ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Η...σύζυγος Πασχάλη και πάλι υποψήφια.Κακόμοιρε Πασχάλη έτσι και εκλεγεί σε βλέπω ανασκολοπισμένο στην πλατεία Συντάγματος!!!!


Η αλήθεια είναι ότι μιά αδυναμία την έχω στην συγκεκριμένη κυρία.

Τρελλαίνομαι ειδικα για την διευκρίνιση της ότι είναι η σύζυγος Πασχάλη, έτσι ώστε να μην ξεχνά κανείς τα περσινά τους ξεφτιλίκια, όταν είχαν πιάσει στασίδι στα μεσημεριανάδικα με αφορμή το κέρατο του συζύγου Πασχάλη.

Παρ'όλα αυτά η κυρία Αρβανιτίδη περηφανα ξαναζητά την ψήφο του Ελληνικού λαού,ώστε με μόνο της προσόν αυτό της συζύγου Πασχάλη και δη απατημένης,να προσφέρει κι αυτή στο οικοδόμημα της Ν.Δ.

Δυστυχώς για το κόμμα που μας κυβέρνησε σχεδόν πεντέμισι χρόνια, όταν φτάνει στο επίπεδο να χρίζει υποψήφιους βουλευτές ανθρώπους, που δεν διστάζουν να κάνουν την ζωή τους reallity για τις κουτσομπολίστικες εκπομπές, μάλλον έχει ακουμπήσει τον πάτο της απελπισίας.

Εύγε και πάλι εύγε στα φαεινά μυαλά της Ρηγίλλης που μετά από πολλή σκέψη αποφάσισαν να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. προσωπικότητες του βεληνεκούς της συγκεκριμένης κυρίας, της ανυπέρβλητης Μαρίνας Τσιντικίδου και του τιτανοτεράστιου Ρόμπερτ Ουίλιαμς που μετά το τραγούδι το έριξε στο κυνήγι των ΟΥΦΟ.

Είναι δεδομένο ότι με βουλευτές αυτού του επιπέδου, η Ν.Δ. έχει πολλές πιθανότητες, όχι βέβαια να γίνει ξανά κυβέρνηση, αλλά να δώσει την ευκαιρία σε κέθε πικραμένο να ρίξει το γέλιο της αρκούδας.

Αντε και εις ανώτερα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: