ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Ευτράπελα και...άλλα!!!


"Αν κάποιοι δεν με θέλουν στην Ελλάδα,να μου το πούν για να φύγω" δήλωσε ο πολλά βαρύς Πάμπλο Γκαρσία. Αγόρι μου δολοφόνους έχουμε πάμπολλους,λές να μας λείψει ένας παραπάνω; Στην ευχή της Παναγίας να πάς και να μην μας...γράφεις.


Ο Καραμανλής θέλει να κάνει φιλολαϊκή στροφή στην Οικονομία απομακρύνοντας τον κακό Αλογοσκούφη και τοποθετώντας στην θέση του την κάργα φιλολαϊκιά Ντόρα, κόρη του γνωστού για τις κοινωνικές του ευαισθησίες Δρακουμέλ!!!
Μπρρρ....


Πρίν μιά βδομάδα ο Τέν Κάτε (ο προπονητής,όχι οι τέντες) δήλωσε ότι ο πολυμετοχικός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα, κάνοντας μας να δακρύσουμε από τα γέλια. Μια βδομάδα μετά και αφού τελείωσε άλλο ένα επιτυχημένο μάτς της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ίδιος άνθρωπος αποκάλεσε την ομάδα του...νηπιαγωγείο.
Αβυσσος η ψυχή του Ολλανδού.



"Ολοι στον αγώνα, σε λίγο θα πουλήσουνε και τον Παρθενώνα". Σύνθημα των λιμενεργατών για την εκχώρηση του ΟΛΠ στους Κινέζους. Το οποίο πήρε η πάντα αγαπητή και σεβαστή Πανδώρα του Βήματος, κατά κόσμον Στέφανος Κασιμάτης και έγραψε ότι μακάρι να πουλιόταν ο Παρθενώνας αφού αποτελεί "εθνική ψύχωση" που μας ταλαιπωρεί.
Συνηθισμένος φαίνεται ο δημοσιογράφος στα "ξεπουλήματα".
Οσο για "ψυχώσεις" σίγουρα μιλάει εκ πείρας αφού αποκάλυψε ότι διαθέτει και ψυχαναλυτή εκτός όλων των άλλων, τον οποίον επισκέπτεται συχνότατα.
Δεν αμφιβάλλαμε καθόλου!!!


Ρατσιστές οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα σύμφωνα με το Indymedia, το ΕΝΑΝΤΙΑ, διάφορες ΜΚΟ που όλες ανεξαιρέτως δίνουν σκληρή μάχη κατά του ρατσισμού (συνήθως από τα βόρεια προάστια) και τον...ΙΟ. Φαίνεται ότι θεραπεία για τον ιό της...ηλιθιότητας που τους δέρνει όλους μαζί δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΦΛΙΑ …ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΤΟ «ΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ»;;;;;




ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




"Βρήκαν να κόψουν!

Η κυβέρνηση δεν φημίζεται ιδιαιτέρως για μέτρα ενίσχυσης της μητρότητας.
Αλλά να καταργεί τις, μικρές έστω, διευκολύνσεις που ήδη παρείχε, είναι
κάτι διαφορετικό.


Ο λόγος για την εταιρεία «Αττικό Μετρό», που κατήργησε
μεσοχρονίς τη δυνατότητα των μητέρων υπαλλήλων να ξεκινούν 30 λεπτά
νωρίτερα το ωράριό τους, δηλαδή στις 7.30 π.μ., προκειμένου να σχολούν
στις 15.30. Τρέχουν τώρα εκείνες να βρουν λύσεις για τα παιδιά, που εκείνη
την ώρα επιστρέφουν από σχολεία ή παιδικούς σταθμούς, και άκρη δεν
βρίσκουν.




Τα γνωρίζει άραγε αυτά ο εποπτεύων υπουργός Γ. Σουφλιάς, που
θέλει να εμφανίζεται και με κοινωνικό προφίλ; Ή μήπως έπεσε «πολύ της
θλίψεως», μετά την κατάργηση της εργολαβίας του μετρό για τον Πειραιά, και
αυτό γεννά παραφροσύνη; "


ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;; ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπεις εσύ φίλε μου,που ψηφίζεις και ΠΑΣΟΚ! Μιλάω για την τελευταία παράγραφο της ανάρτησης σου.. Το ΠΑΣΟΚ αν έρθει στην εξουσία πιστεύεις ότι θα σταματήσει η αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών??