ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Αννα Βαγενά, μιά σωστή επιλογή για την Αθήνα.


Μιά ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα είναι αυτή της Αννας Βαγενά ατην Α'Αθήνας.

Η Αννα αν και προερχόμενη από την κομμουνιστογενή αριστερά, ήταν από τους πολίτες της Αθήνας που τόλμησε να ορθώσει το ανάστημα της στην υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου της πόλης από τους λαθρομετανάστες, τα πρεζάκια και τους υπόλοιπους περιθωριακούς.

Η στάση της αυτή βέβαια είχε προσωπικό κόστος, αφού το συγκρότημα Λαμπράκη και ο υπάλληλος τους Γιάννης Χάρης που αρθρογραφεί με αποκλειστικό στόχο να μας πείσει ότι η πολυπολιτισμικότητα είναι το υπέρτατο καλό, την αποκάλεσε ούτε λίγο, ούτε πολύ, φασίστρια.

Εγώ από την πλευρά μου δηλώνω ότι αν είναι όλοι οι φασίστες σαν την Αννα, τότε είμαστε όλοι μας φασίστες.

Η ισοπεδωτική λογική των "νεοαριστερών" του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο,είναι αυτή που θα καταδικάσει το κόμμα τους στην ανυπαρξία.


Δεν κατάλαβαν και είναι φανερό ότι ακόμα δεν αντιλαμβάνονται, το κόστος της επιλογής τους να αντιταχθούν στην θέληση της Ελληνικής κοινωνίας που εδώ και πολύ καιρό φωνάζει πως δεν πάει άλλο η κατάσταση.

Οσο ο Τσίπρας και οι στρατευμένοι διανοούμενοι που τον στηρίζουν, προωθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης στην Ελλάδα, τόσο οι πολίτες θα τους τιμωρούν. Ως εδώ και μη παρέκει με την εκφυλισμένη και πουλημένη "ρόζ" αριστερά που έχει ξεπουλήσει εδώ και καιρό τους αγώνες του λαού και αγωνίζεται πλέον μόνο για τα δικαιώματα των ομοφυλόφυλων, των λαθρομεταναστών, των ναρκομανών, ενώ υπερασπίζεται με νύχια και δόντια οτιδήποτε ανθελληνικό.

Αυτήν την ξεφτιλισμένη αριστερά θα τιμωρήσει ο Ελληνικός λαός στις 4 Οκτωβρίου.

Ο σταυρός στο πρόσωπο της Αννας Βαγενά είναι σίγουρα μιά σωστή επιλογή στην Α'Αθήνας.

Μιά επιλογή που αποδεικνύει ότι υπάρχει και η αριστερά που αφουγκράζεται τα προβλήματα του λαού και συμμετέχει ενεργά στην λύση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: