ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ.ΣΑΜΠΑΝΙΑ,ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!






Ξεκινούν οσονούπω οι εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Οι παγκόσμιοι σοσιαλιστές (τρομάρα τους),θα μιλήσουν για την κλιματική αλλαγή,για την μετανάστευση και την φτώχεια.
Πως μπορείς τώρα να νοιώσεις την φτώχια των λαών μέσα στην χλιδή του Grand Resort,τρώγοντας χαβιάρι και πίνοντας Γαλλική σαμπάνια είναι μιά πικρή σκέψη.



Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι φουκαράδες δεν έβρισκαν πηγές χρηματοδότησης (3.000.000 ευρώ θα κοστίσει το πανηγυράκι) και αναγκάστηκαν να ζητήσουν την συνδρομή της Νομαρχίας.Η οποία απλόχερα συνέδραμε με 500.000.Αλλες 500.000 ευρώ πρόσφερε η Βουλή των Ελλήνων με απόφαση του Δημήτρη Σιούφα.



Είπαμε σύντροφοι,η φτώχια θέλει καλοπέραση,αλλά μήπως το παραξηλώνετε;
Αυτό πάντως που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η εμμονή του προέδρου της Σ.Δ. αξιοσέβαστου κυρίου Παπανδρέου στον όρο "παγκόσμια διακυβέρνηση".
Εχουμε γράψει αρκετές φορές για τα σχέδια κάποιων συγκεκριμένων κύκλων,τα οποία απ'ότι φαίνεται υπηρετούν άριστα τόσο ο ΓΑΠ όσο και κάποιοι άλλοι.
Ενας από τους υποστηρικτές της "παγκόσμιας διακυβέρνησης" είναι και ο Γιώργος Αλογοσκούφης.
Να είναι σύμπτωση άραγε ότι τόσο ο ΓΑΠ όσο και ο Αλογοσκούφης είναι τακτικοί θαμώνες της περιβόητης Λέσχης Bilderberg;
Ρίχτε μιά ματιά
ΕΔΩ για τις απόψεις του κυρίου Αλογοσκούφη,ο οποίος δεν μου μοιάζει για Σοσιαλιστής κι όμως στο συγκεκριμενο ζήτημα ταυτίζεται απόλυτα με τις ιδέες που προωθεί η Σοσιαλιστική Διεθνής.



Ας δούμε και κάποια αποσπάσματα από πρόσφατες ρήσεις του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.






"Μιλάτε για θέματα ειρήνης, υγείας, εκπαίδευσης, αειφόρου ανάπτυξης, παγκόσμιας διακυβέρνησης. Πιστεύω ότι θα υπήρχε μεγαλύτερη ευαισθησία, αν η διακυβέρνηση του κόσμου βρισκόταν στα χέρια των γυναικών."



================================================================



"Ένα βασικό πρώτο θέμα είναι η κλιματική αλλαγή και η ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης, ώστε να αντιμετωπιστούν τα νέα προβλήματα που δημιουργούνται από αυτή την τεράστια και επικίνδυνη εξέλιξη. Το ευρύτερο θέμα το οποίο έχουμε ως τίτλο είναι «Παγκόσμια αλληλεγγύη, το θάρρος να κάνουμε τη διαφορά». "



=================================================================



Δημοσιογράφος:Συνεπώς, υπάρχει ανάγκη για έναν νέο διεθνισμό...
Γ.Παπανδρέου:«Αρα, στο νέο μας όραμα υπάρχει η απαίτηση ενός νέου διεθνισμού υπέρ μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης. Μιας δημοκρατικής διακυβέρνησης που θα μπορεί να διασφαλίζει και τη συμμετοχή των λαών -να ακούγονται οι φωνές τους- αλλά και να αντιμετωπισθούν με ανθρώπινο τρόπο τα τεράστια προβλήματα ανισότητας, φτώχειας, επιδημιών, υποβάθμισης του περιβάλλοντος, συγκρούσεων κ.λπ.



