ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

Να μάθουμε τι έγινε πραγματικά. Όλη η αλήθεια στο φως . Εξεταστική επιτροπή της Βουλής τώρα, και παράλληλη εισαγγελική έρευνα.


«ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ. ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ».
Ο διάλογος με τους πραγματικούς πολίτες συνεχίζεται.
Σπύρος Χατζάρας.

.
Ο «φάκελος της Κύπρου», παραμένει ακόμα στο ράφι, κλειστός . Το ίδιο και η έρευνα, «για τις υποκλοπές της CIA/DIA-FON».
O πρωθυπουργός, δήλωσε, μετά την ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την επιχείρηση καταστροφής του κέντρου της Αθήνας και άλλων είκοσι ελληνικών πόλεων. «Καμιά επιείκεια δεν θα ανεχτούμε ,στην απόδοση των ευθυνών. Αυτό επιτάσσει το εθνικό μας χρέος».
Αυτό περιμένουμε να κάνουν. Την αναζήτηση των ευθυνών, όχι μόνο για την αφορμή, τον θάνατο του νεαρού, αλλά για το «σχέδιο» της «Επανάστασης των αγανακτισμένων» και το «σενάριο» του τηλεοπτικού Χάπενινγκ.
Να το πούμε κι εμείς .Όπως το sms των « αγανακτισμένων» συνωμοτών.
«ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ. ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ».
Οι πολίτες, κάνουν το καθήκον τους, και μαζεύουν, τα κομμάτια και τα θρύψαλα των ιχνών, που άφησαν πίσω τους, «των εχθρών τα φουσάτα», που πέρασαν, «σαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά».Η Ελληνική Δημοκρατία, πρέπει να τα συγκεντρώσει, και να βγάλει το πόρισμα.
Τι πραγματικά έγινε; Ποιοι οργάνωσαν τι και γιατί , και με ποιους τελικούς στόχους; Βρισκόμαστε στην έναρξη μιας νέας μορφής πολέμου, με τον εχθρό όμως ….εντός των τειχών.
Επαναδιατυπώνω, τα ερωτηματικά, των πραγματικών πολιτών που επικοινώνησαν μαζί μου.
-Πρέπει να μάθουμε: « Αν η αστυνομία , είχε πληροφορίες, από τους ( αναρχικούς) πληροφοριοδότες της από την επικράτεια των Εξαρχείων, για εκτεταμένα επεισόδια τη νύχτα του Σαββάτου». «Τα επεισόδια στην πισίνα του Χαλανδρίου, με την επίθεση των «των παναθηναϊκών» στους πολίστες του Ολυμπιακού, είχαν σχέση με το σενάριο του Σαββάτου;».
-Πρέπει να μάθουμε: « Υπήρχε «επιφυλακή» των αστυνομικών δυνάμεων το Σάββατο;». «Υπήρξαν εντολές για χρήση όπλων προς εκφοβισμό;».
-Πρέπει να μάθουμε: « Αν υπήρχαν πληροφορίες, για σενάριο, που προέβλεπε την έναρξη του έργου που παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες μέρες, στις 17 Νοεμβρίου, ώστε το έργο να λέγεται Πολυτεχνείο 2.
- Πρέπει να μάθουμε: «Ποιοι πλήρωσαν την αποστολή των ομαδικών sms στα παιδιά» , για να τα κατεβάσουν στις διαδηλώσεις, ως ντεκόρ.
-Πρέπει να μάθουμε: «Ποιοι , και ποια κέντρα , συντόνισαν την « αυθόρμητη», διεθνή αντίδραση». (Λονδίνο, Μόναχο, Παρίσι, Μαδρίτη, Ρώμη, Σαν Φραντζίσκο, Μόσχα, Κοπεγχάγη κλπ).
-Πρέπει να μάθουμε: «Ποιοι οργάνωσαν και συντόνισαν τις ταυτόχρονες επιθέσεις μαθητών σε 20 αστυνομικά τμήματα στην Αθήνα», σήμερα Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου.
-Πρέπει να μάθουμε: «Αν υπήρχε οπλοστάσιο, και μονάδες παραγωγής των χιλιάδων μολότοφ που ρίχτηκαν; ». «Αν υπήρχε στόκ Από τις 17 Νοεμβρίου ;».
-Πρέπει να μάθουμε: «Αν υπήρξαν «εισαγόμενοι αντιεξουσιαστές» που ενίσχυσαν τους .. εγχώριους;».
- Πρέπει να μάθουμε: «Ποιος ήταν ο ρόλος, εκτός από το πλιάτσικο, ορισμένων Πακιστανών και Αφγανών; »
-Πρέπει να μάθουμε: «Ποιοι διατηρούν φακέλους πολιτών με τα τηλέφωνά τους, και τους επιλέγουν για αποστολή μηνυμάτων;». Γιατί δεν πήραν sms οι δεξιοί; Τα ηλεκτρονικά αρχεία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ξέρουν τι ψηφίζουν οι πολίτες;
-Πρέπει να μάθουμε: «Τα κανάλια, είχαν σενάριο;». «Αυτοί που διόρθωναν την εικόνα, λέγοντας ότι δεν πρέπει να πάμε στον ρατσισμό, για τους αλλοδαπούς που λεηλατούσαν μπροστά στην κάμερα, αυτοί που κραύγαζαν «για τους πυροβολισμούς στον αέρα», «αυτοί που μιλούσαν για την απελπισμένη νέα γενιά», «αυτοί που «διεμαρτύροντο», επειδή οι πραγματικοί πολίτες, βγήκαν στους δρόμους στην Πάτρα», είχαν σενάριο και έπαιρναν εντολές από τους σκηνοθέτες;
-H Βιβιάνα μου έγραψε: «Εμένα δεν μου έστειλαν sms αλλά μου τηλεφώνησαν. Η υπεύθυνη της Εργατικής Αλληλεγγύης. Αν σκεφτείτε ότι η κλήση σε μένα, το μη-μέλος έγινε στις 21.58 (το Σάββατο) και η δολοφονία ,πότε έγινε; λίγο μετά τις 21.00; βγάλτε τα συμπεράσματά σας».
-Άλλος φίλος, μου έστειλε τον ακόλουθο διάλογο.«933250 Πορεία αύριο.από Βαγγέλης 0:24πμ, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008
Μου ήρθε sms με κάλεσμα σε πορεία αύριο στις 13.00 στο μουσείο. Ισχύει; Ποιοί καλούν;933252 Η Αριστερά στο μουσείο 0:26πμ, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008 Αυριο στη 1 οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όλοι μαζί και πιθανόν και άλλοι.933255 στην πορεια ΟΛΟΙ. ; από: προφανως 0:27πμ, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008.
- Ο Παναγιώτης μου έγραψε: «Πατήστε πάνω στον σύνδεσμο
http://www.euronews.net/en/article/10/12/2008/riots-in-greece/
και δείτε από το 25ο - το 28ο δευτερόλεπτο κουκουλοφόρους να κρατούν την αλβανική σημαία και να επιτίθενται με το κοντάρι της σημαίας. Είδατε τους "αντιεξουσιαστές" να τουλουμιάζουν στο ξύλο τους αλβανούς κουκουλοφόρους μιας και όπως ισχυρίζονται είναι αντιεθνικιστές;
Όχι φυσικά. Είναι εκείνοι που δέχονται κάθε είδους εθνικισμό αρκεί να είναι ξένος».
Το σχόλιο του Παναγιώτη, δείχνει ότι ο «μεγάλος αδελφός», δεν μπορούσε να σκηνοθετήσει και την κάθε λεπτομέρεια στο «υπερθέαμα», και τα λάθη των «κομπάρσων», (όπως και οι λεηλασίες), αποκαλύπτουν τους παραγωγούς, του θεάματος, και διαψεύδουν τα «επίσημα κείμενα».
-Ο φίλος Σ. μου έγραψε: «Το μεγαλύτερο προσόν του υποκινητή είναι προφανώς, να κάνει τον υποκινούμενο να πιστεύει οτι δρά αυτοβούλως. Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Α. Ωνάση, είχε μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν κοντά του, φίλων του, αλλά και αντιπάλων του. Ένας από αυτούς , ήταν και ένας πρώην πράκτορας της CIA την εποχή των '50.
Συνταξιούχος πια, ασπρομάλλης, αφου είπε ότι η συμφωνία του Ωνάση με την βασιλική οικογένεια της Σαουδ. Αραβίας για τα πετρέλαια είχε εξαγριώσει τους Αμερικανούς, και μπροστά στον φακό Ομολόγησε :
«Ο Ωνάσης μας έπαιρνε πολλές δουλειές με τα με τα tankers του...Προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπο να τον βλάψουμε.
Μάθαμε ότι ναυπηγούσε στο Αμβούργο ένα τεράστιο tanker, που όταν θα ήταν έτοιμο θα ήταν ένα επιπλέον πλεονέκτημα γι΄αυτόν. Οργανώσαμε λοιπόν μια απεργία στα ναυπηγεία του Αμβούργου και του καθυστερήσαμε τη ναυπήγηση για αρκετούς μήνες. . Πώς μου ήρθε τώρα αυτό στο μυαλό ; Ακούγοντας τα όσα (σωστά) λέτε για τις 'αυθόρμητες' αντιδράσεις
