ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΑΛ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΝΙΟΥΖΖΖΖΖ!!! ΛΑΚΗΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΛΗΣ!!!


Δεν σας κρύβω ότι περιμένω σήμερα με ιδιαίτερη αγωνία να παρακολουθήσω το Αλ τσαντήρι νιούζ.

Ενας ακόμα εκατομμυριούχος παλιμπαιδίζων επαναστάτης της TV (πήξαμε στους επαναστάτες με Cayenne τελευταία) θα καυτηριάσει το άτιμο το σύστημα του οποίου βέβαια βασικός άξονας είναι ο ίδιος.

Τελικά στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχει πιό προσοδοφόρο επάγγελμα από τον...επαναστάτη εκ του ασφαλούς.

Σαν τον Μάκη (Τσέ) Τριανταφυλλόπουλο που χθές στην εκπομπή του
μόνο μολότοφ δεν πέταξε για να αποδείξει -με την συνδρομή της Κίλιαν και του αστυνόμου...Δερβέναγα βεβαίως βεβαίως- την επαναστατικότητα του.

Η σαν τον άλλο τον απίθανο τον Καρβέλα παρέα με το ταίρι του την Je t'aime Αννίτα που κήρυξαν την επανάσταση μέσα από το αδούλωτο Range Rover.

Κι όλοι αυτοί οι γελοίοι να καθοδηγούν τα 15 χρονα και να τους ζητάνε επιτακτικά να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Που ανάθεμα αν ξέρουν τα περισότερα γιατί αγωνίζονται.

Ακουσα κάποια από αυτά και μου σηκώθηκαν οι τρίχες κάγκελο.

Καμία πολιτική σκέψη,καμία ουσιαστική διεκδίκηση,απλά παπαγαλίζουν συνθήματα και τσιτάτα που κάποιοι επιτήδειοι έχωσαν στα άγουρα κεφαλάκια τους.

Το ένα ζητούσε περισότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερη πίεση στο σχολείο,ένα άλλο κατηγορούσε συλλήβδην τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει βέβαια την οργή που ένοιωθε,ενώ σε ένα τρίτο έφταιγε το σύστημα και η κοινωνία η άδικη που εχθρεύεται την νεολαία.

Ενα ατελείωτο μπλά μπλά χωρίς θέσεις,χωρίς επιχειρήματα,χωρίς καν κοινή λογική. Κακά τα ψέμματα με αυτά που είδα και άκουσα τις τελευταίες ημέρες μου έρχεται στο μυαλό όλο και περισότερο το αθάνατο άσμα:"Το παιδί μας έπεσε κάτω από την βέσπα,κοινωνία ψεύτρα,ντράγκα ντράγκα ντρούγκ...".Εκατό χιλιάδαι δίσκοι!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι το έργο το 'χω ξαναδεί. Ο Λαλά θα επιδοθεί σε Συριζογκέι προπαγάνδα. Μανιακή. Υστερική. Με κουκούλα "τους νέους", "τη δημοκρατία", "την αριστερά" κτλ κτλ κτλ. Άντε και καμιά δήλωση συμπαθείας προς το Κ.Κ.Ε για ξεκάρφωμα.
Κι από κάτω κυρούλες και νέοι. Και τηλεθεατές του τύπου "πες τα μεγάλε".
Ήθελα να 'ξερα, όλοι αυτοί οι ...άκες που τον χειροκροτούν δεν μπορούν να καταλάβουν; Εκατομμυριούχος κοκαϊνάκιας ομοφυλόφιλος, εκπέμπει από κανάλι εκατομμυριούχων μεγιστάνων. Εξ ορισμού καπιταλιστικά ...ούνια. Εξουσιαστές. Καθεστωτικοί. Τι σχέση μπορεί να έχουν με το λαό;
Τα μυαλά τα σπείρανε κι όσοι προλάβαν πήρανε! (οι υπόλοιποι αποθεώνουν το Λαλά).

Ανώνυμος είπε...

Θα σου πω κάτι χωρίς παρεξήγηση.
Είναι το τέρμα του δρόμου του λαικισμού.
Στο δικό σου blog έχεις τον Καραμανλή σε ρόλο μαφιοζου και βρυκόλακα ενώ και παλιότερα που τα είχες με τον ΓΑΠ τον εμφάνιζες σα διανοητικά ανάπηρο και πριγκιποπουλο.
Οι υπερβολές αυτές,συνηθισμένες της μεταπολιτευτικής περιοδου δεν επηρέαζαν εμάς τους μεγαλύτερους γιατί προυπήρχε η αντίθετη υπερβολή του αυταρχικού καθαρευουσιανικου κράτους και κρατιόντουσαν ισορροπίες.
Αλλά έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε.Τα 15χρονα δεν έχουν γνωρίσει παρά δημαγωγία,υπερβολές και λαικισμούς.Είναι αυτό που φτιάχθηκε μετά από μακρά διαδικασία και δεν έχουν αμυνες στο λαικισμό.
Το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι ο σοβαρος λόγος για να μπει φρένο στην παράνοια,ο ήπιος πολιτικός λόγος,η αποφυγή υπερβολών και η μετριοπάθεια μπας και κρατήσουμε τα μπόσικα.

theodore είπε...

@Αριστείδης
Μόλις πρίν από λίγο συζήταγα με έναν γνωστό και λέγαμε ότι αν κατέβει υποψήφιος ο Λάκης στις εκλογές θα σαρώσει από τις γριές και τα πιτσιρίκια.
Λές να το δούμε το σενάριο;

@Ανώνυμος
Δεν μπορώ να πώ ότι έχεις άδικο.
Παρασύρομαι κι εγώ πολλές φορές θέλοντας ίσως να εντυπωσιάσω.
Αλλά μην ξεχνάμε ότι αρκετοί πολιτικοί μας λένε πολύ χειρότερα όχι μόνο για τους αντιπάλους τους.
Αν δε ακούσεις τι λέγεται off the record,θα φρίξεις κυριολεκτικά.
Κακά τα ψέμματα,όλοι μας λίγο ως πολύ υποκύπτουμε στον λαϊκισμό.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ INTERNET

Αφού δεν απέδωσε η προσπάθεια του πολιτικού κατεστημένου και των λακέδων του να εμφανίσουν τους διαδηλωτές σαν πλιατσικολόγους, επιστρατεύτηκε άλλη μέθοδος, να τους παρουσιάσουν σαν μωρές παρθένες από το παρακάναλο του Τριανταφυλλόπουλου.

Αίσχος ρε καθίκι που ατιμάζεις το αγώνα των νέων παιδιών φέρνοντας στημένες μαργιονέτες, μπογιατισμένες και από το κομμωτήριο, για να γλύφουν και να λένε τις Μαλακίες που τις διδάξατε να λένε.

Ο Μαστοράκης βρήκε το ταίρι του. Ο λακές της εξουσίας επί τω έργο, αυτό πού ξέρει να κάνει καλύτερα, να παραπληροφορεί και να στήνει ψεύτικα σενάρια.

Προσπαθεί με κάλπικους και ψεύτικους εκπροσώπους μιας πολλή αληθινής και γενναίας νεολαίας που αναμετριέται ανοικτά με την αστυνομία και τα ΜΑΤ, να μας πείσει ότι ο αγώνας γίνετε γιατί οι μαθητές δεν έχουν ελεύθερο χρόνο.

Μας παρουσιάζει σαν αγωνιστές του αγώνα των νέων, κοπέλες που στολίστηκαν και βάφτηκαν για να παν στην εκπομπή του, δίνοντας άλλοθι στην άθλια και ελεεινή προπαγάνδα του.

Οι νέοι που αναμετρούνται στους δρόμους που αντιστέκονται, που οργίζονται με την κρατική ασυδοσία, δεν είναι τα μωροχαβλα που έβαλες να διεκδικήσουν σερβιέτες από λινό ύφασμα.