ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

ΣΑΡΩΣΕ Ο ΦΕΛΠΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΕΣ!!!


Πήρε και το όγδοο χρυσό μετάλιο ο Μαίκλ Φέλπς, σαρώνοντας το ρεκόρ του Μάρκ Σπίτς, ο οποίος είχε κερδίσει εφτά χρυσά στους Ολυμπιακούς του 1972.

Οπως δήλωσε ο μεγάλος αθλητής, δεν έχει πάρει ποτέ του αναβολικά ή άλλου είδους φάρμακα και η τρομερή του κατάσταση οφείλεται στην δίαιτα του, που αποτελείται από μακαρονάδες και πίτσες.

Ετσι αποφάσισε κι ένας φίλος μου να ακολουθήσει τις συμβουλές του μεγάλου κολυμβητή και τα αποτελέσματα τα βλέπετε στην φωτό!!!

Ρε τι δούλεμα μας ρίχνουν τα Αμερικανάκια...

12 σχόλια:

Ανανιάδης Πάρης είπε...

Γιατί το λες αυτό; Δεν είναι καλή δίαιτα οι πίτσες και οι μακαρονάδες για τους πρωταθλητές; Να αρχίσουμε να δίνουμε και στους δικούς μας γύρους και σουτζουκάκια για να σπάσουν τα χρονόμετρα.
Σοβαρά τώρα, αν κάποιος συγκρίνει το σαγόνι του Φέλπς με παλιότερες φωτογραφίες θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί τώρα κοντεύει να φτάσει στο πάτωμα. Αλλά μάλλον θα φταίει το πεπερόνι στην πίτσα που ήταν λίγο παραπάνω καυτερό

theodore είπε...

@Ananiades
Λές να φταίει το πεπερόνι???
Η μήπως ήταν οι ατζούγιες :-)

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Θοδωρε!

Φαντάζομαι ότι θα το έχεις ρίξει στους ουζομεδέδες αλλά άκου φάση:

συνομιλούσα πρόσφατα με την γραμματέα γνωστού Παπανδρεϊκου που είναι στο πολιτικό συμβούλιο και άκου τι μου είπε το άτομο!!!

"πάμε για το 20%?

επιτελους να ξέρουμε ποιοι είμαστε ΠΑΣΟΚ!!!"

ρε συ δεν πανε καλα τα ατομα!!!

το σιγουρο παντως ειναι οτι ετσι που το πανε στο τελος θα μεινουν τοσο λιγοι που θα γνωριζονται με τα μικρα τους ονοματα ολοι!!

χαχαχαχαχαχα

theodore είπε...

@chris
Γεια χαρά φίλε.
Δυτυχώς έτσι και χειρότερα είναι τα πράγματα.
Και να πείς ότι δεν τα λέγαμε,τα λέγαμε.

Ανώνυμος είπε...

Αφού οι Αμερικάνοι δεν αναγνωρίζουν τη WADA για τα αντιντόπινγκ τεστ!!! Κάνουν δικούς τους ελέγχους και βγάζουν κανά ντοπέ για ξεκάρφωμα...Αλλά Ολυμπιακοί χωρίς USA δεν γίνονται... Αλήθεια όσοι πιάνονται ντοπέ παραμένουν αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων???

zalmoxis είπε...

Με το που διάβασε τη συνέντευξη του Φελπς την προηγούμενη Παρασκευή, την ξεκίνησε κι ένας δικός μου φίλος, από την επόμενη κιόλας μέρα: 3 σάντουιτς με 10 αυγά και μπέηκον, μια πίτσα πεπερόνι και αγγινάρες για πρωινό, 2 καρμπονάρες, 3 μπιγκ μακ και 1 πουτανέσκα για μεσημερινό και κάτι πεινιρλιά με σάλτσα ροκφόρ, διπλή ομελέτα και ποικιλία τυριών για βράδυ.

Υ.Γ. Ήθελα εδώ και μέρες να γράψω αυτό το σχόλιο, αλλά κάτι οι πλύσεις στομάχου, κάτι το μπάι πας κάτι η διασωλήνωση και η γαστροραγία, τώρα τον έβγαλαν από την εντατική και δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω αν νιώθει σε φόρμα με αυτή τη δίαιτα που ξεκίνησε...

Νέαρχος Γαλανάκης είπε...

Η κ Χαλκιά, ο κ Κεντέρης ,ο Κ Ιακώβου και τα παιδιά του ,η κ Θάνου μήπως ξέρει κανείς τι τρώνε. Ειλικρινά θα είχε ενδιαφέρον. Όχι να τους Κατηγορεί η ΔΟΕ για Ντόπα

theodore είπε...

@zalmoxis
Περαστικά πές του κι ελπίζω πλέον να νοιώθει καλά και δυνατός μπάς και πάρουμε κανά μετάλλιο στην επόμενη Ολυπιάδα :-)

@νέαρχος γαλανάκης
Μάλλον θα τρώγανε τα ίδια με τον Φέλπς,αλλά με μία διαφορά.
Αυτοί είναι Ελληνες και πιάνονται ενώ τα Αμερικανάκια έχουν το ακαταδίωκτο από την WADA και τη ΔΟΕ.

Ανώνυμος είπε...

ρε θιδωρη δεν αφηνεισ τα σχολια για τον felps να ασχοληθει λιγο με το στοιχημα

theodore είπε...

@VALADIS
Καλώς τον κι ας άργησες!!!

Ανώνυμος είπε...

δε μου λεσ τι θα παιξουμε σημερα για πεσ κανενα προγνωστικο και ενα σχολιο για το τελικο του μπασκετ ηταν και γ... τα παιχνιδια κα δεν πειραζει ασ ηταν ντοπαρισμενοι

theodore είπε...

@valadis
Δεν τον είδα τον τελικό,αλλά απ'ότι διάβασα πρέπει να ήταν ματσάρα.
Οσο για το στοίχημα σήμερα η Βραζιλία έχει κάποια καλά διπλά ενώ βλέπω και Λανούς Χ2 μέσα στην έδρα της Μπόκα.