===================================================================



"Η επιστροφή στον Κέινς είναι δεδομένη, αλλά απαιτεί και μια νέα δημοκρατική παγκόσμια διακυβέρνηση, με ισχυρούς θεσμούς ρύθμισης και εξισορρόπησης των μεγάλων ανισοτήτων και περιορισμό της επικίνδυνης συσσώρευσης πλούτου και εξουσίας στα χέρια λίγων και, ουσιαστικά, ανεξέλεγκτων παραγόντων.



===================================================================



Γι' αυτό, για μας, είναι προτεραιότητα σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση να αντιμετωπίσουμε και το θέμα της μετανάστευσης. Οι ρυθμίσεις, οι κανόνες, είναι ο μόνος τρόπος να εγγυηθούμε σιγουριά και ασφάλεια, αλλά και ανθρωπιά και για την κοινωνία της υποδοχής, αλλά και για το μετανάστη.



====================================================================



Δηλαδή για να καταλάβω εφ'όσον ο ΓΑΠ εκλεγεί πρωθυπουργός της Ελλάδας,αντί να προωθεί τα εθνικά συμφέροντα θα εργάζεται για την επικράτηση της λεγόμενης "παγκόσμιας κυβέρνησης".



Ποιός θα είναι ο ρόλος της χώρας μας σε μιά τέτοια κυβέρνηση;



Ποιοί θα αποφασίζουν για τα σημαντικά θέματα της καθημερινότητας μας;



Ποιοί θα καθοριζουν την στάση μας απέναντι στην Τουρκία,στα Σκόπια,στην Αλβανία,στο Κόσοβο;



Ποιός ρώτησε τους πολίτες και κυρίως τους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ αν συμφωνούν με αυτές τις αποψεις του αρχηγού;



Γιατί ο αρχηγός θεωρεί αυτές τις απόψεις ως ιδεολογικό ευαγγέλιο,ενώ είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι αποτελούν τραγική μειοψηφία στην πατρίδα μας;



Πως συμβαδίζει η εμμονή του στην "παγκόσμια διακυβέρνηση" με το "Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες";



Είαι δυνατόν Ελληνας πολιτικός να λέει τέτοιες αηδίες και να μην τον έχουνε πάρει ακόμα με τις ντομάτες οι πολίτες;Η τον έχουν πάρει ήδη;



Τι ανοησίες είναι αυτές;Ποιός του επιβάλλει και με τι ανταλλάγματα αυτές τις απόψεις;



Ποιοί τον καθοδηγούν;Ποιοί εν τέλει κρύβονται από πίσω του;



Πολλά τα ερωτήματα που γεννιούνται.
Υ.Γ. Ευχόμαστε στα blogs που προσκλήθηκαν στο Συνέδριο της Σ.Δ. δηλαδή το 221.gr, η γενιά των 700 ευρώ, το πολιτικό blog και το πρόχειρο τετράδιο καλή δουλειά.
Θα θέλαμε όμως ειλικρινά έστω ένας από τους εκλεκτούς συνιστολόγους να απευθύνει την κρίσιμη ερώτηση στον ΓΑΠ.Τι ακριβώς εννοεί με τον όρο "παγκόσμια διακυβέρνηση".
Μήπως είναι κάτι καλό τελικά και τσάμπα του σέρνουμε τόσα του ανθρώπου.
Γνωρίζω εκ των προτέρων βέβαια ότι αυτό που ζητώ είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί,μιάς κι αν ήθελε ο ΓΑΠ να απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις θα επέλεγε κάποιους άλλους bloggers και όχι τους συγκεκριμένους.Αλλά κουβέντα να γίνεται....
Ετσι κι αλλιώς τα παιδιά θα περάσουν υπέροχα στο μαγευτικό Grand Resort.
Ενα περιβάλλον που σίγουρα ευνοεί προβληματισμούς για σοβαρότατα θέματα όπως η καταπολέμηση της φτώχιας ή η υπερθέρμανση του πλανήτη.










14 σχόλια:

blogger είπε...

Ουφ.. πάλι με αυτό το "παγκόσμια διακυβέρνηση". Το θέμα το έχουμε εξαντλήσει και σε παλαιότερο ποστ σου.
Γιατί δεν ζήτησες να πάρεις μέρος κι εσύ σαν blogger, για να κάνεις την ερώτηση στον Παπανδρέου.
"Όμορφα" λόγια λες, πράξεις δεν βλέπω...

theodore είπε...

