ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Ο Πάγκαλος καταγγέλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καθοδηγεί την "πολιτική αλητεία".


"Ο Σύριζα καθοδηγεί την πολιτική αλητεία που λυμαίνεται την χώρα", καταγγέλει σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Επιτέλους κάποιος από το ΠΑΣΟΚ που δεν διστάζει να πεί τα πράγματα με τ' όνομα τους. Αρκεί να μην τον δούμε αύριο, μεθαύριο, να παρακαλά και πάλι για συνεργασία με τους καθοδηγητές των κουκουλοφόρων.

4 σχόλια:

Αναρχοκομμούνι είπε...

Η πολιτική αλητεία που λυμαίνεται την χώρα, είναι, μάλλον, όσοι κυβέρνησαν και όχι όσοι δεν κυβέρνησαν. Εν πάση περιπτώση όμως, ο Πάγκαλος έχει από χρόνια το ακαταλόγιστο. Είναι μιας κάποιας ηλικίας, έχει και ζάχαρο, έχει και το dna του δικτάτορα παππού του, οπότε δεν τον λαμβάνει κανείς στα σοβαρά.

theodore είπε...

@Αναρχοκομμούνι
Φίλε μου καλέ,ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προ πολλού απωλέσει κάθε δικαιολογία για την καθοδήγηση που προσφέρει μέσω των ποικίλων συνιστωσών του σε ακραίες μορφές διαμαρτυρίας.
Ακόμα και ο βουλευτής Γκιόκας του ΚΚΕ που μίλησε για προστασία σωματεμπόρων ήξερε πολύ καλά τι έλεγε.
Οι δήθεν αριστεροί επαναστάτες των βορείων προαστίων και των αμύθητων περιουσιών που προκαλούν τον απλό λαό έχουν προϊστορία ειδικά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όπου έχουν διαμαρτυρηθέι πολλάκις στο τοπικό αστ.τμήμα για να απελευθερωθούν συλληφθέντες λαθρομετανάστες που έχουν εμπλακεί σε αδικήματα του ποικικού δικαίου.
Η προστασία αυτή που προσφέρουν σε εγκληματίες προβληματίζει πολλούς.
Γίνεται απλά για ιδεολογικούς λόγους ή κρύβεται και οικονομικό αλισβερίσι από πίσω;
Λυπάμαι που στο λέω αλλά ο Πάγκαλος (τον οποίον αντιπαθώ ιδιαιτέρως),σ'αυτήν την περίπτωση έχει απόλυτο δίκιο.
Την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ την βλέπουν ακόμα και ιστορικά στελέχη όπως ο Κύρκος και ο Κωνσταντόπουλος που πήραν έγκαιρα θέση απέναντι στην νεοταξίτικη αριστερά που πλασσάρουν οι...Αλέξηδες και οι Αλέκοι.
Η μόνη μου απορία είναι τι δουλειά έχουν σοβαρά και αξιολογότατα στελέχη όπως ο Κουβέλης και ο Παπαγιαννάκης με αυτόν τον συρφετό που έχει καταλάβει το κάποτε ιστορικό κόμμα της αριστεράς;

Ανώνυμος είπε...

theodore, ο συνονόματος σου είπε ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που όλοι γνωρίζουν αλλά λίγοι είναι σε θέση να εκστομίζουν γιατί φοβούνται τον ΣΥΡΙΖΑ. θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Θ.Πάγκαλο για τη δώλωση αυτή.

Μάρκος είπε...

Και μη ξεχνάμε ότι όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,καθώς και 1-2 του ΠΑΣΟΚ, είναι παράνομα στο Κοινοβούλιο, καθώς δεν ορκίστηκαν όπως προβλέπει το Σύνταγμα.