ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Και οι gay χιμπατζήδες έχουν δικαιώματα!!!

Προς αξιότιμο δήμαρχο Τήλου ενταύθα.
Κύριε δήμαρχε,είμαστε ένα ομοφυλόφυλο ζευγάρι χιμπατζήδων.
Τα ονόματα μας είναι Τζίμπο και Τζάμπο.
Μάθαμε ότι στο νησί σας τελέσατε τους πρώτους gay γάμους της Ελλάδας,γι'αυτό λάβαμε το θάρρος να σας γράψουμε,ζητώντας σας να παντρέψετε κι εμάς.
Είναι ανεπίτρεπτο,ρατσιστικό και σεξιστικό να μιλάτε μόνο για "ανθρώπινα δικαιώματα",ενώ υπάρχουν και άλλα έμβια όντα που διεκδικούν το δικαίωμα στον έρωτα.
Σας πληροφορούμε επίσης ότι συμμετέχουμε εδώ και χρόνια στα gay parades,ενώ θα λάβουμε μέρος και στο gay pride της Αθήνας.
Ελπίζουμε βάσιμα ότι το αίτημα μας θα αντιμετωπιστεί με κατανόηση από την πλευρά σας.
Τα χιμπατζήδικα δικαιώματα απαιτούν την ισότιμη αντιμετώπιση μας με τους ετεροφυλόφυλους χιμπατζήδες.
Και μιά ερώτηση κύριε δήμαρχε.
Θα πρέπει και οι δύο να φοράμε κουστούμι ή μπορεί ο ένας να βάλει νυφικό και γόβες;
Βλέπετε ο Τζίμπο είναι λίγο...πως να το πώ...βιτσιόζος και γουστάρει τα δωδεκάποντα στιλέτα του Jimmy Choo.Τύφλα να 'χει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κύριε δήμαρχε.

Με απεριόριστη εκτίμηση, Τζίμπο-Τζάμπο,τα κουνιστά πιθηκάκια.

11 σχόλια:

Zorba the Greek είπε...

Βρε "καλώς τα κορίτσια", που θα' λεγε και ο Αλέκος ο Αλαβάνος...

theodore είπε...

@zorba the greek
Χα,χα,χα....
Μα φαντάζεσαι να έχεις κανονίσει με κανάν κολλητό διακοπές στην Τήλο;
Αντε να πείσεις ότι δεν πάτε εκεί να...παντρευτείτε.
Θα ακούς Τήλο και θα φεύγεις μακρυά.

Ανώνυμος είπε...

BLAK HUMOR !!!

Ανώνυμος είπε...

ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε με τον δήμαρχο Τήλου για να του εκφράσει τη συμπαράστασή του

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ακούστηκαν ορισμένα πρωτάκουστα σχετικά με τον πρόσφατο γάμο ομοφυλοφύλων στην Τήλο και το αν υπάρχει διάταξη νόμου που να το επιτρέπει κλπ, επισημαίνω ότι κανένας δεν έκανε τον κόπο να να ρωτήσει τον κατεξοχήν ειδήμονα της εφαρμογής του κοινοτικού δικαίου στην ελληνική έννομη τάξη και στην υποχρεωτική ερμηνεία των κανόνων του εσωτερικού δικαίου σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο.

Πρόκειται για τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου κύριο Παυλόπουλο, που τυχαίνει να είναι σήμερα και ο κατεξοχήν αρμόδιος υπουργός που θα κληθεί να εκδώσει εγκύκλιο στους δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων της χώρας για την εφαρμογή των διατάξεων του πολιτικού γάμου και σύνταξης των ληξιαρχικών πράξεων.

Διαβάστε τι γράφει σε σύγγραμμά του:

«Όταν πρόκειται για την ερμηνεία και την εφαρμογή οποιωνδήποτε άλλων, προγενεστέρων ή μεταγενεστέρων της Κοινοτικής Οδηγίας διατάξεων του εθνικού δικαίου, το ΔΕΚ δέχεται ότι ο εθνικός δικαστής οφείλει να προβαίνει στην ερμηνεία και εφαρμογή του δικαίου αυτού, πάντα μέσα στα πλαίσια του δυνατού, υπό το φως του κειμένου και του σκοπού του κοινοτικού δικαίου, προκειμένου να επιτύχει το στόχο, που καθορίζεται από αυτή, και να συμμορφωθεί έτσι προς τις διατάξεις του άρθρου 189 παρ. 3 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (Βλ. Απόφαση Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου C-21/04, 4 Ιουλίου 2006, Κωνσταντίνος Adeneler and others ver. Ellinikos Organismos Galaktos. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει οι διατάξεις του εσωτερικού δικαίου και συγκεκριμένα οι διατάξεις περί γάμου να ερμηνευτούν «υπό το φως του κειμένου και του σκοπού των αντίστοιχων διατάξεων του κοινοτικού δικαίου (ισότητα ανδρών και γυναικών, οιουδήποτε γενετήσιου προσανατολισμού ως προς τα δικαιώματα τέλεσης γάμου κλπ).

