ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Αρκάδες της Α'Αθήνας στηρίζουν τον Νάσο Αλευρά.


Σε μιά εποχή που τα πολιτικά κόμματα, μας προτείνουν ως υποψήφιους διάφορους καλλιτέχνες, ηθοποιούς, ακόμα και...μοντέλα ή τηλεπαρουσιαστές, σπανίζουν όλο και περισότερο οι πραγματικοί πολιτικοί, άνδρες και γυναίκες.

Ενας από αυτούς είναι και ο Νάσος Αλευράς που δίνει ανελλιπώς το παρών του στην Βουλή από το 1994.

Ακολουθεί απόσπασμα από την εφημερίδα "Αγορά της Κυψέλης".


Όσο για το Νάσο Αλευρά ανεπιφύλακτα συνιστούμε στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθήνας να τον ψηφίσουν, γιατί εκτός από το ότι είναι συμπατριώτης μας, είναι ένας αδαμάντινος χαρακτήρας, υπερέντιμος και νέος. Ο Νάσος Αλευράς αποτελεί μια από τις ελπίδες της Ελλάδας μας, αφού είναι άνθρωπος σύγχρονος, ευγενικός, ευπροσήγορος, μορφωμένος, ένας πολιτικός με αρχές αναθρεμμένος με τις ελληνικές, οικογενειακές αρχές. Το ότι αποτελεί από τους κύριους μοχλούς του ΠΑΣΟΚ σήμερα, και το ότι κατά το παρελθόν χρησιμοποιήθηκε ως υφυπουργός πολιτισμού αρμόδιος για τα ολυμπιακά έργα είναι ακόμη μια απόδειξη ότι ο Τριπολιτσιώτης, ο Αρκάδας Νάσος Αλευράς είναι δραστήριος, εργατικός και αποτελεσματικός.

Όμως ας κάνουμε μια αναδρομή στο βιογραφικό του Νάσου.

Είναι εγγονός από τη μητέρα του Ελένη Αλευρά του αείμνηστου επί 25ετία Γυμνασιάρχη Αθανασίου Τσουτσάνη. Γιαγιά του η Λεβειδιώτισσα Αικατερίνη Αναγνωστοπούλου, της οποίας η μητέρα ήταν αδελφή του μεγάλου Αρκάδα πολιτικού Θεοδ. Τουρκοβασίλη. Ο Νάσος Αλευράς παρακολούθησε τις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου στην Τρίπολη.
Το 1980 ήταν φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθηνών. Το 1983 χρημάτισε πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου της Νομικής Σχολής και το 1984-5 εκπρόσωπος των φοιτητών στη σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ. Το 1985 γίνεται πτυχιούχος της Νομικής. Το 1986 είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών με ειδικότητα στο Ποινικό Δίκαιο. Δύο φορές εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων. Το 1990 συμμετείχε σε επιστημονικό συνέδριο του Harvard ως ομιλητής με θέμα την Ελλάδα.

Το 1994 εκλέγεται βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Το 1996 εκλέγεται μέλος του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γραμματέας του τομέα επικοινωνίας Το 1996 επανεκλέγεται βουλευτής της Α΄ Αθηνών (4Ος κατά σειρά). Το 1998 καλείται στη Γαλλία από τη Γαλλική κυβέρνηση ως «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ». Το 1998 εκλέγεται κοσμήτωρ του προεδρείου του ελληνικού κοινοβουλίου. Το 1999 γίνεται μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και της ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Το 2000 επανεκλέγεται βουλευτής και ορίζεται υφυπουργός πολιτισμού με αρμοδιότητα τα Ολυμπιακά Έργα.Το 2004 και το 2007 επανεκλέγεται βουλευτής στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών.


Ο Νάσος διαθέτει σπάνιο χαρακτήρα, το στυλ πολιτικού του μέλλοντος, του ηθικού, του έντιμου, φιλαλήθη και ρεαλιστή. Υπεραγαπά την Τρίπολη και την επισκέπτεται πολλές φορές με την οικογένειά του (τη σύζυγό του δικηγόρο Βενετία και τα τρία τους παιδιά).


Για το Νάσο Αλευρά όταν πρόκειται για Τρίπολη και Αρκαδία δεν υπάρχουν χρώματα.
Οι Αρκάδες και Τριπολίτες της Αθήνας ας πυκνώσουν τις τάξεις του Ν. Αλευρά. Δε θα τους διαψεύσει. Είναι νέος γεμάτος ελπίδες και φιλοδοξίες. Είναι άξιος πρεσβευτής της Αρκαδίας μας . Τον αποδέχεται όλη η Ελλάδα.


Είναι στο χέρι μας, εμάς των Αρκάδων της Α΄ Αθήνας να δώσουμε την πρωτιά της Α΄ Αθήνας στο δικό μας ΝΑΣΟ ΑΛΕΥΡΑ. Ας το πράξουμε με ήσυχη συνείδηση .ότι ψηφίζουμε όχι μόνο ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ αλλά και ένα ικανότατο Αρκάδα που θα μας εκπροσωπήσει επάξια στη Βουλή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από "αδαμάντινος χαρακτήρας, υπερέντιμος κτλ." ο κ.Νάσος Αλευράς είναι όπως φαίνεται και οπαδός της πολυεθνοτικής μετάλλαξης της Ελλάδας. Απόδειξη η υποστήριξη που προσέφερε στο παρελθόν στην πρώην διευθύντρια του 132ου Δημοτικού σχολείου Γκράβας: http://www.132grava.net/node/7

Για τον ρόλο της κυρίας αυτής:

http://www.greekalert.com/2009/06/blog-post_14.html
http://www.e-grammes.gr/article.php?id=3566


Κομμάτι δύσκολο λοιπόν να πιστέψει κανείς ότι ο κ. Νάσος Αλευράς όντως ασπάζεται τις "ελληνικές, οικογενειακές αρχές". Αντιθέτως, μάλλον για την κατεδάφισή τους εργάζεται μαζί με τους Γιωργάκη, Διαμαντοπούλου, Κοππά, Λαμπρινίδη, Δαμανάκη και όλους τους γνωστούς λάτρεις του "πολυπολιτισμού", "αντιεθνικισμού", "αντιρατσισμού" κτλ. που έχουν καταλάβει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ που κάποτε υπερασπιζόταν την Ελλάδα και σήμερα επιδιώκει με λύσσα να γκρεμίσει ό,τι έχει απομείνει απ' αυτή...