@KROGIAS
Γιατί μας ενημέρωσε κάποιος ότι μπορούμε να συμμετάσχουμε;
Τυχαία το έμαθα από post του Παπαχατζή.
Αν με προσκαλέσουν πολύ ευχαρίστως.
Αλλωστε όπως έγραψα,το περιβάλλον του GRAND RESORT σίγουρα εμάς τους σοσιαλιστές θα μας εμπνεύσει κατάλληλα.
Ξέρεις τι είναι να συζητάς τα προβλήματα των φουκαράδων αυτού του κόσμου ενώ μπουκώνεσαι με το Beluga και κατεβάζεις τις Moet;
Αλλο πράγμα αδερφέ.
Το μόνο που δεν ξέρω είναι πότε θα μας δείρουν.
Γιατί μ'αυτές τις προκλήσεις,το ξύλο θα το φάμε,να 'σαι σίγουρος.

blogger είπε...

Και τώρα δεν είναι αργά. Ζήτα το από τον Παναγιώτη Βρυώνη.

theodore είπε...

@krogias
Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί του.
Σ'ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

Zorba the Greek είπε...

Χα! Αυτό με το χαβιάρι στον τίτλο μου έφερε στο μυαλό μιά αλήστου μνήμης σκηνή στις ειδήσεις πριν λίγα χρόνια: έδινε συνέντευξη στους δημοσιογράφους έξω από το Μαξίμου ο τότε Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ.Πασχαλίδης. Είχε προηγηθεί γεύμα εργασίας της κυβέρνησης ή κάποια πολιτική δεξίωση. Όταν τον ρώτησαν τι περιείχε το γεύμα η απάντηση του Σοσιαλιστική υπουργού και βουλευτή ήταν η εξής: "συνηθισμένα πράγματα. ότι τρώνε όλοι οι έλληνες". Αργότερα μαθεύτηκε ότι έφαγαν σφυρίδα ποσέ, χαβιάρια, ελάφια, κρασιά και δε συμμαζεύεται.

Πάντως μην την παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τη Σοσιαλιστική Διεθνή, ούτε βέβαια το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και τις άλλες ενώσεις κομμάτων. Δε νομίζω πως παράγουν τίποτα άλλο παρά μόνο ευκαιρία γιά συζητήσεις φιλολογικού ενδιαφέροντος μεταξύ κονιάκ, φαγητού και διακοπών.

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον έχει η απαξίωση του συνεδρίου από τον Θαπατέρο... Το χαρακτήρισε "γραφικό"...
3.000.000 σε κάθε περίπτωση αποτελούν μεγάλη πρόκληση...

Ανώνυμος είπε...

Θόδωρέ μου,

η μετατροπή μας σε πολυπολιτισμική "σούπα" με επίσημη γλώσσα την αγγλική και έδρα της "παγκόσμιας κυβέρνησης" στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, αποτελεί παλαιό σχέδιο, που τώρα πια βρίσκεται σε εφαρμογή. Η Ελλάδα γι' αυτούς που εκπόνησαν και εφαρμόζουν το σχέδιο, αποτελεί λεπτομέρεια. Το μόνο που τους απασχολεί, αν τους απασχολεί κάτι, είναι αν π.χ θα "αναφερόμαστε" απευθείας στα "headquarters" ή στο παράρτημα των Βρυξελλών.
Εγώ πάντως νομίζω, ότι τα μεγάλα και μακρόπνοα σχέδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, οπότε ένας, έστω και μικρός, μαχητικός πυρήνας αγνών Ελλήνων πατριωτών, μπορεί να στείλει στο διάβολο κι αυτούς και τα σχέδιά τους.
Από 'κει και πέρα, συμφωνώ με τα ακανθώδη ερωτήματα που θέτεις και φυσικά δεν περιμένω να τα απαντήσει ο GAP και οι συν αυτώ. Το πολύ-πολύ αν τους τα θέσουμε, να πάρουμε απαντήσεις του τύπου "από την πόλη έρχομαι..".
Πάντως, όταν έρθει η ώρα της κρίσεως, ο κύριος πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, να είναι βέβαιος ότι θα καταταγεί με τα ερίφια. Σε περιπτώσεις προδοσίας, η ηλιθιότητα δεν προσδίδει ελαφρυντικά. Οι "χρήσιμοι" για τη νέα τάξη "ηλίθιοι", είναι εξίσου ένοχοι με τα αφεντικά τους.
Συνέχισε το σφυροκόπημα.

theodore είπε...