Τέλος ο εθνικός δικαστής στην προσπάθεια του να εναρμονίσει, π.χ. με τις μεθόδους που ήδη εκτέθηκαν, το εθνικό δίκαιο με το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο, δεν έχει «διέξοδο διαφυγής». Λόγω της αρχής της υπεροχής του κοινοτικού δικαίου υποχρεούται να μην εφαρμόσει τη διάταξη του εθνικού δικαίου, η οποία αντιτίθεται τόσο στο πρωτογενές, όσο και στο παράγωγο κοινοτικό δίκαιο. Η υποχρέωση αυτή εμφανίζεται ακόμη περισσότερο έντονη και επιτακτική, όπως είναι ευνόητο, στην περίπτωση κατά την οποία έχει ήδη προηγηθεί απόφαση του ΔΕΚ, η οποία και έχει κρίνει, με δύναμη δεδικασμένου κατά τις κείμενες κοινοτικές διατάξεις, την αντίθεση μιας διάταξης του εθνικού δικαίου προς το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο (Βλ. Πρ. Παυλόπουλου εγγυήσεις του δικαιώματος δικαστικής προστασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο, σελ. 83-84, Εκδόσεις Σάκκουλα, 1993).»

Αν υπάρχουν όλα αυτά γραμμένα, χρειάζεται να ψάχνουμε στο λεξικό του Μπαμπινιώτη και να ρωτάμε τους παπάδες;

Τέλος επειδή συνήθως υποβάλλεται στους νεόνυμφους η ερώτηση «και τώρα τι θα κάνετε, θα πάτε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο;», θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι:
α. Το δικαστήριο που θα επιληφθεί (της αίτησης ακυρώσεως αυτού που δεν θα του εξασφαλιστεί το δικαίωμα εγγραφής σε μερίδα Δημοτολογίου ή σε Ληξιαρχείο ή θα του παρουσιαστεί οποιοδήποτε εμπόδιο) είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας.

β. Το Συμβούλιο της Επικρατείας θεωρείται «ανώτατο δικαστήριο» σύμφωνα με το άρθρο 234 της «Συνθήκης για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, όπως ισχύει σήμερα» (έτσι λέγεται σωστά).

γ. Σύμφωνα με το ανωτέρω άρθρο 234 το Συμβούλιο Επικρατείας, όταν τίθεται θέμα ερμηνείας κοινοτικού δικαίου, «υποχρεούται» (και όχι απλά δικαιούται) να κάνει προδικαστική παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να ληφθεί απόφαση ως προς το προδικαστικό αυτό θέμα (π.χ. τι ορίζει το κοινοτικό δίκαιο για τα δικαιώματα δύο ομοφύλων να τελέσουν γάμο. Σημείωση: Δεν υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που να δέχεται ευθέως τέτοιο γάμο, αλλά και δεν υπάρχει απόφαση που να λέει ότι δεν τον δέχεται. Υπάρχει όμως σωρεία αποφάσεων που δείχνουν έμμεσα ότι δέχεται κάτι τέτοιο. Το πρόκριμμα του γάμου της Τήλου θα αποτελέσει landmark γιατί δεν θα μπορέσει να ξεφύγει πλέον και θα λάβει απόφαση επ’ αυτού).

δ. Η προδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου θα είναι υποχρεωτική για το ελληνικό δικαστήριο (σύμφωνα με το προμνησθέν άρθρο 234) και επομένως δεν θα έχει σημασία αν έστω και όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι εκ πεποιθήσεως κατά τέτοιου γάμου.

theodore είπε...

