ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Αυριανή,Ρουσόπουλος,Λούλης και άλλοι 29 κατασκευαστές σεναρίων συνιστούν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Μετά τον Γιώργο που αίφνης ανακάλυψε τον πόλεμο των νταβατζήδων των ΜΜΕ,ανακάλυψη που τον βοήθησε τα μέγιστα να επικρατήσει του Βενιζέλου στην αναμέτρηση του Νοεμβρίου το 2007,ακόμα ένας πολιτικός που τα βρίσκει σκούρα ανακαλύπτει εχθρούς που θέλουν να τον ρίξουν.

Εδώ και καιρό διακινείται το σενάριο ότι δήθεν η CIA και οι Αμερικάνοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Καραμανλή εξ'αιτίας της συμφωνίας με τόν Πούτιν για τους αγωγούς του φυσικού αερίου.


Λές και δεν υπάρχουν υπαρκτά σκάνδαλα,λές και δεν υπάρχει τεράστια φτώχια,λές και δεν προκαλούν την κοινωνία τα στελέχη της ΝΔ με την προκλητικά υπερπολυτελή ζωή τους.

Αν φανταστώ ότι το τρύκ αυτό των συμβούλων του Κωστάκη θα του δωσει την νίκη στις επόμενες εκλογές, όπως την έδωσε στον Γιώργο στις εσωκομματικές...θα πεθάνω που έλεγε και η χήρα Μήτση στους 10 μικρούς Μήτσους.

Γιατί καλά είναι τα παραμυθάκια και οι επικοινωνιακές στρατηγικές, αλλά αν δεν έχεις και κάτι να πείς στην κοινωνία, αν δεν έχεις εναλλακτικές λύσεις για τα προβλήματα, αν με λίγα λόγια στερείσαι πολιτικής, ε τότε δεν σε σώζει όχι ο...Λούλης και ο Ρουσόπουλος, αλλά ούτε ο Βαρώνος Μυνχάουζεν.

2 σχόλια:

blogger είπε...

Πας-πας εκεί το γυρνάς. Στον ΓΑΠ.
Θόδωρε, άλλο να σε πολεμούν κάποια εσωτερικά συμφέροντα επειδή δε σε γουστάρουν (που ισχύει ακόμη και σήμερα. Δες Λαζόπουλο - ΒΗΜΑ - MEGA) και άλλο να μιλάς για ασύμμετρες απειλές και να κινδυνολογείς με σκοπό να τρομάξεις τον λαό και να τον μαντρώσεις ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!

Πως μπορείς και βάζεις στον ίδιο τορβά τα εκδοτικά συγκροτήματα με το κατάπτυστο σημερινό εξώφυλλο της Αυριανής που μιλά ακόμη και για CIA ?

Και επειδή με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η άστοχη παρομοίωση (αντί κάνεις την παρομοίωση με τις φωτιές) δεν θα επανέλθω για να μην γίνουμε μπίλιες.

theodore είπε...

@krogias
Οπως νομίζεις.
Πάντως φίλε Γιώργο αν θές μιά γνώμη αυτό με τα νεύρα να το κοιτάξεις.
Δεν είναι καλό.
Πάντως πέρα από πλάκα σε λίγο θα δούμε και την Αλέκα να γκρινιάζει ότι την πολεμά ο Πούτιν ο ρεφορμιστής.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι μέτρ της συνωμοσιολογίας όταν τα βρίσκουν μπαστούνια.
Ενώ όταν τα πράγματα πάνε πρίμα,αυτομάτως ξεχνάνε τα σενάρια συνωμοσίας.
Παλιό και δοκιμασμένο κόλπο.
Τώρα αν εσύ βρίσκεις διαφορές δεν σε παρεξηγώ.
Είναι άλλωστε γνωστή η φανατική σου προσήλωση στον Γιώργο.