@zorba the greek
Απ' ότι διάβασα και ο Θαπατέρο δεν θα έρθει επειδή ακριβώς θεωρεί ότι η Σ.Δ.δεν προσφέρει απολύτως τίποτα πλέον.
Αλλά ρε γαμότο,σοσιαλισμός και χαβιάρι όπως και να το κάνουμε δεν ταιριάζουν.

theodore είπε...

@ανώνυμος
Ούπς,με πρόλαβες για τον Θαπατέρο.

theodore είπε...

@αριστείδης
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Αντίσταση στα σχέδια της Νέας Τάξης υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει.
Το πρόβλημα είναι ότι τα σχέδια τους είναι επιστημονικά σχεδιασμένα.
Αποχαυνώνουν τον κόσμο με την TV,του προσφέρουν άρτο και θεάματα για να ξεχνιέται,και διογκώνουν τα προβλήματα επιβίωσης σε τέτοιο βαθμό,που όλοι πλέον κοιτάνε πως θα δουλέψουν περισότερο για να τα βγάλουν πέρα.
Που καιρός για μελέτη,για περίσκεψη,για αγώνες.
Μας έκαναν την ζωή τόσο δύσκολη,με τελικό στόχο να τους πούμε κι ευχαριστώ όταν υλοποιήσουν τα σχέδια τους.
Δές την παγκόσμια επισιτιστική κρίση.
Την δημιούργησαν τα ανεπτυγμένα κράτη στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης με τα βιοκαύσιμα και τώρα συζητάνε να κάνουν μιά παγκόσμια κυβέρνηση για να λύσουν τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Παραμύθια της Χαλιμάς λέω εγώ.
Ακόμα και η περιβαλλοντική κρίση χρησιμοποιείται από τους επιτήδειους για να κάνουν bussines.
Αφού μόλυναν τα πάντα,αφού εκμεταλλεύτηκαν κάθε πηγή ενέργειας,τώρα οι ίδιοι θα μας πουλάνε τα δήθεν πράσινα οικολογικά προϊόντα,που θα είμαστε αναγκασμένοι να αγοράσουμε,ειδάλλως πάλι εμείς θα φταίμε που δεν θα έχουμε οικολογική συνείδηση.
Το δούλεμα είναι χοντρό,το θέμα είναι πόσοι μπορούν να το αντιληφθούν.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον όσοι είμαστε υπέρ της παγκόσμιας διακυβέρνησης μπορούμε να αισθανόμαστε καλύτερα.

theodore είπε...

@ανώνυμος
Μωρέ μιά χαρά σας βρίσκω.
Αφού γουστάρετε τον ρόλο του "χρήσιμου ηλίθιου",γιατί να χαλάτε την ζαχαρένια σας;
Αλλωστε ο κόσμος είναι γεμάτος πρόβατα που ακολουθούν τυφλά ότι τους υπαγορεύουν.
Κάποτε οι χρήσιμοι ηλίθιοι ανέβασαν τον Χίτλερ στην εξουσία,εδώ θα διστάσουν;
Η βλακεία ως γνωστόν είναι αήττητη.
Απλά ελπίζω ότι οι βλάκες όλο και θα λιγοστεύουν σ'αυτόν τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Μία πολύ καλή ατάκα από ΤΟ ΒΗΜΑ... "κάποιος θα έπρεπε να τους εξηγήσει (τους Σοσιαλιστές) ότι άλλο ηγενιά των 700 ευρώ και άλλο η διανυκτέρευση των 700 ευρώ..."!!!

theodore είπε...

@ανώνυμος 12.03
Καλό...:-)