@σύριζα βρύωνα
Χιούμορ είναι σίγουρα,τώρα αν είναι black θα σε γελάσω.
@γιάννης
Αυτό έλειπε.Ο ΓΑΠ σε κάτι τέτοια είναι μανούλα.
Γι 'αυτό είναι κολλητός με τον Βαλλιανάτο.
@ανώνυμος
Κατατοπιστικότατα τα όσα γράφεις.
Είμαι κι εγώ σίγουρος ότι στο τέλος θα νομιμοποιηθούν οι γάμοι αυτού του είδους από την νομολογία.
Το ερώτημα είναι,ποιός μας εξασφαλίζει ότι στο μέλλον δεν θα νομιμοποιηθούν κι άλλα πράγματα.
Η συζήτηση περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι μεγάλη και πολύπλευρη.
Μετά από καιρό θα έλθουν νέες ομάδες,που θα ζητήσουν με βάση τον σεβασμό στα ανθρώπιινα δικαιώματα,την ανοχή της κοινωνίας.
Πρόσφατο είναι το παράδειγμα της Ολλανδίας όπου οι παιδόφιλοι έφτιαξαν πολιτικό κόμμα.
Σου λένε άνθρωποι είμαστε κι εμείς,σεβαστείτε μας.
Θα φτάσουμε σε λίγα χρόνια να ανεχόμαστε τα πάντα,αρκεί βέβαια να σεβόμαστε αυτά τα ρημάδια τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Stelios Frang είπε...

Δεν βλέπω ότι μπορεί να τεκμηριωθεί οποιοδήποτε "ανθρώπινο δικαίωμα" στην παιδοφιλία, ούτε το ζήτησε κανείς. Η ελεύθερη επιλογή σεξουαλικού συντρόφου αφορά έτσι κι αλλιώς μόνο ενήλικες, είτε αντίθετου είτε ίδιου φύλου. Βλέπεις ότι ούτε δικαίωμα στην πολυγαμία προβάλλει κάποιος ή κάποια, παρ' ότι σε άλλους πολιτισμούς υφίσταται κάτι τέτοιο (αν και φθίνει σταδιακά για οικονομικούς λόγους) και δεν θα ήταν εξ αρχής ηθικά απορριπτέο.

Άρα, η ιδέα ότι μετά θα ζητήσουν κι άλλα κι άλλα, δεν ευσταθεί. Όπως έκανε επίσης ο μητροπολίτης που έγραψε ότι σε λίγο θα θέλει να παντρευτεί κάποιος το σκύλο του. Βλέπεις ο καθένας φέρνει παραδείγματα από θέματα που έχει στο μυαλό του...

theodore είπε...

@ s frang
Είσαι σίγουρος γι'αυτό;
Οι γάμοι ο΄μφυλων ζευγαριών ξεκίνησαν από την Ολλανδία η οποία θεωρείται από τις πλέον φιλελεύθερες χώρες.
Το 2002 κάποιοι έφταξαν ένα κόμμα το NPVD,ή γνωστότερο ως κόμμα των παιδόφιλων.
Παρά την καθολική απόρριψη του νέου κόμματος από το σύνολο του Ολλανδικού λαού,αυτό κατάφερε να αναγωριστεί από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο.
Η δικαιλογία για την αναγνώριση ήταν ότι η ελευθερία της έκφρασης είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός.
Οπως βλέπεις λοιπόν η αρχή έχει ήδη γίνει.
Είναι θέμα χρόνου να μεταφερθεί και σε άλλες χώρες.
Και πρίν 50 χρόνια παντού εθεωρείτο αδιανόητο να παντρεύονται άνθρωποι του ίδιου φύλου.
Σήμερα θεωρείται λίγο έως πολύ δεδομένο.
Ποιός ξέρει,ίσως μετά από 50 χρόνια να θεωρείται συνηθισμένο φαινόμενο και η παιδοφιλία ή η κτηνοβασία.
Οταν γίνει η αρχή,δεν υπάρχει επιστροφή.
Γι 'αυτό πρίν δηλώσετε όλοι την συμπαράσταση σας στα περίφημα "ανθρώπινα δικαιώματα",σκεφτείτε τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από την επιβολή θλιβερών μειοψηφιών στις πλειοψηφίες.

theodore είπε...

PNVD λέγεται το κόμμα τους.

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
που απαγορευθηκε στην ελλαδα
λογω του προκλητικου gay
περιεχομενου του και
ειναι για τους ομοφοβικους

theodore είπε...

@ανώνυμος
Οσοι αισθάνονται ομοφοβικοί ας το δούν.Δεν νομίζω ότι με αφορά προσωπικά.