pdf

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά, ούτε που έχει περάσει από το ηλίθιο μυαλό του, η κοινωνική αναταραχή (έως ωμή βία) που θα προκληθεί και η άνοδος δεξιάς-ακροδεξιάς ως φυσικό επακόλουθο.
Δεν ξέρω Θόδωρε. Η μέχρι τώρα γνώμη μου ήταν, οι υγιείς πατριώτες σοσιαλιστές να παραμείνετε στο ΠΑΣΟΚ και να παλέψετε μέχρι τέλους. Μετά απ' αυτό δεν ξέρω μήπως είναι ώρα να του δίνετε. Ο άνθρωπος δε θα φύγει μέχρι να καταστρέψει τα πάντα.

theodore είπε...

@αριστείδης
Πίστεψε με,το έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται γοργά σε κάτι απεχθές.
Αλλά από την άλλη δεν υπάρχει ο κατάλληλος πολιτικός σχηματισμός αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα για να στεγάσει τις ιδέες μας.
Οπότε το μόνο που μας απομένει είναι να παλεύουμε όσο μπορούμε μπάς και ξεστραβώσουμε κάποιους.
Αχαρος ρόλος,αλλά αναγκαίος.
Η χώρα και οι πολίτες χρειάζονται ένα σοσιαλιστικό,ένα πατριωτικό,ένα μαχητικό ΠΑΣΟΚ.
Πιστεύω ότι υπάρχουν οι αναγκαίες δυνάμεις στο κόμμα για να αντιστρέψουν την σημερινή κατάσταση.
Είναι θέμα χρόνου να εκφραστούν.

Ανώνυμος είπε...

Καλό κουράγιο λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Θεόδωρε το ΠΑΣΟΚ όπως το ήξερες δεν θα υπάρξει ποτέ πια.Η πορεία του κόσμου οδηγεί στο να διαλέξεις ανάμεσα στον πατριωτισμό όπως τον εννοείς εσύ και το σοσιαλισμό-και τα δύο δεν μπορείς να τα έχεις.
Το ΠΑΣΟΚ κάνει ότι και τα άλλα κόμματα αυτού του τύπου-Μπλαιρ,SPD Γερμανίας,Θαπατέρο,Σεγκολέν,Πρόντι παντού αυτά τα κόμματα στηρίζονται σε μετανάστες,περίεργους,μειονότητες και τα λοιπά.
Το πρότυπο είναι η Αμερική.Ανάμεσα στους παλιούς Αμερικανούς οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν 80%.ΤΟ Δημοκρατικό Κόμμα βασίζεται σε μαύρους-τώρα βγάζει και μαύρο υποψήφιο-Ιταλούς,Ιρλανδούς,Έλληνες,Μεξικάνους και πάσης φύσεως μειονότητες.Αυτό θα γίνει και εδώ.Θα υπάρχει η δεξιά που θα συγκεντρώσει και πολλούς παραδοσιακούς πασόκους και το δημοκρατικό πολυπολιτισμικό σοσιαλιστικό κόμμα στο μέλλον που θα έχει κάθε καρυδιάς καρύδι.

Ανώνυμος είπε...

άσχετο...
σήμερα ανακάλυψα στο facebook τον Βενιζέλο...είσαι εκεί;

theodore είπε...

@ανώνυμος
Μην ξεχνάς ότι εκτός από δεξιά και ροζ αριστερά,υπάρχει και ο χώρος του κέντρου,όπου ανήκουν και οι περισότεροι.
Αυτήν την στιγμή το κέντρο δεν εκφράζεται πολιτικά από κανέναν σχηματισμό.
Απλά έχουν λεηλατήσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τους ψηφοφόρους του.
Η γνώμη μου είναι ότι αν ο Β.Βενιζέλος κάνει κάποια στιγμή το εγχείρημα να ενώσει όλον αυτόν τον κόσμο,οι ισσοροπίες θα ανατραφούν δραματικά στο πολιτικό σκηνικό.

@chris
Μπά είναι ο Βαγγέλης στο Facebook;
Μπράβο πρόοδος.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε με τον Βενιζέλο βλέπω να πηγαίνει πουθενά, έπειτα από την αλαζονική του εμφάνιση το βράδυ των εκλογών προσομοιάστηκε με αρπαχτικό που δεν κρατιέται να απολαύση και αυτός τον θρόνο της εξουσίας. Η μετέπειτα απαράδεχτη αποχή του σε αντιπολιτευτικό επίπεδο επιβεβαιώνει ότι ο μοναδικός του στόχος δεν είναι το ΠΑΣΟΚ να έρθει στην εξουσία για τον λαό αλλά κανει πολιτικάντικες μανούβρες για να τσιμπήσει την θεσούλα. Επίσης μπορεί να είναι εξαίρετος επιστήμονας αλλά σαν διαχειριστής είναι χαοτικός -εμπειρία από άτομα που συνεργάστηκαν μαζί του- όπως άλλωστε όλοι οι Πανεπιστημιακοί. Κανένας δεν έχει άμεσο μεστό και κατανοητό λόγο, μια πρόταση απλή σε κάθε τι, παλαιοκοματικοί και καταγγελτικοί λες και είναι το ΚΚΕ. Ο επικοινωνιολόγος του Γιώργου είναι για τα χαστούκια και οι λόγοι που του γράφει για τον καμπινέ. Τέλος όσο συνεχείζουμε να βλέπουμε άτομα από το παλιό ΠΑΣΟΚ στο προσκύνιο έντιμα ή μη δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει ξανά την ψήφο μας. Μα δεν υπάρχουν παιδιά με γερά βιογραφικά, νέοι που έχουν ακόμα το όνειρο να προσφέρουν και όχι απαραίτητα κομματόσκυλα? Αν δεν δω μία λίστα βουλευτών παντελώς άγνωστων και νέων προσώπων για όλη την επικράτεια δεν το ξαναψηφίζω. Βαρέθηκα την αναποτελεσματικοτητα τους Βαρέθηκα και αηδίασα
Ελεανα

theodore είπε...

@Ελεάνα
Είναι απόλυτα κατανοητή η απέχθεια σου προς το σημερινό ΠΑΣΟΚ.
Δεν είσαι η μόνη που σκέφτεται μ'αυτόν τον τρόπο.
Δυστυχώς στο άμεσο μέλλον δεν προβλέπεται βελτίωση.
Ισως τελικά μιά λύση στο σημερινό πρόβλημα της κεντροαριστεράς στην χώρα μας να είναι η διάλυση του υπάρχοντος φορέα και η ίδρυση ενός νέου που θα φέρει νε τη γεννέσει του την πολυπόθητη ανανέωση που εσύ και άλλοι πολλοί αναζητούν.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Παρότι ανήκω στο σπάνιο και προστατευόμενο είδος των υποστηρικτών του ΓΑΠ συμφωνώ με την τελευταία σου διαπίστωση Theodore. Νομίζω οτι ο φορέας πρέπει να διαλυθεί και να δημιουργηθεί κάτι νέο. Οσο για τον Γκαζμετ επειδή τον γνώρισα έχω να σου πω ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο άτομο και ότι αν ευσταθούν αυτά που λες θα είναι μια πολύ καλή επιλογή

theodore είπε...

@nikos lioliopoulos
Ε,όχι και σπάνιο είδος οι υποστηρικτές του ΓΑΠ.
Γεμάτο είναι το internet.
Το αξιοθαύμαστο είναι η επιμονή σας σε ένα πρόσωπο,που και οι ίδιοι ξέρετε πολύ καλά ότι δεν διαθέτει τίποτα απολύτως εκτός από το επώνυμο του.
Σκέψου μόνο το εξής.
Αν είχες μιά επιχείρηση θα του ανέθετες την διεύθυνση της;
Εγώ πάντως όχι.
Βλέπεις στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων,το πρώτο που μας μάθανε είναι ότι ένα πετυχημένο στέλεχος πρέπει να έχει κάποιες συγκεκριμένες ικανότητες.
Ο ΓΑΠ δεν διαθέτει ούτε μία από αυτές.
Οσο για τον Γκαζμέντ,μπορεί σαν άνθρωπος να είναι μιά χαρά,καμία αντίρρηση.
Σίγουρα όμως ο ρόλος του στο πολιτικό γίγνεσθαι,δεν είναι τόσο αθώος όσο θέλει ο ίδιος να δείχνει.
Ο συγκεκριμένος έχει προωθηθεί και βοηθηθεί από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα.
Οι κύκλοι δε,που τον προώθησαν συνηθίζουν να ζητάνε και ανταλλάγματα.
Κι αυτά ο Καπλάνι τα παρέχει απλόχερα.
Δές π.χ. το ιστολόγιο του.
Αν βρείς έστω και μιά αναφορά στην καταπίεση των Παλαιστίνιων ή στον ρατσισμό των Εβραίων,πές το μου να πάω να το δώ.
Θα διαβάσεις όμως πολλά άρθρα για τον δήθεν αντισημιτισμό των Ελλήνων.
Ναί των Ελλήνων που στην διάρκεια της κατοχής με προσωπικό ρίσκο πολλοί συμπατριώτες μας βοήθησαν τους Ε

theodore είπε...

Λόγω προβλήματος διακόπηκε το μήνυμα.Συνεχίζω λοιπόν.
Κατά κοινή ομολογία οι Εβραίοι συμπατριώτες μας βοηθήθηκαν όσο γινόταν από τις διώξεις των ΝΑΖΙ.
Και ειλικρινά δεν πιστεύω ότι οι Ελληνες είναι αντισημίτες,πέρα από κάτι γραφικούς της ακροδεξιάς.
Απλά οι Ελληνες στηρίζουν πάντα τον αδύνατο και τον αδικημένο.
Και στην περίπτωση του Ισραήλ και της Παλαιστίνης,οι αδικημένοι σίγουρα είναι οι Αραβες.
Ο Καπλάνι εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό και κατά την γνώμη θα είναι τεράστιο λάθος του ΠΑΣΟΚ άν τον δεχθεί στις τάξεις του.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αστείος ο ισχυρισμός ότι οι Έλληνες είναι αντισημίτες. Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει όντως ένα τέτοιο ξενόφερτο ρεύμα, αλλά περιορισμένο σε ορισμένους όχι απαραίτητα «ακροδεξιούς». Στην γερμανική κατοχή φάνηκε ποιοι λαοί ήσαν αντισημίτες. Στην Ελλάδα, ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός εξέδιδε ψευδή πιστοποιητικά βαπτίσεως, με τα οποία ο τότε αστυνομικός δ/ντής Αθηνών, Άγγελος Έβερτ, εξέδιδε τις γνωστές ταυτότητες με το θρήσκευμα, που αργότερα έμελλε να γίνει ολόκληρη ιστορία, κι έτσι γλίτωσαν πολλοί Εβραίοι τα στρατόπεδα. Όχι, στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντισημιτισμός, ούτε καν ρατσισμός. Υπάρχει τα τελευταία 18 χρόνια κάποια ξενοφοβία, που είναι όμως απολύτως δικαιολογημένη και ιδιαίτερα απέναντι στους Αλβανούς.

Ανώνυμος είπε...

Το αστείο είναι ότι οι ΑΛβανοί απλά θα παρακάμψουν το ΠΑΣΟΚ και θα δημιουργήσουν το δικό τους εθνικιστικό (βάση εθνικής καταγωγής) κόμμα που θα αποσπά ένα 10%, ελέγχοντας πλήρως την πολιτική ζωή της Ελλάδας (βλέπε Βουλγαρία).
Σειρά θα έχουν οι Πακιστανοί και ούτω καθ'εξής.

Θα είναι πάντως πολιτικά ενδιαφέρον το φαινόμενο, να παίρνει άδεια η Ελλάδα από τα Τύρρανα για να φτιάξει τα πεζοδρόμια της Αθήνας κτλ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!! Το θέμα του αλβανικού λαμογίου είναι ενδιαφέρον και πάντα επίκαιρο. Εγώ όμως μία απορία έχω: στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και η διατριβή του Καπλάνι, δεν υπάρχει τίποτα. Τι γίνεται βρε παιδιά; Ποιός τον επόπτευσε τον λεβέντη αυτό; Μπήκε στην Πάντειο και έγραψε διατριβή μόνος του;;;