ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ...ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!


Ξεσηκώθηκαν αυτές τις ημέρες οι υπερασπιστές των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων πρέπει να γίνονται σεβαστές,ουρλιάζουν δεξιά κι αριστερά.

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι σημαντικό.

Να γίνονται σεβαστές όλες οι προτιμήσεις,ακόμα και οι διαστροφικές;

Ως γνωστόν η παιδοφιλία θεωρείται κακούργημα και τιμωρείται αυστηρά.

Οι ίδιοι οι παιδόφιλοι ισχυρίζονται ότι είναι ασθενείς και δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι'αυτό.

Είναι όμως κι αυτή μιά σεξουαλική επιλογή,έτσι δεν είναι;

Δεν εμπίπτει η συγκεκριμένη σεξουαλική προτίμηση στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;

Είμαι σίγουρος ότι οι περισότεροι θα συμφωνήσετε πως όχι.

Κι όμως κάνετε λάθος,αφού το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης έχει εγκρίνει με απόφαση του το δικαίωμα της ύπαρξης ενός πολιτικού κόμματος στην Ολλανδία,του PNVD ή γνωστότερου ως κόμμα των παιδεραστών,επικαλούμενο την προστασία της ελευθερίας της έκφρασης.

Θα σας παραθέσω αποσπάσματα από μιά συνέντευξη που έδωσε ο Norbert de Jonge,ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος στον δημοσιογράφο Δημήτρη Αγγελίδη.


Περιμένατε τις αντιδράσεις;

Φυσικά · τα θέματα που αναδεικνύουμε είναι πολύ ευαίσθητα. Μας εξέπληξε όμως ότι τόσος κόσμος, ανάμεσά τους βουλευτές, ζήτησαν να απαγορευτεί το κόμμα. Δεν συνειδητοποιούν ότι έτσι αντιμάχονται τη δημοκρατία.



Και με τον ακτιβισμό πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε;

Ήμουν πολύ νέος. Σκέφτηκα ότι είχα την ευκαιρία να δείξω στον κόσμο ότι έχει λανθασμένη εικόνα για τους παιδόφιλους. Τους βλέπει σαν γέρους που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορέξεις τους σε παιδάκια, ή, σπανιότερα, σαν 20άρηδες, που είναι ψυχικά άρρωστοι και πρέπει να κλειστούν σε ίδρυμα. Εγώ θέλησα να δείξω μια άλλη εικόνα. Ότι δεν είναι όλοι οι παιδόφιλοι τέρατα, ούτε κακοποιούν παιδιά.


Ακούγεται πάντως περίεργο ότι η Ολλανδία είναι φασιστική. Θεωρείται μια από τις πιο φιλελεύθερες χώρες. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι παραείναι φιλελεύθερη.

Ήμασταν φιλελεύθεροι παλιά. Το 2002 τα παιδιά είχαν σεξουαλικές ελευθερίες από 12 χρονών, όπως ισχύει σήμερα στο Μεξικό, στη Χιλή, και αλλού. Το 1998 η παιδική πορνογραφία ήταν νόμιμη. Όλα αυτά αλλάζουν, αρχίζοντας με την κυβέρνηση της δεξιάς και τώρα των Χριστιανοδημοκρατών. Γνωρίζετε, φαντάζομαι, τις περιοχές με τα κόκκινα φώτα στις πόλεις της Ολλανδίας. Τώρα θέλουν να τις βγάλουν έξω από τις πόλεις.



Κάποιοι λένε ότι συμπεριλαμβάνετε αυτά τα θέματα στο πρόγραμμα για να συγκαλύψετε το γεγονός ότι υποστηρίζετε την παιδοφιλία.

Όχι, καθόλου. Δεν συγκαλύπτουμε τίποτα. Είμαστε υπέρ της χειραφέτησης των παιδόφιλων και της αποδοχής της παιδοφιλίας. Πρέπει κάποια στιγμή η κοινωνία να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ των παιδόφιλων και εκείνων που κακοποιούν παιδιά



Υποστηρίζετε ότι η παιδική πορνογραφία δεν πρέπει να απαγορεύεται.

Ναι. Θεωρούμε την απαγόρευσή της μια μορφή λογοκρισίας. Λένε ότι η παιδική πορνογραφία είναι αηδιαστική. Ίσως και να είναι. Σήμερα μπορείς να δεις στο Ιντερνετ τόσα και τόσα αηδιαστικά, που δεν απαγορεύονται. Όποιος δεν θέλει, δεν είναι αναγκασμένος να κοιτάζει την παιδική πορνογραφία

===================================================================

Για όσους αντέχουν να την διαβάσουν ολόκληρη:http://www.dimitrisangelidis.com/texts/pnvd.html



θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις θέσεις του κόμματος,όπως π.χ. να επιτρέπεται στα παιδιά από την ηλικία των 12 να συνάπτουν σεξουαλικές σχέσεις.


Εδώ δείτε την διαμαρτυρία που οργάνωσε Το χαμόγελο του παιδιού,τονίζοντας πολύ σωστά ότι η ελευθερία της έκφρασης που επικαλέστηκε το Διεθνές Δικαστήριο για να νομιμοποιήσει τους παιδεραστές,λειτουργεί εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.



Το σημαντικότατο διακύβευμα λοιπόν είναι αν μπορούν τα λεγόμενα "ανθρώπινα δικαιώματα" να λειτουργούν ως ασπίδα υπεράσπισης κάποιων ελάχιστων μειοψηφιών ώστε να επιβάλλουν τα πιστεύω τους στην πλειοψηφική θέληση της κοινωνίας.

Σκεφτείτε ότι πρίν 50 χρόνια θα εθεωρείτο αδιανόητο να μπορούν δυό άνδρες να παντρεύονται ή ακόμα και να φιλιούνται δημοσίως.

Σήμερα αυτό θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό και νόμιμο σε πολλές χώρες.

Ισως μετά από 50 ακόμα χρόνια να θεωρείται φυσιολογική και η παιδοφιλία ή η κτηνοβασία.

Οσο κλείνουμε τα μάτια μας σ'αυτόν τον παραλογισμό που κάποιοι political correct ονομάζουν υπεράσπιση των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων",τόσο οι κίνδυνοι για ηθική εξαθλίωση των κοινωνιών θα αυξάνουν με το πέρασμα του χρόνου.

Το δε κόλπο τους είναι γνωστό.Οσοι διαφωνούν βαφτίζονται αναχρονιστές,ρατσιστές,σεξιστές,ομοφοβικοί,ξενόφοβοι και πάει λέγοντας.

Οσοι συμφωνούν βαφτίζονται πρωτοπόροι,εκσυγχρονιστές,μοντέρνοι,"αριστεροί".

Αν λοιπόν αυτός είναι ο προοδευτισμός και η "αριστερά" του 21ου αιώνα,είναι σίγουρο ότι η δεξιά θα σαρώνει παντού για πολλά,πολλά χρόνια ακόμα.




9 σχόλια:

Swell είπε...

Kαλησπέρα, από το απόσπασμα που παραθέτεις είδα ότι ο τύπος κάνει διάκριση μεταξύ παιδοφιλίας και παιδικής κακοποίησης. Ομολογώ ότι το παιδόφιλος μου ακούγεται περίεργα. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Όποιος δεν αγαπάει (όλα) τα παιδιά με (τον πιο) αγνό τρόπο, αλλά τα βλέπει σαν σεξουαλικά αντικείμενα, είναι διεστραμμένος και στην πυρά.

theodore είπε...

@swell
Αγαπητέ φίλε,το ερώτημα μου είναι που αρχίζουν και που τελειώνουν τα λεγόμενα "ανθρώπινα δικαιώματα";
Δημοκρατία είναι η επιβολή της πλειοψηφίας στην μειοψηφία.
Καλώς,κακώς έτσι είναι.
Ειδάλλως ο καθένας μας θα ιδρύσει και ένα σύλλογο ή κόμμα με τα πιο ακραία αιτήματα και θα απαιτεί την συμπαράσταση και την στήριξη των υπολοίπων.
Οπως φτάξανε οι Ολλανδοί παιδόφιλοι κόμμα,θα μπορέσει κάποιος άλλος π.χ. να φτιάξει κόμμα κτηνοβατών,γιατί όχι;
Με το σκεπτικό των δικαστηρίων,θα πρέπει να νομιμοποιηθεί.
Με το σκεπτικό της πλειοψηφίας των πολιτών όμως,όχι.
Βασικός κανόνας είναι ότι η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του διπλανού.
Οσοι καμώνονται ότι δεν το καταλαβαίνουν,απλά υποκρίνονται.
Οι κοινωνίες και τα Κράτη θέτουν κανόνες ώστε να μπορούν οι πολίτες να προστατεύονται από φαινόμενα καταχρηστικά και αντικοινωνικά.
Αυτός ο άκρατος φιλελευθερισμός,ότι όλοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ότι γουστάρουμε,πιστεύω ότι είναι καταδικασμένος να αποτύχει.
Κι ας μην ξεχνάμε ότι μεγάλα εγκλήματα όπως ο βομβαρδισμός της Σερβίας και η θανάτωση χιλιάδων αθώων,έγιναν με πρόσχημα την υπεράσπιση των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφεις είναι ξεκάθαρη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Τι σχέση έχει η ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία; Τα μπλέκετε ΟΛΑ ΜΑΖΙ προκειμένου να πετύχετε τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ πολιτικές σας, υποκριτές! Βάζω στοίχημα πως είσαι μέλος του ΛΑΟΣ, απ' αυτούς που διαβάζουν τον ΣΤΟΧΟ κάθε μέρα και βλέπουν τον κάθε ΑΝΘΙΜΟ σαν Θεό. Ούτε Θεός, ούτε αφέντης.

Απόλυτη ελευθερία στον σεξουαλικό προσανατολισμό - όχι στην αντιδραστική δεξιά.

theodore είπε...

@σύριζα
Δεν πιστεύω να περιμένεις απάντηση σ'αυτό το παραλήρημα σου;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μπερδεύετε δύο ανόμοια πράγματα;
Ίδιο πράγμα είναι ο γκέι με τον παιδόφιλο;
Στους γκει έχουμε δύο ανθρώπους οι οποίοι είναι συνειδητοποιημένοι σεξουαλικά και ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ να είναι έτσι και να ζουν μαζί.
Στον αντίποδα, ο κάθε παιδόφιλος ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑΙ το οποιοδήποτε παιδί για να ικανοποίησει τα πάθη του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συναινεί και το παιδί.
Ποια είναι η ομοιότητά τους λοιπόν;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ένα ζήτημα που απασχολεί μία μερίδα ατόμων και έστω και με τρόπο κινηματογραφικό (γάμος στην Τήλο)έδωσαν και υπόσταση με τη βούλα της Πολιτείας, πρέπει να απασχολεί το σύνολο της κοινωνίας; Δεν με ενοχλούν οι ομοφυλόφιλοι με ενοχλούν αυτοί που η μοναδική τους έννοια είναι να προκαλούν το σύνολο με τα τερτίπια και τα πάθη τους. Θεωρώ ότι δόθηκε εξαιρετική ανοχή στην κιτσάτη προβολή τους, χωρίς καμία αντίδραση. Μήπως θέλουν να δοκιμάσουν τα όρια μας; Όσο για την αντιστοιχία με την παιδοφιλία να θυμίσω ότι κατά τα λεγόμενα των εκπροσώπων-μαϊντανών στην TV, μέλημά τους ειναι τώρα ο "ριρής" και το "που@#$ακι" που κοροϊδεύουν στο σχολείο. Μήπως αυτά δεν είναι παιδιά;;;

theodore είπε...

Να επαναλάβω ότι προσωπικά δεν έχω κανένα,μα κανένα πρόβλημα με την θέληση δύο ανθρώπων του ίδιου φύλου να ζήσουν μαζί,να δημιουργήσουν μαζί,να γεράσουν μαζί.
Εκεί που διαφωνώ είναι η επιμονή τους στον γάμο.
Κι αυτό γιατί ενώ θα μπορούσαν με το σύμφωνο συμβίωσης να τακτοποιήσουν τα κληρονομικά και τα περιουσιακά,αυτοί επιμένουν στην λέξη γάμος,που είναι σίγουρο ότι θα φέρει κατόπιν και την λέξη υϊοθεσία.
Το να παίζουμε με παιδικές ψυχές είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα.
Κι αυτοί αυτό κάνουν.Θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά ως πειραματόζωα για να αποδείξουν ότι η ναατροφή των παιδιών από ομοφυλόφιλους είναι κάτι φυσιολογικό.
Αυτή η διεκδίκηση εκ μέρους τους των πάντων είναι που τρομάζει.
Και φυσικά το μένος τους εναντίον όλων των άλλων.
Οσο για τους παιδόφιλους,αν διαβάσετε το πρόγραμμα του Ολλανδικού κόμματος θα δείτε ότι ζητάνε να μπορούν τα παιδιά από την ηλικία των 12 να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ενήλικους.
Εννοοείται φυσικά ότι μιλούν κι αυτοί για συναινετικό σέξ.
Αν λοιπόν κάποιες κοινωνίες νομιμοποιήσουν τις επιδιώξεις τους,θα μπορούν να σχετίζονται με μικρά παιδιά από την ηλικία των 12.
Οι άνθρωποι είναι πονηροί όπως καταλαβαίνετε.
Θέλουν να τα κάνουν όλα με τον νόμιμο τρόπο,για να μην τους κατηγορήσει κανείς.
Σίγουρα οι κοινωνίες σήμερα δεν είναι έτοιμες για τέτοιου είδους νομοθετήματα.Αλλά ποιός ξέρει σε 30,40,50 χρόνια.
Ουτε για τους γάμους των ομοφυλόφιλων ήταν έτοιμες πρίν 50 χρόνια.Αλλά ήλθε το πλήρωμα του χρόνου που κι αυτό πλέον έγινε συνηθισμένο.
Συμπέρασμα:Το πρόβλημα δεν είναι η ύπαρξη των ομοφυλόφιλων,ούτε περισότερο η ζωή τους.
Το πρόβλημα είναι ότι σιγά,σιγά το ένα φέρνει το άλλο,μέχρι να επιστρέψουμε σε εποχές που οι άνθρωποι σε αγέλες έκαναν τα πάντα με τους πάντες.
Αν αυτό είναι το ζητούμενο για τον κόσμο μας,λυπάμαι τους ανθρώπους του μέλλοντος.

Ανώνυμος είπε...

Η Ομοφυλοφιλία, η παιδοφίλια , η κτηνοβασία και άλλα ανήκουν στις παραφιλίες. Καλά κανει και το συνδέει γιατι ένα ποσοστό παιδόφιλων είχαν καποια ομοφυλοφιλική ερωτική επαφή, αλλά να μη ξεχνάμε οτι οι ψυχίατροι δεν μπορουν να τους κανουν καλά τους παιδόφιλους και οτι το 90% των παιδόφιλων ειναι ετεροφυλόφιλοι και υπεράνω πάσης υποψίας.

Ανώνυμος είπε...

Σε μια μεγάλη έρευνα με 2429 καταγραφές παιδόφιλων ανδρών, μόλις 7% των παιδόφιλων ομολόγησαν ότι βίωναν αποκλειστική σεξουαλική έλξη για παιδιά. Επίσης, σε ποσοστό ως 40% είχαν ομοερωτικές τάσεις, δηλαδή έλξη για παιδιά του ίδιου φίλου. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον δεδομένο καθώς το ποσοστό αυτό ξεπερνά κατά πολύ το αναμενόμενο ποσοστό ομοφυλοφιλίας στον γενικό πληθυσμό (11-13%). Οι ομοερωτικοί παιδόφιλοι προτιμούν παιδιά 10 έως 13 ετών, ενώ οι ετεροερωτικοί προτιμούν παιδιά 8 έως 10 ετών.
Τα παιδιά μικρότερα των 12 ετών κακοποιούνται, στατιστικά, πρωινές (8πμ) και απογευματινές ώρες (3-6μμ). Τα παιδιά 12 εως 17 ετών φαίνεται ότι κακοποιούνται συχνότερα μεταξύ 8μμ και 2πμ, δηλαδή με την ίδια χρονική κατανομή της ενήλικης σεξουαλικής δραστηριότητας. http://www.psixologikosfaros.gr/article_det.asp?artid=1961