ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ελλη Ντεντιδάκη, η φρέσκια ματιά του Πειραιά.


Η Ελλη Ντεντιδάκη αποτελεί μιά φρέσκια ματιά στην πολιτική σκηνή του Πειραιά.
Προσωπικά επενδύω πολλά στους νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά χωρίς να έχουν τις αγκυλώσεις και τις προκαταλήψεις των μεγαλύτερων.
Ακολουθεί το βιογραφικό της σημείωμα που δανείστηκα από την προσωπική της ιστοσελίδα.


Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκε και κατοικεί στον Πειραιά, Είναι κόρη του Αντώνη Ντεντιδάκη επί σειρά ετών βουλευτή και πρώην Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας στην Α’ Πειραιά. Η καταγωγή της είναι από την Κρήτη και την Ύδρα. Η μητέρα της κατάγεται από την Αρκαδία, το γένος Βαγιοπούλου.

ΣΠΟΥΔΕΣ :

Φοίτησε στο Αρσάκειο Ψυχικού και δραστηριοποιήθηκε στο μαθητικό κίνημα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Φοίτησε στο τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στη προσχολική ηλικία και στη συνέχεια στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ :

Ως εκπαιδευτικός έκανε άσκηση σε Δημόσιο σχολείο ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα νοηματικής γλώσσας και προσέφερε εθελοντική εργασία στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο. Σήμερα είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου Πειραιώς ασκώντας μαχόμενη δικηγορία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ :

Είναι μέλος της Δ.Ο. Καμινίων από το 1994. Στις εκλογές της 7ης Μαρτίου ήταν για πρώτη φορά υποψήφια στην Α’ Πειραιά. Στην συνέχεια έλαβε μέρος στην ανασυγκρότηση του κόμματος ως μέλος του ΕΣΥΑΝ.

Το 2005 εξελέγη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και ορίσθηκε υπεύθυνη της γραμματεία του τομέα πολιτικών νεολαίας. Ως μέλος της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής συνέβαλε στην πρόσφατη επανίδρυση της νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Βουλευτής Α' Πειραιά - Ντεντιδάκη Έλλη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eπιτελος ανανεωση του blog!!!
...Boήθησε και η Ελλη λιγάκι...

:)

theodore είπε...

@chris
Ε δεν μας αφήνει και πολύ χρόνο η...μπέμπα!!!