ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ GAYS AND LESBIANS.ΦΤΕΡΑ.....


Επιτέλους,το όνειρο χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων έγινε πραγματικότητα.
Οι πρώτοι γάμοι ομοφυλόφυλων πραγματοποιήθηκαν πρωί,πρωί (γιατί άραγε),στο νησί της Τήλου.

Ο Συνασπισμός πρώτος απ'όλα τα κόμματα (σιγά μην κάτσει να τον προλάβει ο Βαλλιανάτος και ο τομέας σεξουαλικής ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ),πανηγύρισε για το χαρμόσυνο γεγονός.

Στην
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ τονίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι η στάση του δημάρχου της Τήλου και των δύο νεόνυμφων ζευγαριών πρέπει να βρούν συμπαραστάτες και μιμητές.
Κι άντε το συμπαραστάτες το καταλαβαίνω,αλλά αυτό το μιμητές τι σημαίνει;

Οτι σιγά,σιγά πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε να μιμούμαστε τον τρόπο ζωής των ομοφυλόφυλων,το ντύσιμο τους,τα κουρέματα τους,το λεξιλόγιο τους;

Να μετατραπούμε όλοι μας σε Ψινάκηδες και...φτερούδες;

Εγώ πάλι θα αντιπρότεινα στους εγκέφαλους του ΣΥΝ να εκπαιδεύσουν τα δικά τους παιδιά στην μίμηση των gays και των λεσβιών.

Να τα μάθουν από μικρά ότι είναι όμορφο να συνουσιάζονται με άτομα του ίδιου φύλου και ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να φοράνε τα αγοράκια και καμιά φουστίτσα,ενώ τα κοριτσάκια να μοιάζουν του Σβαρτσενέγκερ.

Και μετά ας ζήσουν μόνοι τους σ'αυτήν την κοινωνία,ανταλλάσοντας γνώμες για το τελευταίο κραγιόν της Revlon και την μάσκαρα της La Prairie.

Κι αφού είναι τόσο θερμοί υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,ας υπερασπιστούν το δικαίωμα στον γάμο μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου,στον γάμο μεταξύ ανηλίκων και σε ότι άλλο πιστεύουν σωστό,αυτοί οι φανατικοί θιασώτες των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Κρίμα και πάλι κρίμα....

Αριστερά κάποτε σήμαινε αγώνες για υψηλά ιδανικά,για ισότητα,για κοινωνική δικαιοσύνη,για εθνική ανεξαρτησία.

Σήμερα αυτή η νεοταξίτικη "αριστερά" παλεύει για να μπορούν να ντύνονται νυφούλες δίμετρα παληκάρια.

Ισως στα ζαλισμένα τους μυαλά,αυτό να θεωρείται πρόοδος.

Για τους υπόλοιπους είναι κατάντια και ξεπεσμός.

7 σχόλια:

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Gay (όπως προτιμούν)... και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια..

theodore είπε...

@vassilis
Σωστά...gay,μην μας πούν και...σεξιστές :-)

Ανώνυμος είπε...

Mεγαλύτερο blak humor !!!
Tι να κάνουμε , που υπάρχουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα ρε φίλε ;
Εσύ , φαίνεται , δηλώνεις οπαδός του Σανιδά !
Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ' Ω ΕΤΑΧΘΗ !!!!!!!
Συμβουλή : Άλλαξε την επικεφαλλίδα της ιστοσελίδας σου, είναι ψευδεπίγραφη !!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ακούστηκαν ορισμένα πρωτάκουστα σχετικά με τον πρόσφατο γάμο ομοφυλοφύλων στην Τήλο και το αν υπάρχει διάταξη νόμου που να το επιτρέπει κλπ, επισημαίνω ότι κανένας δεν έκανε τον κόπο να να ρωτήσει τον κατεξοχήν ειδήμονα της εφαρμογής του κοινοτικού δικαίου στην ελληνική έννομη τάξη και στην υποχρεωτική ερμηνεία των κανόνων του εσωτερικού δικαίου σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο.

Πρόκειται για τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου κύριο Παυλόπουλο, που τυχαίνει να είναι σήμερα και ο κατεξοχήν αρμόδιος υπουργός που θα κληθεί να εκδώσει εγκύκλιο στους δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων της χώρας για την εφαρμογή των διατάξεων του πολιτικού γάμου και σύνταξης των ληξιαρχικών πράξεων.

Διαβάστε τι γράφει σε σύγγραμμά του:

«Όταν πρόκειται για την ερμηνεία και την εφαρμογή οποιωνδήποτε άλλων, προγενεστέρων ή μεταγενεστέρων της Κοινοτικής Οδηγίας διατάξεων του εθνικού δικαίου, το ΔΕΚ δέχεται ότι ο εθνικός δικαστής οφείλει να προβαίνει στην ερμηνεία και εφαρμογή του δικαίου αυτού, πάντα μέσα στα πλαίσια του δυνατού, υπό το φως του κειμένου και του σκοπού του κοινοτικού δικαίου, προκειμένου να επιτύχει το στόχο, που καθορίζεται από αυτή, και να συμμορφωθεί έτσι προς τις διατάξεις του άρθρου 189 παρ. 3 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (Βλ. Απόφαση Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου C-21/04, 4 Ιουλίου 2006, Κωνσταντίνος Adeneler and others ver. Ellinikos Organismos Galaktos. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει οι διατάξεις του εσωτερικού δικαίου και συγκεκριμένα οι διατάξεις περί γάμου να ερμηνευτούν «υπό το φως του κειμένου και του σκοπού των αντίστοιχων διατάξεων του κοινοτικού δικαίου (ισότητα ανδρών και γυναικών, οιουδήποτε γενετήσιου προσανατολισμού ως προς τα δικαιώματα τέλεσης γάμου κλπ).

