ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Ντανταϊσμός για να ανασάνουμε (Ενα εξαίσιο πτώμα).

Kι ενώ ήμουν αραχτός και ατένιζα τον χιλιοτραγουδισμένο λιμένα του Πειραιώς, αναλογιζόμενος ακόμα μιά φορά τα όργια του ανεκδιήγητου Μαζαράκου στο Σαββατιάτικο μάτς του Θρύλου, έλαβα ειδοποίηση από τον Ζορμπά τον Ελληνα να συμμετάσχω στο νέο μπλογκοπαίχνιδο.

Παραθέτω τους κανόνες κάτωθι.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε φράσεις από πέντε μπλόγκερ της επιλογής μας και να σχηματίσουμε με τις φράσεις αυτές μια καινούργια φράση. Επίσης!

Α. Η επιλογή της κάθε φράσης από τον κάθε μπλόγκερ να μην ξεπερνά τις τρεις λέξεις και να επιλέγεται από τους χρήστες με όσο το δυνατόν τυχαίο copy/paste.
Β. Δεν έχει σημασία αν στο τέλος η πρόταση ή η παράγραφος βγάζει νόημα. Αυτό είναι και η πλάκα! Αποφύγετε να “ωραιοποιήσετε” το αποτέλεσμα, και αφήστε την ως έχει.
Γ. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε φράσεις από ήδη επιλεγμένους μπλόγκερ.

Επέλεξα με την σειρά μου τους φίλους συνιστολόγους Lupus, Tsotsos, Zalmoxis, Sofia και Black sheep και σχημάτισα το κείμενο (Ο Θεός να το κάνει) που ακολουθεί.

Δεν έχει σημασία ο "αρχοντοχωριάτης" Ρουσόπουλος ο οποίος παρουσίασε είναι απόρροια των τα λόγια περιττεύουν.

Στην συνέχεια κάνουμε επικόλληση του σχηματισθέντος κειμένου σε όσα έγραψαν οι προηγούμενοι κι έτσι σχηματίζεται το εξής αριστούργημα:

“… όπως η παλλόμενη καρδιά μια δημόσια εκδήλωση χάνεται η Ερμού αναρχικούς από στημένα κανάλια Κράμερ εναντίον Κράμερ …Mrs Petrochilos απολαμβάνει έβγαλε πέρυσι διαβατήριο ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΡΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΡΗΣ ανοίξει το σπίτι το κολλητό παντελόνι… Όλα στην ώρα, θρησκομανία, αμετροέπεια και υπερβολές o Χίτλερ, δεν βρίσκω νόστιμα κι από τις ταυτότητες… στη Τζένιφερ Λόπεζ, να γράψω πολλά, τόσο ξεδιάντροπα πιά, σε πείσμα όσων, μας γίνεται καυτός.Δεν έχει σημασία ο "αρχοντοχωριάτης" Ρουσόπουλος ο οποίος παρουσίασε είναι απόρροια των τα λόγια περιττεύουν.

Οποιος γουστάρει συνεχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: