ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Λεωνίδας Κύρκος."Να σταματήσουν τώρα τις καταστροφές οι προβοκάτορες".


Οι διαδηλώσεις, οι συγκεντρώσεις ήταν η αυθόρμητη απάντηση στο έγκλημα και ήταν μια υγιής, υγιέστατη αντίδραση της κοινωνίας που έδειξε πως ζει, πως υπάρχει.

Ως εδώ.

Από κει και ύστερα οι εμπρησμοί, οι καταστροφές, οι λεηλασίες ήταν μια οικτρή συνέχεια που μόνο προβοκάτορες, άθλια υποκείμενα, κινούμενα από σκοτεινές επιδιώξεις ορκισμένων εχθρών της Δημοκρατίας που έχουν σαν στόχο το ειρηνικό μαζικό κίνημα, μπορούσαν να το αποτολμήσουν.

Οι τάχατες αντιεξουσιαστές, οι τάχατες αναρχικοί, οι κουκουλοφόροι, οι ποικιλώνυμοι δειλοί ταραχοποιοί και κάποιοι ανώριμοι νεαροί που κάνουν σύγχυση ανάμεσα στα επαναστατικά γεγονότα και σε ευκαιρίες για πλιάτσικο και κάποιοι άλλοι που αρέσκονται να παίζουν τους κλέφτες και αστυνόμους ήταν οι ήρωες αυτών των ταραχών που βύθισαν στην απόγνωση εκατοντάδες καταστηματάρχες και χιλιάδες εργαζομένους, που έχασαν τις δουλειές τους και το γλίσχρο μεροκάματο.

Ολους αυτούς που τους κατηγορώ στο όνομα της ιστορίας του εργατικού κινήματος, τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να επικαλούνται το όνομα της Αριστεράς.

Δεν έχουν, ούτε μπορούσαν να έχουν καμία σχέση μαζί της.

Και τους κατηγορώ ακόμα μία φορά σαν προβοκάτορες, εχθρούς της Δημοκρατίας.

Και τους καλώ, αν έχουν κουκούτσι μυαλό και αίσθημα ευθύνης, να εγκαταλείψουν τις άθλιες μεθόδους τους και να εξαφανιστούν από τη δημόσια ζωή.


Από συνέντευξη του Λεωνίδα Κύρκου στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ταραχοποιός νεοταξίτικος ΣΥΡΙΖΑ, δεν δικαιούται να μιλάει για κάτι. Βιτρινοθραύστες κακοποιοί, πλιατσικολόγοι, λαθρεπιβάτες της αριστεράς και των αγώνων. Ως εδώ με το πολιτικό περιθώριο της Κουμουνδούρου.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και 42 χρονών και θα έπρεπε να θυμάσαι.... Μπράβο ρε... Τον συνεργάτη του Μητσοτάκη; Εκεί κατήντησε το ΠΑΣΟΚ; Δεν έχει πολιτικό λόγο; Δανείζεται τα λόγια του συνομιλητή του Ιωαννίδη;....

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και 42 χρονών και θα έπρεπε να θυμάσαι.... Μπράβο ρε... Τον συνεργάτη του Μητσοτάκη; Εκεί κατήντησε το ΠΑΣΟΚ; Δεν έχει πολιτικό λόγο; Δανείζεται τα λόγια του συνομιλητή του Ιωαννίδη;....

theodore είπε...

@ανώνυμος
Μα τι σχέση έχουν οι δηλώσεις του Κύρκου για τα επεισόδια με όσα γράφεις;
Για το βρώμικο 89 έχει κριθεί και καταδικαστεί στην συνείδηση κάθε Ελληνα δημοκράτη.
Αυτό όμως δεν του αφαιρεί το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα.

Μάρκος είπε...

Ανώνυμε 1:34, αλλίμονο αν δεν σέβεσαι τουλάχιστον τον Κύρκο. Αν ψάχνει πάντως για συνομιλητές της Χούντας, να ρωτήσεις από τους ζωντανούς κάποιον πρώην πρόεδρο της Βουλής. Κρίμα που έγινε "αείμνηστος" ο Παύλος Βαρδινογιάννης, θα είχε να σου πει πολλά για τις συνομιλίες του με τη Χούντα. Όπως και ο Ανδρέας Παπανδρέου, για τον διάλογό του με τον Παττακό, όταν του έδωσε το διαβατήριο.

Ανώνυμος είπε...

theodore, είναι πολύ ενθαρυντικό ότι ο Λ.Κύρκος καταδικάζει τις απαράδεκτες συμπεριφορές των κουκουλοφόρων.Αλήθεια, που είναι το παλιό ΚΚΕ εσωτ. των δεκαετιών του 70 και του 80 έβγαινε μαζί με την κοκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο και με την γαλανόλευκη! Ενώ ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ ακούει τη λέξη πατρίδα και βγάζει σπυράκια...