Τέλος ο εθνικός δικαστής στην προσπάθεια του να εναρμονίσει, π.χ. με τις μεθόδους που ήδη εκτέθηκαν, το εθνικό δίκαιο με το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο, δεν έχει «διέξοδο διαφυγής». Λόγω της αρχής της υπεροχής του κοινοτικού δικαίου υποχρεούται να μην εφαρμόσει τη διάταξη του εθνικού δικαίου, η οποία αντιτίθεται τόσο στο πρωτογενές, όσο και στο παράγωγο κοινοτικό δίκαιο. Η υποχρέωση αυτή εμφανίζεται ακόμη περισσότερο έντονη και επιτακτική, όπως είναι ευνόητο, στην περίπτωση κατά την οποία έχει ήδη προηγηθεί απόφαση του ΔΕΚ, η οποία και έχει κρίνει, με δύναμη δεδικασμένου κατά τις κείμενες κοινοτικές διατάξεις, την αντίθεση μιας διάταξης του εθνικού δικαίου προς το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο (Βλ. Πρ. Παυλόπουλου εγγυήσεις του δικαιώματος δικαστικής προστασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο, σελ. 83-84, Εκδόσεις Σάκκουλα, 1993).»

Αν υπάρχουν όλα αυτά γραμμένα, χρειάζεται να ψάχνουμε στο λεξικό του Μπαμπινιώτη και να ρωτάμε τους παπάδες;

Ανώνυμος είπε...

επειδή συνήθως υποβάλλεται στους νεόνυμφους η ερώτηση «και τώρα τι θα κάνετε, θα πάτε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο;», θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι:
α. Το δικαστήριο που θα επιληφθεί (της αίτησης ακυρώσεως αυτού που δεν θα του εξασφαλιστεί το δικαίωμα εγγραφής σε μερίδα Δημοτολογίου ή σε Ληξιαρχείο ή θα του παρουσιαστεί οποιοδήποτε εμπόδιο) είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας.

β. Το Συμβούλιο της Επικρατείας θεωρείται «ανώτατο δικαστήριο» σύμφωνα με το άρθρο 234 της «Συνθήκης για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, όπως ισχύει σήμερα» (έτσι λέγεται σωστά).

γ. Σύμφωνα με το ανωτέρω άρθρο 234 το Συμβούλιο Επικρατείας, όταν τίθεται θέμα ερμηνείας κοινοτικού δικαίου, «υποχρεούται» (και όχι απλά δικαιούται) να κάνει προδικαστική παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να ληφθεί απόφαση ως προς το προδικαστικό αυτό θέμα (π.χ. τι ορίζει το κοινοτικό δίκαιο για τα δικαιώματα δύο ομοφύλων να τελέσουν γάμο. Σημείωση: Δεν υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που να δέχεται ευθέως τέτοιο γάμο, αλλά και δεν υπάρχει απόφαση που να λέει ότι δεν τον δέχεται. Υπάρχει όμως σωρεία αποφάσεων που δείχνουν έμμεσα ότι δέχεται κάτι τέτοιο. Το πρόκριμμα του γάμου της Τήλου θα αποτελέσει landmark γιατί δεν θα μπορέσει να ξεφύγει πλέον και θα λάβει απόφαση επ’ αυτού).

δ. Η προδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου θα είναι υποχρεωτική για το ελληνικό δικαστήριο (σύμφωνα με το προμνησθέν άρθρο 234) και επομένως δεν θα έχει σημασία αν έστω και όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι εκ πεποιθήσεως κατά τέτοιου γάμου.

theodore είπε...

@Συριζα Βρύωνα
Στο blog σας με ε'ιπατε πράκτορα μυστικών υπηρεσιών,εδώ με αποκαλείτε θαυμαστή του Σανιδά.
Η σταλινική μέθοδος να βαφτίζεις πράκτορες όσους διαφωνούν είναι γνωστή.
Δεν ήξερα ότι την επικροτείτε στο κόμμα σας,αλλά μάλλον αρκετοί από εσάς δεν ξεχνάτε τις κνίτικες καταβολές σας.
Οσον αφορά την επικεφαλίδα της ιστοσελίδας μου,άσε να κρίνουν άλλοι αν είναι ψευδεπίγραφη.
Σας το ξανάγραψα,είναι κρίμα για την αριστερά των αγώνων και των θυσιών να εκπροσωπείται στην χώρα μας από εσάς.
Ο λαός μας δεν έχει ανάγκη αυτήν την "ρόζ" αριστερά.
Εχει ανάγκη από αγωνιστές που θα μπούν μπροστά για να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.
Οχι προς το χειρότερο.
Πιστέυω να καταλαβαίνεις ποιοί τελικά είναι "ψευδεπίγραφοι".

Ανώνυμος είπε...

Πολύ Λαμπίρη βλέπεις και έχεις μια κλισέ εικόνα του μέσου ομοφυλόφιλου και της μέσης λεσίας.
Μάλλον θα χρειαστείς ειδικό ανιχνευτή για να μπορέσεις να βρεις ποιός κάνει κρεβάτι και ποιός ερωτεύεται έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου.
Καλή συνέχεια.