ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ!!!

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.Απόγνωση στην Ν.Δ.από την μεγαλειώδη γκάφα του Κουμουτσάκου.


Μετά την φημολογία από τα γαλάζια παπαγαλάκια που εκμεταλλευόμενα την απαγόρευση των δημοσκοπήσεων διαδίδουν δεξιά κι αριστερά ότι κλείνει η ψαλίδα, νέο βρώμικο κόλπο χρησιμοποίησαν χθές οι γαλάζιοι ινστρούκτορες με στόχο το ΠΑΣΟΚ.

Εσπευσε ο εικονιζόμενος εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ.να κατηγορήσει την Λούκα Κατσέλη και εν γένει το ΠΑΣΟΚ για χάϊδεμα των teenagers τρομοκρατών με αφορμή μιά ανάρτηση στην ιστοσελίδα της κυρίας Κατσέλη.

Πρίν αλέκτωρ λαλήσει τρίς αποδείχθηκε ότι έκανε μεγαλειώδη γκάφα αφού την ιστοσελίδα της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ είχαν αλλοιώσει χάκερς.

Η κυρία Κατσέλη υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε σχέση με την ανάρτηση.

Η τακτική της Ν.Δ.θυμίζει έντονα παλιότερες εποχές που διακεκριμένα στελέχη της δεν δίσταζαν να συνδέουν το ΠΑΣΟΚ με την 17 Νοέμβρη και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ο Κουμουτσάκος επαναφέρει σήμερα τις πιο χυδαίες μεθόδους κατασυκοφάντησης του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποφύγει την συντριβή το κόμμα του.

Ξεχνούν βέβαια οι γαλάζιοι φωστήρες ότι επί ΠΑΣΟΚ εξαρθρώθηκε η τρομοκρατία στην Ελλάδα, ενώ επί των ημερών τους ανδρώθηκε και πάλι με τις μοναδικές συλλήψεις αυτές των πιτσιρικάδων του Χαλανδρίου.

Δυστυχώς η απόγνωση της Ρηγίλλης είναι απ'ότι φαίνεται πολύ μεγάλη.

Είναι σίγουρο ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα θα ακολουθήσουν κι άλλα βρώμικα χτυπήματα με στόχο να αποτρέψουν την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ.

Γνωστοί για το ήθος τους οι γαλάζιοι!!!

6 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Νομίζω ότι έχεις αρχίσει και γίνεσαι...Γιωργάκης. "Πρίν αλέκτωρ λαλήσει τρίς" δεν είναι σωστό. Πριν λαλήσει ο πετινός, 3 φορές θα με αρνηθείς, είπε ο Χριστός, κι όχι πριν λαλήσει 3 φορές ο πετινός.
Από την άλλη, θαυμάζω την ευκολία με την οποία δέχεσαι την άποψη ότι μπήκαν χάκερς, αγνοώντας τα βασικά:
Οι Hackers δεν έχουν σκοπό να σπαταλήσουν "άπειρες ώρες" για να γράψουν ένα πολιτικό "μήνυμα" σε κάποιο site υποψήφιου βουλευτή.
Ακόμα και αν δεχτούμε ότι έτσι ήταν , ΚΑΝΕΙΣ που θα έκανε τέτοιο κόπο , δεν θα έφευγε χωρίς να αλλάξει τους κωδικούς πρόσβασης (ώστε ο ιδιοκτήτης να μήν μπορεί να μπεί να επαναφέρει το site) , αλλά και να βάλει την "Υπογραφή" του.
Χθεσινό παράδειγμα, το "χάκινγκ" του Πρώτου Θέματος, που έμεινε ανενεργό για πολλές ώρες, σε αντίθεση με της Λούκας που "διορθώθηκε" εύκολα.
Όσο για την σύνδεση ΠΑΣΟΚ και 17Ν, εύκολα ξεχνάς και την συμπαράσταση βουλευτών του Κινήματος στους διάφορους φυλακισμένους τρομοκράτες Μαζοκόπο & Σια, εύκολα ξεχνάς ότι ουδείς βουλευτής παρέστη στην κηδεία του Μπακογιάννη το 1989.
Προφανώς η προοπτική ανόδου στην εξουσία, εκτός ότι σε έκανε να απεμπολίσεις όλα όσα καταλόγιζες στον Τζέφρεϊ, σε έκανε να λησμονίσεις και τα βασικά:-)

theodore είπε...

@Μάρκος
Αποδείχθηκε περίτρανα και από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι η ιστοσελίδα έπεσε θύμα των χάκερς.
Μα είναι δυνατόν οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος να πιστέψει ότι η Λούκα Κατσέλη θέλησε να αυτοκτονήσει πολιτικά για χάρη τεσσάρων εικοσάχρονων;
Μάλλον ο Κουμουτσάκος και η Ν.Δ. απέδειξαν ακόμα μιά φορά την ποιότητα της πολιτικής αντιπαράθεσης που θέλουν.
Οσο για τις διαφωνίες μου με τον ΓΑΠ, αυτές παραμένουν στο ακέραιο.
Αλλά την ώρα της μάχης αυτά τα ξεχνάμε.
Θα τα ξαναθυμηθούμε αργότερα, να 'σαι σίγουρος.
Οπως λέει και ο ίδιος κι εγώ δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν.
Δεν έχω καμία ανάγκη ούτε να γλύψω, ούτε να κάνω το άσπρο-μαύρο.
Απλά σαν μέλος του ΠΑΣΟΚ συντάσσομαι με το κόμμα μου αυτήν την ώρα, χωρίς αυτό να μου αφαιρεί το δικαίωμα της κριτικής στο μέλλον.
Αυτό είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, έτσι δεν είναι;

Μάρκος είπε...

Θα διαφωνήσω στις 2 τελευταίες παραγράφους. Δημοκρατία δεν είναι να συντάσσεσαι με ένα κόμμα μπροστά στη μάχη και με στην προοπτική της νίκης. Τότε δεν έχεις καμιά διαφορά με τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ, που κι ένα δέντρο να τους βάλει το κόμμα επικεφαλής, θα το ψηφίσουν. Η Δημοκρατία λέει ας πούμε, στις Ευρωεκλογές, επειδή δεν συμφωνείς με τις επιλογές του κόμματός σου, να ψηφίσεις αυτό που πραγματικά θεωρείς σωστό για την χώρα. Όπως έκανα εγώ, ψηφίζοντας ΚΚΕ. Και αυτό οι ψηφοφόροι τις ΝΔ το έχουν κάνει πολλές φορές, τα παραδείγματα της διάσπασεις σε ΔΗΑΝΑ ή ΠΟΛΑΝ και φυσικά ΛΑΟΣ είναι ενδεικτικά. Διότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ ψηφίζουν αυτό που θεωρούν σωστό για τη χώρα, κι όχι το κόμμα, βρέξει χιονίσει.
Αν βέβαια εσύ θεωρείς σωστό για τη χώρα να εκλεγεί ο ΓΑΠ πρωθυπουργός, τότε να με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι παράλληλα παραμένουν οι διαφωνίες σου. Ίσα ίσα, θα μου ακουγόταν πιο λογικό να έλεγες "άλλαξα γνώμη για τον ΓΑΠ". Όυτε επίσης θεωρώ σωστό για την χώρα να λες ότι οι διαφωνίες παραμένουν και θα τις ξαναθυμιθούμε αργότερα. Δηλαδή, ψηφίζουμε μεν τον ΓΑΠ κι όταν γίνει πρωθυπουργός, θα συνεχίσουμε το ίδιο βιολί, αμφισβητώντας τον. Δεν μου ακούγονται και τόσο "ωραία" όλα αυτά, με συγχωρείς...

Μάρκος είπε...

Επίσης, σιγά δα και το πολιτικό κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Λούκα Κατσέλη, που θα έχανε ο τόπος αν "αυτοκτονούσε" πολιτικά.

theodore είπε...

@Μάρκος
Αν με παρακολούθησες θα διαπίστωσες την στάση ποθ τήρησα στις ευρωεκλογές,η οποία ήταν μιά συνειδητή επιλογή.
Σήμερα όμως είναι επιτακτική ανάγκη να φύγουν άμεσα οι φαύλοι.
Θα σου φέρω ένα παράδειγμα της υποκρισίας και της φαυλότητας.
Την ώρα που ζητάνε από τον Ελληνικό λαό θυσίες,προσλαμβάνουν αδιαφανώς τα ανήωια τους,τα παιδιά τους,τα παιδιά των κολλητών τους με τα STAGE επιβαρύνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό με εκατομύρια ευρώ.
Ασε δε τις μετατάξεις.
Στις εφορίες και τα τελωνεία βολεύτηκαν χιλιάδες γαλάζιων παιδιών,που φυσικά δεν είχαν ούτε καν τα απαιτούμενα προσόντα για να προσληφθούν σ'αυτές τις υπηρεσίες.
Τα υπόλοιπα που λέει ο Καραμανλής για υπευθυνότητα είναι για όσους δεν ξέρουν τι γίνεται.
Ν.Δ.και υπευθυνότητα μάλλον δεν πάνε χέρι,χέρι.
Οσο για τον ΓΑΠ,ας τον κρίνουμε αφού κυβερνήσει.
Γιατί προεξοφλείς ότι δεν θα είναι καλός πρωθυπουργός;
Διαφωνώ σε χιλιάδες πράγματα μαζί του,διαφωνώ με την οικογενειοκρατία και την προώθηση των κολλητών,αλλά βρε αδελφέ χειρότερα από σήμερα δεν μπορεί να γίνουν τα πράγματα.

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Αν γίνουν χειρότερα ή όχι, ούτε αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις. Προσωπική μου άποψη, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ακατάλληλος για πρωθυπουργός. Άλλωστε βρέθηκε επικεφαλής του ΠαΣοΚ λόγω ονόματος και μόνον. Αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί, τόσα χρόνια στο πασόκ δίναμε μάχες κατά του νεποτισμού και σήμερα το πασόκ είναι το κλασικότερο παράδειγμα του.

Για τη θέση του στα εθνικά θέματα, τι να πούμε; Αρκεί να ακούσει κανείς - δηλαδή να μην ακούσει μιας και το αποφεύγει συστηματικά - τις θέσεις του για τα εθνικά θέματα. Και στο debate των ευροεκλογών και στο τελευταίο, ο Νίκος Ευαγγελάτος του έκανε επίμονα πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις και ο ΓΑΠ ΔΕΝ απάντησε σε καμμία. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος το τόνισε: Δεν μου απαντάτε κύριε Παπανδρέου.

Ύστερα, να θυμηθούμε την επιλογή του στενού συνεργάτη του Βαλλιανάτου, παλιού του συμβούλου στο Υπουργείο Παιδείας, με θέσεις ότι η κοκαΐνη και το έκστασυ δεν είναι ναρκωτικά, και τη γνωστές απόψεις του για το σκοπιανό και την μουσουλμανική μειονότητα που θέλει να λέμε "τουρκική" (το ίδιο και ο ΓΑΠ), παρά τις διεθνείς συνθήκες. Ένας πολιτικός που επιλέγει τέτοιους συνεργάτες είναι από ακατάλληλος έως επικίνδυνος.