ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2008

Νέα απαίτηση Γκρούεφσκι.Να αλλάξει επίθετο ο...Μακεδόνας!!!Μετά το Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης ο Γκρούεφσκι παρέα με τον Αντωνάκη το Μιλικόσκι στείλανε νέα επιστολή στο ΝΑΤΟ,τον ΟΗΕ,την Ε.Ε.,τον ΟΠΕΚ (όχι του Σημίτη),την G8,την ΕΠΑΕ,την Σοσιαλιστική Διεθνή και σε χιλιάδες άλλους οργανισμούς ζητώντας να αλλάξουν ονόματα η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο Μακεδονικός χαλβάς.


Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του blog,το επόμενο βήμα των Μπόλεκ και Λόλεκ των Σκοπίων θα είναι να αλλάξει επίθετο ο Κώστας...Μακεδόνας!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιστρατεύουν τον Μ. Αλέξανδρο σε σποτ!

Και με τηλεοπτικά σποτ που εμφανίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση των Σκοπίων να «συνεπάρει» τους πολίτες της, παραλληλίζοντας τις επιτυχείς μάχες του στρατηλάτη με αυτήν που δίνεται αυτές τις μέρες για τη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...


http://www.youtube.com/watch?v=SRevveqFltU

*Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!


http://www.youtube.com/watch?v=WZwgl9-G00Q

*Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!) Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη...http://www.youtube.com/watch?v=KMkVYLqoTf4


*Άθελά του κι εδω ο Πούτιν ξαναπαίζει τον ρόλο του. Εδώ εκπροσωπείται από το πλήρωμα ενός υποβρυχίου που αναδύεται ... στην Makedonija!
Α, ναι η διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της η Cosmofon, θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