των παιδιών (και μικρών και ...μεγάλων) τις τελευταίες μέρες...
Αλήθεια, φαντάζεστε αυτούς που έπαιρναν μέρος σε αυτή την απεργία, πώς, -φουσκωμένοι από καμάρι, θα έλεγαν '' εμείς τώρα πολεμάμε τον καπιταλισμό !!! '' Για μένα, η σκηνή αυτή που ο άνθρωπος αυτός λέει αυτή τη φράση, θα έπρεπε να αποτελεί υποχρεωτικό μάθημα σε όλες τις βαθμίδες τις εκπαίδευσης. (ειδικά στην Ελλάδα φυσικά...).
Ακριβώς, αυτό που επισημαίνει, ο Σ. γίνεται στο διαδίκτυο, με τά «επιστημονικά» κείμενα των «αυθόρμητων». Εμφανίστηκε μια εικονική «νεαρή» «Υπαίτια» ,με «Ένα γράμμα στους "μεγάλους"» , που μας λέει εισαγωγικά ότι ήθελε να γίνει δημοσιογράφος, ( επειδή είχε το ταλέντο και γι' αυτό τα γραφεί ωραία), που απευθύνεται στα παιδιά που προβληματίζονται για τον ρόλο τους ώς κομπάρσων, στο υπερθέαμα του Νέρωνα.
«Είμαι 19 χρονών. .. δεν είμαι παιδί, μα ούτε και επιχειρηματίας με κουστούμι και γραβάτα. Και ναι δηλώνω ανοιχτά ότι πήγα στην διαδήλωση, διότι δεν είναι δυνατόν ένας αστυνομικός να σκοτώνει εν ψυχρώ ένα παιδί» μας λέει . « Όλοι εμείς οι μαθητές και φοιτητές που θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας για τον άδικο θάνατο του Αλέξη και δεν δεχόμαστε αμερικάνικους συμβιβασμούς» . ( Το «αμερικάνικους συμβιβασμούς» μπαίνει έτσι ξεκάρφωτα για να πει στα παιδιά ότι το «κίνημα είναι αντιαμερικανικό». Το εισαγωγικό «όλοι εμείς» απευθύνεται στη συλλογική συνείδηση της « αγέλης» που κινητοποιήθηκε με τα sms).
"Μαζί μας είναι όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που μας υποστηρίζουν, καθηγητές, απλοί εργαζόμενοι κ.α.. Δεν αναφέρομαι σε γονείς γιατί όπως είναι φυσικό ποτέ δεν εγκρίνουν τέτοιες επιχειρήσεις, και σας διαβεβαιώ ότι αν όχι όλοι, οι
περισσότεροι από εμάς, φοιτητές και μαθητές το "σκάσαμε" από το σπίτι
με την άλφα βήτα δικαιολογία, για να καταφέρουμε να παραβρεθούμε στην διαδήλωση και να εκφράσουμε τον βαθύ μας πόνο για τον κόσμο που οι"μεγάλοι'" μας κληρονομούν. Όχι! Δεν έχουν το δικαίωμα να κατηγορούν εμάς για τον κόσμο τον οποίο οι ίδιοι έπλασαν». (Τέλειο. Τo έσκασαν από το σπίτι οι μαθητές,και η «φοιτήτρια- δημοσιογράφος», που δεν την καταλαβαίνουν,( και αυτήν) οι γονείς της. Αναζητείται ο επικοινωνιολόγος που το έγραψε. Και η εταιρία φυσικά!).
«Πήγα στην πορεία, ένιωσα τα δακρυγόνα, έχασα για λίγο τις αισθήσεις μου.Επιτρέψτε μου να έχω άποψη γι' αυτά που είδα» γράφει ο επικοινωνιολόγος, και να ταυτιστούν ψυχολογικά τα παιδιά αναγνώστες με το κείμενο, αφού αυτά έχασαν για λίγο τις αισθήσεις τους. Και λέει μετά την κωδική λέξη. Επιτρέψτε μου να έχω άποψη γι' αυτά που είδα". (Σαν τους απεργούς στο Ανόβερο).
«Είμαστε θυμωμένοι με τον κόσμο και το κατεστημένο κι επιτρέψτε μας να έχουμε φωνή και άποψη αλλά ΟΧΙ δεν είμαστε εγκληματίες! Δεν κάψαμε εμείς τα μαγαζιά και τις τράπεζες! Παρά τα όσα λένε τα ΜΜΕ για μας και μας κατηγορούν συνεχώς, δεν είμαστε αυτό που οι άλλοι θέλουν να είμαστε. Είμαστε άτομα συνειδητοποιημένα. Ξέρουμε σε τι κόσμο ζούμε, έχουμε συναισθήματα, αγωνιζόμαστε, ελπίζουμε και πάνω απ' όλα έχουμε σεβασμό. Πάντα φυσικά υπάρχουν και τα μαύρα πρόβατα που τους παρασέρνει η δύναμη του

πλήθους. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν χαρακτήρα ή παιδιά που
ακόμα δεν έχουν προλάβει να τον διαμορφώσουν» ,
γράφει ο επαγγελματίας επικοινωνιολόγος, για να πει στα παιδιά, που αισθάνονται ένοχή για όσα έγιναν ότι φταίνε τα «μαύρα πρόβατα» και όχι οι «μυστικές υπηρεσίες». Και λέει στα παιδιά το 13, 14, και 15 ετών. Είμαστε άτομα συνειδητοποιημένα. Ξέρουμε σε τι κόσμο ζούμε. Δηλαδή μην αμφισβητείται αυτά που σας έχουμε ήδη πει.
Μια ακόμα, επαγγελματική επικοινωνιακή εκδήλωση, ήταν το «χειρόγραφο», κείμενο που μοίραζαν στην κηδεία.

WWW.DELTIO11.BLOGSPOT.COM






6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

THEODORE, O ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11 ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βρισκόμαστε μπροστά σε πραξικόπημα.
Στόχος του πραξικοπήματος είναι η πτώση της κυβέρνησης με τρόπο ώστε να μη τη διαδεχθεί όπως φυσιολογικά πήγαινε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αλλά κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ ώστε ο ΣΥΝ σε συνεργασία με "αντιεθνικιστικά" στοιχεία του ΠΑΣΟΚ να έχει την πραγματική εξουσία.

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Kαι τι πειράζει αν μας κάτσει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ; Tο πολύ πολύ να πηγαίνουμε στη Λάρισα και να λέμε ότι πάμε ταξίδι στο εξωτερικό, και να παίζουμε στο Αλκαζάρ με τη Λάρισα στο champions league, αντί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αλλά μη νομίζεις ότι και σκέτο να μας κάτσει το Πασόκ, θα είναι καλύτερα με όλους αυτούς που έχει μαζέψει. Το πολύ πολύ να ανεβάσει τα σύνορα από τη Λάρισα, στην Κατερίνη.

Ανώνυμος είπε...

Ωπα, κάποιοι ΠΑΣΟΚτζήδες αρχίζουν και ξυπνάνε, δεν λέω να έρθετε σε ρήξεις, αλλά να μιλήσετε μεσα στο κόμμα σας επιτέλους!!
Μην περιμένετε θέσεις αυτά ξεχάστε τα, απελευθερωθείτε και μιλήστε, διάολε!
Η πατρίδα μας εμείς οι ίδιοι είμαστε, είναι οι ζωές μας, τα όνειρά μας, τα πάντα είναι η πατρίδα μας, μην φοβάστε, αμφιμβητείστε τα ιερά τοτέμ.

theodore είπε...

@ΜΙΧΑΛΗΣ
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

@Ανώνυμος
Ακούγονται πολλά σενάρια,αλλά εμείς οι Ελληνες είμαστε και λίγο λάτρεις της συνωμοσιολογίας.

@Κ.σ-Μ
Το έχω ξαναπεί ότι δεν είναι τόσο απλό να επικρατήσουν οι χθεσινοί και τυχάρπαστοι στο ΠΑΣΟΚ.
Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα κόμμα που στηρίζει το 40% του Ελληνικού λαού κι αυτός ο λαός δεν θα επιτρέψει πειράματα σε βάρος της χώρας.

@Ανώνυμος
Αγαπητέ φίλε ο κάτοχος του blog σε διαβεβαιώνει ότι δεν αποσκοπεί σε καμία θέση.
Πρέπει να ξέρετε όλοι ότι ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο...Βαλιανάτος και η Κοππά.
ΠΑΣΟΚ είναι οι πολίτες που το στηρίζουν,οι πολίτες της Δραπετσώνας,της Κοκινιάς,της Καλαμαριάς,πολίτες απλοί που ονειρεύονται απλά μιά καλύτερη Ελλάδα για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

To 40% του ελληνικού λαού ψήφιζΕ πασόκ. Στις τελευταίες εκλογές κατέβασε το ποσοστό του στο 38%.

Ακόμα όμως κι αν το ψηφίσει ξανά το 40% των ψηφοφόρων, δεν είναι αυτό που θα κυβερνήσει. Θα κυβερνήσει ο Γιωργάκης και οι φίλοι του: Κοππά, Βαλλιανάτος και λοιποί.

Καταλαβαίνεις τη διαφορά;

Όσο για τα υπόλοιπα, δεν χρειάζεται να εξασκήσεις το σπορ της συνωμοσιολογίας για να μαντέψεις τι θα κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Να ξεκινήσω από το σχέδιο Ανάν και της υποστήριξης που έτυχε από τον ΓΑΠ; Μπορείς να σκεφτείς ΓΑΠ, Αλαβάνο και Σία να κυβερνούν την Ελλάδα;

Τι σου είπα; Λάρισα;
Λαμία ήθελα να γράψω.