ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Με λένε Λόλα και τα κάνω όλα.Πανίκας Ψωμιάδης uber alles.



Ο ένας και μοναδικός,ο ανεπανάληπτος Ζορό,ε συγγνώμη ο Νομάρχης εννοούσα (μην ρωτάτε ποιός Νομάρχης,ένας είναι ο Νομάρχης,σαν τον Δημοσιογράφο ένα πράγμα),ξαναχτύπησε.
Οχι,αυτήν την φορά δεν προσπάθησε να πετάξει αετό,ούτε ντύθηκε μασκαράς,ούτε καν μοίρασε ούζα στους οδηγούς της πόλης του.
Το χτύπημα ήταν διπλό και ακαριαίο,χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας του.
Κατ'αρχάς ανακοίνωσε ότι θα παίξει στο σήριαλ του Αντέννα "Με λένε Λόλα και τα κάνω όλα",όπου θα υποδυθεί τι άλλο,τον εαυτό του.
Εμ τέτοιο γέλιο μόνο αν ο ίδιος ο Ψωμιάδης υποδυθεί τον Ψωμιάδη, θα μπορούσαμε να κάνουμε.
Προβλέπονται τρελλά γλέντια τον χειμώνα με τον Νομάρχη-ηθοποιό στις μικρές μας οθόνες.
Το δεύτερο χτύπημα ήταν οι προτάσεις του για ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Αν δεν το ξέρατε,ο Νομάρχης έχει και ένα άλλο βίτσιο.
Του αρέσει να στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και να παριστάνει τον Καραμανλή.
Εχει μιά έμμονη ιδέα ότι έτσι θα έπρεπε να ονομάζεται και φυσικά να ήταν αυτός ο πρωθυπουργός και όχι ο "ράθυμος μπούλης".
Σε μιά τέτοια κρίση αυτοθαυμασμού λοιπόν,βγήκε ο Παναγιώταρος στα κανάλια και κατέθεσε τις ιδέες του για να βγεί το κόμμα του από την κρίση.
Αντιγράφω από την ιστοσελίδα www.cosmo.gr Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε: «Σίγουρα τα μηνύματα είναι ανησυχητικά. Αλλά είναι πολύ εύκολη η ανατροπή της σημερινής εικόνας. Υπάρχει ένας καλός καπετάνιος, ο Καραμανλής, υπάρχουν στελέχη. Χρειάζεται φρεσκάδα, χρειάζεται ανασχηματισμός, χρειάζονται νέα πρόσωπα».

Όσον αφορά τα «νέα πρόσωπα» ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε ότι πρέπει να επιστρέψει ο Αντώνης Σαμαράς και να προστεθούν και άλλα νεότερα άτομα. Επίσης εκτίμησε ότι ο κ. Αλογοσκούφης πρέπει να μετακινηθεί και ο κ.Αβραμόπουλος να αναλάβει μεγαλύτερο υπουργείο. να πάει σε μεγαλύτερο υπουργείο».

Ο Π. Ψωμιάδης άσκησε κριτική στους υπουργούς που όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν χαμογελούν». «Είναι δυνατόν να μη χαμογελούν οι υπουργοί; Να μη σου λένε ούτε καλημέρα; Ποιοι είναι αυτοί; Όταν γεννήθηκαν, έγραφε στο μέτωπό τους "εσύ θα γίνεις υπουργός;.Υπάρχει αναντικατάστατος σ’ αυτό τον κόσμο;», διερωτήθηκε.

Επίσης, σε ερώτηση για το εάν «ο κ. Ρουσσόπουλος είναι ξένο σώμα στη ΝΔ και θα έπρεπε να αποχωρήσει», ο κ. Ψωμιάδης είπε: «Δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο κόμμα, μια ανοιχτή αγκαλιά» σημείωσε, προσθέτοντας παράλληλα: «Πιστεύω όμως ότι ο κ. Ρουσσόπουλος θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα αυτή τη στιγμή από άλλη θέση».


Πάντως εμένα μου άρεσε περισσότερο η παρατήρηση του ότι οι Υπουργοί δεν χαμογελούν.

Προσωπικά διαφωνώ γιατί αν κρίνω από τον Αρούλη τον Σπηλιωτόπουλο και τον Κωστή τον Χατζηδάκι,μάλλον σε χαχανούληδες μου φέρνουν παρά σε Υπουργούς.

Οσο για τα νεα πρόσωπα που θα πρέπει να υπουργοποιηθούν σύμφωνα με τον Νομάρχη,αν ο Αντώνης ο Σαμαράς θεωρείται νέο πρόσωπο,το πνευματικό παιδί του Αβέρωφ,τότε γιατί δεν ξανακάνουν και πρωθυπουργό τον...Μητσοτάκη τον πρεσβύτερο να ξαναζήσουμε εποχές αλήστου μνήμης;

Τελικά στην Νέα Δημοκρατία είναι ξεκάθαρο ότι ο καθένας έχει το δικό του βιλαέτι και πετάει ότι του κατέβει στο κεφάλι.

Οπως είχε πεί και ο αξεπέραστος Κλίντ Ηστγουντ στο Dirty Harry,"οι γνώμες είναι σαν τις κολ......ίδες,όλοι έχουν από μία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: