ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Τι κοινό έχουν ο ΟΣΦΠ και ο Τιτανικός;


Ο πάνσοφος γέροντας,ο πανταχού παρών (από Μύκονο έως Πάτμο και Νέα Υόρκη) και τα πάντα πληρών (εκτός από κανά παίκτη της προκοπής),τα κατάφερε ακόμα μιά φορά να μας εκθέσει διεθνώς.
Αφού στο παρελθόν κατάφερε να ξεφτιλιστούμε από ομάδες σαν την Μόλντε,την Χέρενφεν και την Μακάμπι Χάϊφα,τώρα αποφασίσε να κάνει κι ένα δωράκι στους αδελφούς Κύπριους που για πρώτη φορά μάλλον θα πανηγυρίσουν είσοδο ομάδας τους στους ομίλους του Champions League.
Ενας ξεμωραμένος πιά Κοκκαλης που το μόνο το οποίο τον ενδιαφέρει είναι πλέον τα έσοδα του ταμείου,που έχει κοστολογήσει τα διαρκείας λές και θα πάμε να δούμε την Τσέλσι να παίζει ή την Ρεάλ,που αποφασισε στα γεράματα να κάνει τον πρόεδρο,τον προπονητή αλλά και τον σκάουτερ.
Διέλυσε την περσινή απόλυτα επιτυχημένη ομάδα,για να φτιάξει ένα συνοθύλευμα που είχε στο πειραγμένο του μυαλό.
Με βασικούς στην ενδεκάδα παίκτες βετεράνους, οι οποίοι απλά κολλάνε τα τελευταία ένσημα,με μεταγραφές από το καλάθι των αζήτητων τύπου Οσκαρ,με έναν προπονητή που ακόμα πειραματίζεται,ο φετινός Ολυμπιακός όπως οι περισότεροι προβλέπουν θα είναι συνώνυμο του...Τιτανικού.
Οπως το νεότευκτο πλοίο βυθίστηκε από έναν ανίδεο καπετάνιο που δεν είδε κοτζάμ παγόβουνο,έτσι και το καράβι που ονομάζεται ΟΣΦΠ,βυθίζεται από τον ανίδεο πρόεδρο του και τα φιλαράκια του.
Οι ευθύνες βαραίνουν εξ'ολοκλήρου τον πρόεδρο ο οποίος έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι θέλει τον Ολυμπιακό μικρό μαγαζάκι.
Του αρκεί να κερδίζει που και που τον βάζελο και να διοργανώνει Ρωμαϊκού τύπου φιέστες κάθε Μάϊο,έστω και με την συνδρομή του...Βάλνερ!!!
Οργάνωση,προγραμματισμός,αναγνώριση και ανταμοιβή των άξιων και αυτών που προσφέρουν είναι άγνωστες λέξεις για τον μπάρμπα Σωκράτη.
Οι μόνοι που επιβιωνουν στον Ολυμπιακό είναι οι ρουφιάνοι και τα υπαλληλάκια τύπου Χρυσικόπουλου και Δουρέκα.
Δυστυχώς η ομάδα είναι άρρωστη και ο υπεύθυνος γιατρός προτιμά αντί να περνά τις ώρες του στο ιατρείο,να κάνει σκί στο Ασπεν μαζί με τον Λιακουνάκο ή να τα πίνει στην Ψαρρού παρέα με μόδιστρους και λοιπές δυνάμεις του εγχώριου αδελφάτου.
Το κακό είναι ότι και να αποχωρήσει ο γέρος,η διάδοχος κατάσταση που έγκειται στον Πετράκη είναι μιά απ'τα ίδια.
Μην σας πώ και χειρότερη!!!
Η φωτό από το www.sport24.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε τώρα πήρε σειρά ο Ολυμπιακός.Καλό κουράγιο θόδωρε.

theodore είπε...

@anonymos
Ευχαριστώ και ανταποδίδω.

theodore είπε...

@anonymos
Ευχαριστώ και ανταποδίδω.