ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Βγήκαν τα καλικαντζούρια παγανιά!!!




Ωχ,οι καλικάντζαροι βγήκαν φέτος νωρίτερα παγανιά.

2 σχόλια:

Jorge είπε...

κορυφαίο.

Ανώνυμος είπε...

Προχθές ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του σε απογευματινή εφημερίδα δήλωσε: “θα υπάρξει και νέα εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, σε περίπτωση που ο Συνασπισμός αρνηθεί να συνεργασθεί μαζί μας.Οι επόμενες εκλογές θα είναι νικηφόρες για την Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή λύση είναι ή ο Καραμανλής ή ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να …πέσει ο Καραμανλής ” τόνισε, για να εισπράξει την απάντηση του αρχηγού του κατά τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού.

Χθες το μέλος του πολιτικού συμβουλίου Γ. Παναγιωτακόπουλος σε κείμενό του που είδε το φως της δημοσιότητας με θέμα «Σκέψεις για την επικαιρότητα και τη λειτουργία του κόμματος» υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ρεύμα νίκης στην κοινή γνώμη, δεν έχει πείσει ότι έχει συγκεκριμένο πολιτικό πρόγραμμα, δεν έχει εγκαταλείψει τον κυβερνητισμό του παρελθόντος και τα στελέχη του, στην πλειονότητά τους, συνωστίζονται και δουλεύουν για να έχουν απολαβές από την επικείμενη κατάκτηση της εξουσίας. Και τονίζει:

“Αυτήν την περίοδο που φαίνεται το Κίνημά μας να ανακάμπτει, μοιάζει σαν μπουκωμένο όχημα. Δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός και καμία μέριμνα. Το κόμμα δεν λειτουργεί. Κατ’ ουσίαν είναι ανύπαρκτο και δεν ανταποκρίνεται ουδόλως στη στοιχειώδη λειτουργία ενός δημοκρατικού και σοσιαλιστικού κόμματος” και κάνει λόγο για «εκφυλισμένες συγκεντρώσεις και στελέχη που κουράζουν με τον ξύλινο λόγο τους».

Επισημαίνει ως λάθη του ΠΑΣΟΚ τη συζήτηση για δημιουργία μη Κρατικών Πανεπιστημίων, όταν το δημόσιο πανεπιστήμιο απαξιώνεται σταθερά, την αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να πείσει ότι έχει τη δυνατότητα να θεσπίσει ένα πιο δίκαιο και ευέλικτο φορολογικό σύστημα, ότι διαθέτει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της κοινωνικής ασφάλισης και ζητεί να επανακαθορίσει το ΠΑΣΟΚ την έννοια του δημόσιου αγαθού.

Πλην ενός Blog (GIANNIOTIS-GR) απ’ όσα παρακολουθώ κανένα δεν αναφέρθηκε σε αυτές τις πολύ σοβαρές δηλώσεις πρωτοκλασάτων και πολύ σοβαρών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Κανένα κανάλι της “ελεύθερης” ιδιωτικής τηλεόρασης δεν τις ανέδειξε , αλλά ούτε και κάποιος μεγαλοδημοσιογράφος μπήκε στον κόπο να τις σχολιάσει.

Γιατί άραγε; Μήπως κάποια αόρατη δύναμη τους το απαγόρευσε; Μήπως η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους υπέδειξε να σωπάσουν; Μήπως κόπηκαν και δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ σχετικές αναρτήσεις από τους διαχειριστές;

Μήπως τα κανάλια μας ζήλεψαν την δόξα του CNN;