ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Η ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.


Μπορεί στις 83.195 ψήφους που έλαβε η Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν στις νομαρχιακές εκλογές του 2006, να συμπεριλαμβάνονται αρκετές χιλιάδες ψήφων από τους χριστιανούς συμπατριώτες της, αλλά η υποψήφια υπερνομάρχης Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης δεν δίστασε να υπερασπιστεί εκδότες τουρκόφωνης εφημερίδας της Θράκης, που χαρακτήρισε τους χριστιανούς ως τους πιο … «στυγερούς εχθρούς των μουσουλμάνων Τούρκων».

Η συνέχεια ΕΔΩ από το άρθρο του Παναγιώτη Σαββίδη στο http://www.zougla.gr/


Σύμφωνα με μαρτυρίες η κυρία Καραχασάν,εξέχων μέλος της μουσουλμανικής κοινότητας,έχει εντείνει τελευταία,άγνωστο με ποίου εντολές,τις επιθέσεις της κατά μελών της πομακικής μειονότητας που δεν αποδέχονται για τους εαυτούς τους τον χαρακτηρισμό ως Τούρκοι.
Το δε τοπικό ΠΑΣΟΚ,αλλά και ο πρόεδρος του σιωπούν και ανέχονται την προκλητική της συμπεριφορά.

Για να μην ξεχνιόμαστε,η εν λόγω Κυρία ήταν προσωπική επιλογή του Παπανδρέου για την υπερνομαρχία της Ξάνθης.

Ελπίζουμε τώρα να έχει μετανοιώσει για μιάν ακόμα ατυχή επιλογή του.

Εκτός και αν δεν ήταν απόλυτα δική του η επιλογή.

Ισως έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι την επιλογή Καραχασάν την επέβαλλαν τότε στον ΓΑΠ,κάποιοι....υπερατλαντικοί φίλοι του.

Οχι βέβαια ότι αυτό του δίνει ελαφρυντικά.

Απλά αποδεικνύει την εξάρτηση του από διάφορους κύκλους,όχι ιδιαίτερα φιλικούς προς την χώρα μας.Και καταδεικνύει περίτρανα την επικινδυνότητα που εμπεριέχει η παραμονή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

Zorba the Greek είπε...

Η κυρία Καραχασάν, εξ όψεως, μου είναι συμπαθής. Αυτά όμως που ακούω και διαβάζω στα ΜΜΕ γιά τη δράση της εκεί στην όμορφη Θράκη δε συμβαδίζουν με αυτή την φαινομενική συμπάθεια. Αν πράγματι είπε τέτοιες φράσεις είναι διπλά απαράδεκτη - διότι υπήρξε υποψήφια υπερνομάρχης ζητώντας την ψήφο ΟΛΩΝ των πολιτών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Προσωπική επιλογή του Παπανδρέου; Σσσσ, μην τα γράφεις δημόσια αυτά ρε Θόδωρε. Θέλεις να βγεί κανένας Πάγκαλος και να σε υβρίσει; ;)

theodore είπε...

@zorba the greek
Την έχω φάει την κρυάδα από τον Πάγκαλο.
Οπότε ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.